Crysis 3

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Amaterasu
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 26
Dátum registrácie: So 29. Sep, 2012, 22:39

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Amaterasu » Št 14. Mar, 2013, 14:49

na tomto mi to skonci
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
CPU : Intel Core i5 3570K - 3.4GHz CPU COOLER : GELID Solutions Tranquillo revize 2 MB : MSI Z77A-GD65 GAMING RAM : Corsair 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Vengeance Low profile VGA : GIGABYTE HD 7970 Ultra Durable OC 3GB HDD : Seagate Barracuda 7200.12 500GB s Advanced Format SSD : Intel 520 120GB SSD PSU : SEASONIC X-660 80 Plus Gold 660W Retail CASE : FRACTAL Define R4 Black Pearl USB 3.0

Užívateľov profilový obrázok
Thunderfury
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 38
Dátum registrácie: St 06. Mar, 2013, 22:00
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Thunderfury » Št 14. Mar, 2013, 14:57

No musím to doma pozrieť keď budem skúsil si aj ten bočný panel posunúť úplne na dol. Nechápem čo štýl máš máš originál hru , tak nechápem skús odinstalovat origin a neunstaluj ho daj rovno inštalovať hru a tam ťa priamo nevedie na stiahnutie originu skús to tak spraviť ja som tuším mal raz taký problem vymaz všetky časti originu v zlozkach aj temp a urob to tak ako som ti povedal .
Spoiler: ukázať
MB: Gigabyte 990 xa-ud3 CPU: Amd fx 8150-p 3,6ghz turbo 4,2ghz RAM: 2x4gb corsair blue vengeance 1600mhz GPU: SAPPHIRE HD 6990 4096mb 830mhz 1250mhz PSU: corsair gs 800 Display[: LG 3D TV 42'' (1920x1080)

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6949
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Kyselinka » Št 14. Mar, 2013, 15:07

Nechapem preco rovno nekontaktujes EA, ved na to maju help center :rolleyes:

https://help.ea.com/
Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | RPi 3 & PiFi Digi+ | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

Amaterasu
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 26
Dátum registrácie: So 29. Sep, 2012, 22:39

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Amaterasu » Št 14. Mar, 2013, 18:21

na help center budem musiet pisat po angl a to neviem..... a skusal som uz vsetko mozne a stale mi to nejde, neviem uz co stym mam robit..... :wallbash: :wallbash:
CPU : Intel Core i5 3570K - 3.4GHz CPU COOLER : GELID Solutions Tranquillo revize 2 MB : MSI Z77A-GD65 GAMING RAM : Corsair 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Vengeance Low profile VGA : GIGABYTE HD 7970 Ultra Durable OC 3GB HDD : Seagate Barracuda 7200.12 500GB s Advanced Format SSD : Intel 520 120GB SSD PSU : SEASONIC X-660 80 Plus Gold 660W Retail CASE : FRACTAL Define R4 Black Pearl USB 3.0

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6949
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Kyselinka » Št 14. Mar, 2013, 20:43

Hej , zaujimave, mne tam rozumeli aj ked som pisal po slovensky a odpisali mi cesky. Skus pouzit trosku hlavu, nebud lenivy ;)
Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | RPi 3 & PiFi Digi+ | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

Amaterasu
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 26
Dátum registrácie: So 29. Sep, 2012, 22:39

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Amaterasu » Št 14. Mar, 2013, 21:52

OK tak im idem napisat, ja som si myslel ze len anglicky im treba pisat..... :-D
CPU : Intel Core i5 3570K - 3.4GHz CPU COOLER : GELID Solutions Tranquillo revize 2 MB : MSI Z77A-GD65 GAMING RAM : Corsair 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Vengeance Low profile VGA : GIGABYTE HD 7970 Ultra Durable OC 3GB HDD : Seagate Barracuda 7200.12 500GB s Advanced Format SSD : Intel 520 120GB SSD PSU : SEASONIC X-660 80 Plus Gold 660W Retail CASE : FRACTAL Define R4 Black Pearl USB 3.0

Užívateľov profilový obrázok
Kknightley
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1150
Dátum registrácie: Ut 04. Dec, 2012, 18:01
Bydlisko: BA

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Kknightley » Pi 15. Mar, 2013, 11:57

To že sú slováci v tomto smere ubrzdený je síce smutné, ale aspoň česká "EA pobočka" to drží nad vodou :)

Užívateľov profilový obrázok
pipo137
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6446
Dátum registrácie: Ut 08. Feb, 2011, 17:28
Bydlisko: Bratislava - Petržalka

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa pipo137 » Pi 15. Mar, 2013, 12:36

