COM Surrogate - dllhost.exe

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 7 ...
Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7025
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

COM Surrogate - dllhost.exe

Príspevok od užívateľa Kyselinka » Ne 12. Jan, 2014, 01:54

Cafte,
potrebujem trosku poradit, lebo si uz neviem rady :-(
Stale (cca tyzden) mi vyskakuje tato hlaska a je to uz dost otravne...

Obrázok

Po chvili sa mi rozbiju nahlady a ikony a pomoze len restart.

Obrázok

Vsetko, co mi vyplul GOOGLE som vyskusal a nic nepomohlo.
4 krat som preinstaloval OS, no marne. Stale (uz roky) pouzivam rovnake programy, cize velke zmeny sa v PC nedeju, maximalne tak aktualizacie OS a programov. Mam taky pocit, ze to sposobila nejaka aktualizacia systemu (?).
Neriesil to uz niekto?
Diky

:help:
Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz | Asus VG279Q
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

Užívateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2306
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Bydlisko: Zlaté Moravce

Re: COM Surrogate - dllhost.exe

Príspevok od užívateľa MaxPayne » Ne 12. Jan, 2014, 02:16

no niesom si isty ale mam pocit ze ti to robi ovladac na periferie,cize to moze byt myska,klavesnica,tlaciaren atd
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
OS: Windows 10 Pro SK 64-bit

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7025
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: COM Surrogate - dllhost.exe

Príspevok od užívateľa Kyselinka » Ne 12. Jan, 2014, 11:37

Mam nainstalovane drivre len pre mys a klavesnicu.

Obrázok

...ale pouzivam ich uz hodne dlho :rolleyes:
Dal som ich uz odinstalovat a poskusam to bez nich.

//edit: nie, takze tym to nebude, robi to aj po odinstalovani razer driverov :(
Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz | Asus VG279Q
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 21153
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: COM Surrogate - dllhost.exe

Príspevok od užívateľa dexterav » Ne 12. Jan, 2014, 12:17

sieťovka, samotné USB :?
Spoiler: ukázať
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38WK95C, Dell G5 7590 + 2060RTX + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC ,ITX
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7025
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: COM Surrogate - dllhost.exe

Príspevok od užívateľa Kyselinka » Ne 12. Jan, 2014, 12:22

Tusim som teraz niekedy stahoval novsi driver na sietovku, skusim pozriet a popripade dam starsi.
Ake USB mas na mysli? 3.0?

P.S: tusim som upgradoval aj driver na integrovanu grafiku :rolleyes:
Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz | Asus VG279Q
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 21153
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: COM Surrogate - dllhost.exe

Príspevok od užívateľa dexterav » Ne 12. Jan, 2014, 12:33

samotné USB nie zariadenia...
Spoiler: ukázať
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38WK95C, Dell G5 7590 + 2060RTX + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC ,ITX
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7564
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: COM Surrogate - dllhost.exe

Príspevok od užívateľa shiro » Ne 12. Jan, 2014, 12:43

zmen si usporiadanie ikon napr. na podrobnosti alebo zoznam a uvidis ci to bude pokracovat. aknie, tak je to stejny problem ako kedysi par rokov doazdu byval pri zlozkach s filmami - system sa pokusa ziskavat nahlad zo suborov co su v zlozke a pri tom to padalo rovnako ako tebe. pretoze kodeky.
CPU: Ryzen 7 3700X, CPU fan: SilentiumPC Fera 3, MB: Asrock X570M Pro4, RAM: Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, SSD OS: Samsung 970evo plus 250GB NVMe, SSD Data + zalohy: 2x Corsair MP510 1TB NVMe, SSD Games: Crucial MX300 525GB SATA, GPU: Gainward GTX1060 6GB, PSU: Corsair RM550x, Monitor: 24" BenQ GW2470H, Case fans: 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, Xiaomi Mi 9 Lite 64GB

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7025
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: COM Surrogate - dllhost.exe

Príspevok od užívateľa Kyselinka » Ne 12. Jan, 2014, 13:11

Co sa tyka nahladov, tak som s nimi vyskusal asi snad vsetko. Mozem ich uplne vypnut, aj dllhost nahodit mimo DEP a furt vyskakuje ta zasrana hlaska. Jedine kodeky ake mam, su CoreAVC 3.0.1. Skusal som aj bez nich a to iste.
Dexter nejde mi napisat ti na ICQ, nejak blbne miranda...este aj to mi prihadzuje polienka do ohna :furious2:
Ako si to myslel s tymi USB?
Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz | Asus VG279Q
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 21153
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: COM Surrogate - dllhost.exe

Príspevok od užívateľa dexterav » Ne 12. Jan, 2014, 13:17

máš od MS alebo od výrobcu tak to skús zameniť

p.s. mno nikto mi nepíše na ICQ to je divné :hysterical:
Spoiler: ukázať
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38WK95C, Dell G5 7590 + 2060RTX + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC ,ITX
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2306
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Bydlisko: Zlaté Moravce

Re: COM Surrogate - dllhost.exe

Príspevok od užívateľa MaxPayne » Ne 12. Jan, 2014, 13:41

toto si skusal?

http://helpdeskgeek.com/help-desk/fix-c ... windows-7/

osobne ti odporucam na skusku ten codecpack dat pres a naistalovat k lite codec pack posledny co je
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
OS: Windows 10 Pro SK 64-bit

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7025
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: COM Surrogate - dllhost.exe

Príspevok od užívateľa Kyselinka » Ne 12. Jan, 2014, 14:16

Z toho linku som skusal:
Kaspersky nemam...
Method 3 – Commands
Method 4 – Check Disk for Errors
Method 5 – Disable DEP for dllhost.exe
Method 6 – Display/Printer Driver

Vyskusam este tie kodeky, nechcel som ich davat, lebo uz jedni mam a fungujem na nich roky bez problemov. Akurat som skusal nejake windows7 codec pack, no tam mi Bluray kockovalo, cize pre mna nepouzitelne :(
Skusim este tie K lite.
Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz | Asus VG279Q
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 21153
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: COM Surrogate - dllhost.exe

Príspevok od užívateľa dexterav » Ne 12. Jan, 2014, 17:13

mno ja nepoužívam žiadne kodeky
radšej prehrávače kde je všetko pokope
Spoiler: ukázať
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38WK95C, Dell G5 7590 + 2060RTX + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC ,ITX
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7025
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: COM Surrogate - dllhost.exe

Príspevok od užívateľa Kyselinka » Ne 12. Jan, 2014, 17:20

Mam Media Player Classic-HomeCinema a ten ma v sebe vsetko, no nevie prehrat menu bluray disku a nevie tusim ani prehrat DTS-HD MA stopu. Preto musim pouzivat na to Total media theatre a na neho potrebujem kodeky :(
S tymi kodekmi (K lite v10) to zatial vyzera nadejne, uvidim ako sa to bude spravat dalej. Davam tomu tyzden na odskusanie :rolleyes:
Zatial dikes :good:
Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz | Asus VG279Q
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7025
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: COM Surrogate - dllhost.exe

Príspevok od užívateľa Kyselinka » Po 13. Jan, 2014, 20:30

Takze nepomohli ani kodeky :(
Dnes vyskocila znama hlaska a po jej zavreti vytuhne cely explorer...uz ma to sere :E :furious2:

Obrázok

Este nejake napady prosim? :help:
Snad nebudem musiet prejst na win 8/8.1, tam som sa s tym nestretol, no ten OS neni pre mna :(
Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz | Asus VG279Q
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 7"