mrznutie pc aj s novym instal win 7

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 7 ...
kenvele
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 69
Dátum registrácie: Ne 06. Feb, 2011, 11:37

mrznutie pc aj s novym instal win 7

Príspevok od užívateľa kenvele » Ut 28. Jan, 2014, 15:11

Neviem kam to presne zaradit, ale popisem problem. pc mi zacal zamrzat a po chvilke obcas stacilo 5minut od zapnutia proste kurzor mysky zamrzol a pc sa nedal vypnut inak ako sietovo. Vymena mysky, preinstal os na formnatovany hdd, preinstal systemu z xp na win 7. Uplne nanovo naformat hdd nainstal win 7 a stale to robi. Chvila zamrzne to. CHybu hdd alebo ram pameti nevypisuje, v nudzovom rezime bez ovladacov pc nezamrzne. PC zamrzol aj po nainstalovani cistej instalacii win 7, bez doinstalovania ovladacov k doske a grafike.
Vie niekto poradit v com moze byt problem, ked pc v nudzovom rezime ide a v normalnom po chvilke zamrzne.

Užívateľov profilový obrázok
hopkok
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6064
Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Žabokreky nad Nitrou
Kontaktovať užívateľa:

Re: mrznutie pc aj s novym instal win 7

Príspevok od užívateľa hopkok » Ut 28. Jan, 2014, 16:20

co tak napisat ake PC

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7025
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: mrznutie pc aj s novym instal win 7

Príspevok od užívateľa shiro » Ut 28. Jan, 2014, 16:47

kenvele napísal:CHybu hdd alebo ram pameti nevypisuje
si zistil ako? cim si testoval?
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
Tom2871989
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1588
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Neverice

Re: mrznutie pc aj s novym instal win 7

Príspevok od užívateľa Tom2871989 » Ut 28. Jan, 2014, 16:52

Rovnaky problem som mal so s775 vymena dosky CPU a RAM a problem zmizol. RAM som vylucil lebo MEMTEST bezal v pohode par hodin rovnako aj OCCT a furmark, teda v zatazi to nemrzlo ani po hodine a viac iba v hrach tak do 30min.

Užívateľov profilový obrázok
ramaya
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1533
Dátum registrácie: Št 04. Feb, 2010, 02:37
Bydlisko: Bratislava, Lučenec

Re: mrznutie pc aj s novym instal win 7

Príspevok od užívateľa ramaya » St 29. Jan, 2014, 00:45

BIOS na doske máš najnovší ? Vyresetovaný ?
Aké máš teploty CPU a grafiky ?
RAM sú rovnaké ? Skús len po jednej ramke
Otestuj procesor a grafiku programany OCCT a FURMARK

Ale aj tak by si mohol presne popísať , aké máš komponenty v PC.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core 2 Duo E7400 , 2.8 GHz + Noctua NH-D14
MB: Asus P5Q-EM/V RAM: 2gb (2x1gb) 800 Mhz , CL5 , A-Data Gaming Series
GPU: Integrovaná na základnej doske Intel GMA X4500HD
Satelitná karta: Technisat Skystar 2 HD + PHOENIX smartcard reader + Skylink ICE karta
HDD: 60gb SSD Corsair F60 + 2TB Samsung Spinpoint F2 + 2TB Samsung Spinpoint F2 (v boxoch Silentmaxx a Acutake Dark Disc 2)
PSU: Seasonic X-760 Gold DVD-RW: LG
Monitor: 24´Benq GL2460HM (1920x1080)
Klávesnica: Chicony KB-9885 Myš: Logitech MX510
Case: Nanoxia Deep Silence 1 ( 2x Noctua NF-S12B ULN outtake)
Spoiler: ukázať
8-Bitový počítač ATARI 65XE
CPU: 1.77 MHz , MOS Technology 6502C
RAM: 64Kb RAM , Texas Instruments
ROM: 24Kb ROM , Texas Instruments
Grafika: GTIA Chip C014889 , 16 farieb , maximálne rozlíšenie: 320 x 192 pixels
Zvuk: Analógový 4-hlasový POKEY chip CO12294
PSU: Atari 9wattov
Kazetový magnetofón: Atari XC12
Joystick: QuickShot II Turbo
Operačný systém: Atari Basic C

kenvele
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 69
Dátum registrácie: Ne 06. Feb, 2011, 11:37

Re: mrznutie pc aj s novym instal win 7

Príspevok od užívateľa kenvele » Št 30. Jan, 2014, 12:16

pc je starsi a vsetko islo ok, bol tam win xp a zacal zamrzat, ramky som skusal vybrat po jednej, idu..na hdd som urobil cistu instalaciu win 7, opet problem ako pri xp...chvilu ide a zamrzne. v nudzovom rezime to nerobi. hdd som naformatoval a nejde mi ani tak o pc, ale potreboval by som obnovit data z naformatovaneho hdd. pozeral som program get data back, bohuzial len v nudzovom rezime lebo v normal rezime mi to hned zamrzne. pred spustenim kontrola a oprava hdd, ziadne chyby nevypisuje. neviem co mohlo odist a neviem ako obnovit data z hdd :facepalm:

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 7"