Uprimne povedane, ani mna by nenapadlo pisat im po slovensky... ale dobre vediet :D
DESKTOP MB: MSI B450 Gaming Pro Carbon AC CPU: AMD Ryzen 5 2600 @ 4GHz + Nocua NH-D14 Black RAM: HyperX Predator 2x8GB @ 3466MHz 16-18-18-18-36 1T GPU: Sapphire NITRO+ Radeon RX580 8GB @ 1520/8900MHz SSD: Samsung 970 EVO 500GB + Crucial M4 256GB PSU: EVGA SuperNOVA G2 750W Case: Projekt "R4R" - Fractal Design Define R4 Monitor: Dell U2415 OS: Windows 10 Pro 64bit SK Mouse: Cyborg R.A.T. 7 Mouse Pad: A4tech Bloody B-081 Keyboard: Microsoft SideWinder X4
HTPC MB: MSI Z77 MPOWER CPU: Intel Core i7 3770K @ 4,0GHz + IHS mod + Noctua NH-D15 RAM: Crucial Ballistix Tactical LP 2x8GB @ 2000MHz 9-9-9-27 1T GPU: Intel HD4000 SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: 1x WD Red 4TB + 2x WD Red 3TB Sound card: Asus Xonar Essence STX TV: Panasonic TX-55AS640E
Smartphone: Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi MiNote Pro

stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4733
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Bydlisko: Prešov(34)

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa stefan222 » Pi 15. Mar, 2013, 13:26

tha kyselinka nevie po aj tha zato pisal po sk :hysterical:
ale tak vazne. hrate to niekto na konzole?dojmy?
hry- one a ps4
doma-packardbell dot sc

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6949
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Kyselinka » Pi 15. Mar, 2013, 15:59

Mno ono ked to na teba zacne pisat po CZ, tak mu snad nebudem odpisovat po ENG, aj ked s tym nemam najmensi problem..THA :D
Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | RPi 3 & PiFi Digi+ | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

Užívateľov profilový obrázok
pipo137
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6446
Dátum registrácie: Ut 08. Feb, 2011, 17:28
Bydlisko: Bratislava - Petržalka

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa pipo137 » Pi 15. Mar, 2013, 16:07

THA... :D :D ;) :good: ...shi zhabhil :-)
DESKTOP MB: MSI B450 Gaming Pro Carbon AC CPU: AMD Ryzen 5 2600 @ 4GHz + Nocua NH-D14 Black RAM: HyperX Predator 2x8GB @ 3466MHz 16-18-18-18-36 1T GPU: Sapphire NITRO+ Radeon RX580 8GB @ 1520/8900MHz SSD: Samsung 970 EVO 500GB + Crucial M4 256GB PSU: EVGA SuperNOVA G2 750W Case: Projekt "R4R" - Fractal Design Define R4 Monitor: Dell U2415 OS: Windows 10 Pro 64bit SK Mouse: Cyborg R.A.T. 7 Mouse Pad: A4tech Bloody B-081 Keyboard: Microsoft SideWinder X4
HTPC MB: MSI Z77 MPOWER CPU: Intel Core i7 3770K @ 4,0GHz + IHS mod + Noctua NH-D15 RAM: Crucial Ballistix Tactical LP 2x8GB @ 2000MHz 9-9-9-27 1T GPU: Intel HD4000 SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: 1x WD Red 4TB + 2x WD Red 3TB Sound card: Asus Xonar Essence STX TV: Panasonic TX-55AS640E
Smartphone: Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi MiNote Pro

Užívateľov profilový obrázok
MichalkoOo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 867
Dátum registrácie: Ut 01. Nov, 2011, 19:33
Bydlisko: Košice

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa MichalkoOo » Pi 15. Mar, 2013, 18:04

live chat je english only, na telefóne nepomôžu a email už je CZE
PC1: 3570k 4,6GHz, Crucial BallistiX 16GB RAM, Gigabyte GTX770 1.2GHz, HyperX SSD Raid 0, Caviar Black, Dell U2412 2x, Windows 8.1 Update Pro x64
PC2: FX 8350, M5A99X, 8GB Kingston HyperX, Gigabyte GTX660,Caviar SE, Win XP x64 SP2
Phone1: Nexus 4 16GB, CM11 Android 4.4.2
Phone2: Lumia 1020, Windows Phone 8 GDR3
Phone3: Nokia E7, Symbian Belle Refresh

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5126
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa elementar » Ne 24. Mar, 2013, 13:45

co vypnut/ zapnut aby to cele nebolo take tahave... mi to pripada akoby som mal kurzor na gumicke... chcem to rychle presne ako v CSku
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6718
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
Bydlisko: Košice

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa stiv » Ne 24. Mar, 2013, 14:07

Zniz vyhladzovanie/detaily

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6949
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Kyselinka » Ne 24. Mar, 2013, 14:09

Alebo si kup novy PC :D
Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | RPi 3 & PiFi Digi+ | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"