Príspevok
od užívateľa Thief » Po 23. Nov, 2020, 11:37
Na toto nepotrebuje ani inteligentneho cloveka. To uz aj automaticky system moze zhodnotit, ze pri prevozoch medzi predajnami mohli vybavit vacsinu zasielky a neskor dokoncit tie drobnosti. Je to alzabox a nie kurier, teda to mohli zvladnut kedy kolvek a zakaznik by bol spokojnejsi. Logisticky system snad maju v dnesnej dobe zvladnuty aspon trosku. Jazda okolo, volna kapacita, sup a uz sa to vezie. Ci obsadi v alzaboxe naraz jednu vacsiu schranku, alebo postupne tri male im moze byt jedno, teda pokial je miesto. Mensie obchody mi priamo volali a ak mal cestu okolo, tak mi veci priniesol aj priamo zamestnanec miesto kuriera, pripadne iba cast a ostatne kurier. Beriem, ze tu sa to riesi uz iba ako cisla a na jednotlivom zakaznikovy nezalezi, ale ako som pisal, kazdy trosku schopnejsi logisticky system to musi zvladat. Je to iba o tom, ci maju zaujem sa starat.
EDIT: tak uz mi to znova posunuli na zajtra rano. Je toto normalne?

CPU: I5 3570k, MB: MSI Z77A-G45, RAM: 2x8GB Kingston Fury 1866Mhz, GPU: ASUS ROG STRIX GAMING RX570 DirectCU II 4GB, Monitor: Asus VG278HE, HDD: WD Caviar Green 2TB, Samsung SpinPoint F3 1TB, SSD: Kingstone HyperX 240GB, PSU: Enermax Revolution X't 630W Gold, NET:Orange FiberNet 300Mb, OS: Win 10 pro