windows 7 aero

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 7 ...
FoxikSK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 205
Dátum registrácie: Ne 02. Dec, 2012, 19:21

windows 7 aero

Príspevok od užívateľa FoxikSK » So 15. Feb, 2014, 21:07

windows 7 aero blbne ked prenašam neaku vec napr interent tak to robi ako keby som nemal zapnute aero ale iba default a ked dam aero fixer co je na windows stranke napise ze nieje kompatybilna graficka karta co je blbost lebo doteras to išlo.Tu je foto http://oi57.tinypic.com/2sb4g07.jpg čo stym?
Život je sviňa.A preto treba každý deň prežiť ako keby bol posledný.Za pravopis sa ospravedlňujem som disgrafik a dislektik za pochopenie ďakujem prosím odpustite si tie debilne komentáre na môj pravopis.

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7025
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: windows 7 aero

Príspevok od užívateľa shiro » Ne 16. Feb, 2014, 12:31

ziadne default ne-aero tam nikde nemas.
upload suborov na net nema mat preco vplyv na funkcnost aera a ak ma, mas seriozne rozbabrany windows.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

FoxikSK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 205
Dátum registrácie: Ne 02. Dec, 2012, 19:21

Re: windows 7 aero

Príspevok od užívateľa FoxikSK » Ne 16. Feb, 2014, 13:35

nepochopil si ked chitis neaki subor myškou a ides ho presunut tak mi to urobi taki hnusny cierny stvorec ako sa ho zbavit.
Život je sviňa.A preto treba každý deň prežiť ako keby bol posledný.Za pravopis sa ospravedlňujem som disgrafik a dislektik za pochopenie ďakujem prosím odpustite si tie debilne komentáre na môj pravopis.

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7025
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: windows 7 aero

Príspevok od užívateľa shiro » Ne 16. Feb, 2014, 21:31

to nema s aerom nic spolocne, mas nejaky problem s grafikou. reinstaluj ovladace, uvidis ci to prestane.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
ssn
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 120
Dátum registrácie: So 27. Apr, 2013, 11:57
Bydlisko: Zilina
Kontaktovať užívateľa:

Re: windows 7 aero

Príspevok od užívateľa ssn » Ne 16. Feb, 2014, 23:37

1. Stlac tlacidlo Windows + R a napis systempropertiesadvanced a stlacis enter.
2. V tabe Advenced pod kolonkou Performance klikni na Settings.
3. Otvori sa ti nove okno v ktorom si najdes tab Visual Effects a zaskrtnes tam Show window contents while dragging.

;)

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7025
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: windows 7 aero

Príspevok od užívateľa shiro » Po 17. Feb, 2014, 10:32

ak myslel ten artefakt co mal na obrazku (ostal mu tam po presuvani okna), tak mu toto nepomoze.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
ssn
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 120
Dátum registrácie: So 27. Apr, 2013, 11:57
Bydlisko: Zilina
Kontaktovať užívateľa:

Re: windows 7 aero

Príspevok od užívateľa ssn » Po 17. Feb, 2014, 12:51

Ak ten "artefakt" naozaj myslel tak mu to pomoze, uz som to v minulosti viac krat riesil. Ja som to zrovna vypol a spravil rovnaky screen. => https://dl.dropboxusercontent.com/u/809 ... .49.05.png :)

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7025
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: windows 7 aero

Príspevok od užívateľa shiro » Po 17. Feb, 2014, 19:05

jaj uz viem co myslis :-)
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

FoxikSK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 205
Dátum registrácie: Ne 02. Dec, 2012, 19:21

Re: windows 7 aero

Príspevok od užívateľa FoxikSK » Po 17. Feb, 2014, 19:39

Velmy pekne dakujem presne toto som myslel thx.už to bavy.
Život je sviňa.A preto treba každý deň prežiť ako keby bol posledný.Za pravopis sa ospravedlňujem som disgrafik a dislektik za pochopenie ďakujem prosím odpustite si tie debilne komentáre na môj pravopis.

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 7"