Strana 1 z 1

windows 7 aero

Napísané: So 15. Feb, 2014, 21:07
od užívateľa FoxikSK
windows 7 aero blbne ked prenašam neaku vec napr interent tak to robi ako keby som nemal zapnute aero ale iba default a ked dam aero fixer co je na windows stranke napise ze nieje kompatybilna graficka karta co je blbost lebo doteras to išlo.Tu je foto http://oi57.tinypic.com/2sb4g07.jpg čo stym?

Re: windows 7 aero

Napísané: Ne 16. Feb, 2014, 12:31
od užívateľa shiro
ziadne default ne-aero tam nikde nemas.
upload suborov na net nema mat preco vplyv na funkcnost aera a ak ma, mas seriozne rozbabrany windows.

Re: windows 7 aero

Napísané: Ne 16. Feb, 2014, 13:35
od užívateľa FoxikSK
nepochopil si ked chitis neaki subor myškou a ides ho presunut tak mi to urobi taki hnusny cierny stvorec ako sa ho zbavit.

Re: windows 7 aero

Napísané: Ne 16. Feb, 2014, 21:31
od užívateľa shiro
to nema s aerom nic spolocne, mas nejaky problem s grafikou. reinstaluj ovladace, uvidis ci to prestane.

Re: windows 7 aero

Napísané: Ne 16. Feb, 2014, 23:37
od užívateľa ssn
1. Stlac tlacidlo Windows + R a napis systempropertiesadvanced a stlacis enter.
2. V tabe Advenced pod kolonkou Performance klikni na Settings.
3. Otvori sa ti nove okno v ktorom si najdes tab Visual Effects a zaskrtnes tam Show window contents while dragging.

;)

Re: windows 7 aero

Napísané: Po 17. Feb, 2014, 10:32
od užívateľa shiro
ak myslel ten artefakt co mal na obrazku (ostal mu tam po presuvani okna), tak mu toto nepomoze.

Re: windows 7 aero

Napísané: Po 17. Feb, 2014, 12:51
od užívateľa ssn
Ak ten "artefakt" naozaj myslel tak mu to pomoze, uz som to v minulosti viac krat riesil. Ja som to zrovna vypol a spravil rovnaky screen. => https://dl.dropboxusercontent.com/u/809 ... .49.05.png :)

Re: windows 7 aero

Napísané: Po 17. Feb, 2014, 19:05
od užívateľa shiro
jaj uz viem co myslis :-)

Re: windows 7 aero

Napísané: Po 17. Feb, 2014, 19:39
od užívateľa FoxikSK
Velmy pekne dakujem presne toto som myslel thx.už to bavy.