Win 7 6GB usable 3GB

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 7 ...
jamalpp
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 12
Dátum registrácie: Po 23. Jan, 2012, 18:53

Win 7 6GB usable 3GB

Príspevok od užívateľa jamalpp » Pi 03. Jan, 2014, 15:52

Zdravim preinštaloval som som si win 7 a po inštalaci mi pri základných informaci piše že mam 6GB ale použitých iba 3GB čital som na nete že to može byť starým biosom ale ten mam najnovši od vyrobcu .Dalej som skušal nejake veci z netu ale ani to nepomohlo tak sa chcem opýtať niekoho z vás či mi s tim nevie pomocť ....

Doska :Asus P5KC
Ram :6GB DDR2 800MHz
Kingston HyperX 2x2GB 800MHZ
A-DATA 2GB DDR2 800MHz PC6400 Extreme Edition Vitesta
Win 7 32bit .
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20637
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Win 7 6GB usable 3GB

Príspevok od užívateľa dexterav » Pi 03. Jan, 2014, 16:32

32bit OS
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell G5 7590 + 2060RTXT + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11089
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: Win 7 6GB usable 3GB

Príspevok od užívateľa Broslowski » Pi 03. Jan, 2014, 16:34

tak, preinštaluj to na 64bit verziu a bude to v pohode :)

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20637
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Win 7 6GB usable 3GB

Príspevok od užívateľa dexterav » Pi 03. Jan, 2014, 16:36

novší bios ti ideálne ukáže usable 4GB toť vsjo
ak chceš 6GB treba ti 64b Win
btw key na 32b funguje aj na rovnaké 64b ;)
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell G5 7590 + 2060RTXT + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

jamalpp
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 12
Dátum registrácie: Po 23. Jan, 2012, 18:53

Re: Win 7 6GB usable 3GB

Príspevok od užívateľa jamalpp » Pi 03. Jan, 2014, 16:41

AHA DAKUJem . a este taku malú podotazku teraz použivam len 3GB?

Asnod
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2330
Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Bydlisko: Spisska Nova Ves

Re: Win 7 6GB usable 3GB

Príspevok od užívateľa Asnod » Pi 03. Jan, 2014, 16:46

Neviem kolko pouzivas ale pouzit mozes max. tie 3 gb ram.
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 7"