Windows 7 64 bit OEM - inštalácia na novú základnú dosku

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 7 ...
CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6481
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Brno, Prešov

Re: Windows 7 64 bit OEM - inštalácia na novú základnú dosku

Príspevok od užívateľa CageJ » Ne 24. Nov, 2013, 23:38

ja raz a nebol problem, dokonca aj cez net..
pripadne to automat isti :D

Užívateľov profilový obrázok
dendroid
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4755
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice

Re: Windows 7 64 bit OEM - inštalácia na novú základnú dosku

Príspevok od užívateľa dendroid » Ut 26. Nov, 2013, 15:38

Ešte taká otázočka, odpoveď mi je viac menej jasná, ale pre istotu sa opýtam, nikdy predtým som neprenášal win z dosky na dosku. Je potrebné nejako deaktivovať ten Win na starej doske ? Na novej doske je aktivovaný Windows 7 32 bit, môžem tam rovno nainštalovať ten 64 bit zo starej dosky a nemusím tiež nič riešiť ? Môže byť na tej istej doske aktivovaných viacero licencií ?

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6481
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Brno, Prešov

Re: Windows 7 64 bit OEM - inštalácia na novú základnú dosku

Príspevok od užívateľa CageJ » Ut 26. Nov, 2013, 16:55

nie

Užívateľov profilový obrázok
dendroid
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4755
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice

Re: Windows 7 64 bit OEM - inštalácia na novú základnú dosku

Príspevok od užívateľa dendroid » Ut 26. Nov, 2013, 17:20

Ehm, neviem teraz, na ktorú z otázok si odpovedal nie :D

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6481
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Brno, Prešov

Re: Windows 7 64 bit OEM - inštalácia na novú základnú dosku

Príspevok od užívateľa CageJ » Ut 26. Nov, 2013, 17:23

netreba nic deaktivovat a licencii hypoteticky mozes mat kolko chces :D

Užívateľov profilový obrázok
dendroid
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4755
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice

Re: Windows 7 64 bit OEM - inštalácia na novú základnú dosku

Príspevok od užívateľa dendroid » Ut 09. Feb, 2016, 11:05

Po 2 rokoch nastal čas to zrealizovať :D

Len pre zhrnutie, mám Windows 7 OEM 64 bit system builders pack, je zatiaľ aktivovaný na starej doske, ktorá sa už nepoužíva. Chcel by som to teraz aktivovať na "novej" doske. Postačí to vybaviť telefonicky s automatom ? Alebo budem musieť niečo vysvetľovať podpore ?

Ďakujem za rady.

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 9678
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Re: Windows 7 64 bit OEM - inštalácia na novú základnú dosku

Príspevok od užívateľa quicky » Ut 09. Feb, 2016, 11:17

ehm neviem princip ako to funguje,ale svojho casu kym som nemal origos na kazdom pc,tak som napr kluc origo z notasu pouzival na svojom pc sucasne a nikdy som nemal ziadny problem, v instalacke zadal kluc,bum aktivovane :X
King is back from VACation :D

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 6518
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7 64 bit OEM - inštalácia na novú základnú dosku

Príspevok od užívateľa shiro » Ut 09. Feb, 2016, 12:49

Ked ti to nepojde aktivovat, tak povies podpore na telefone, ze ti chcipla doska. Este som sa nestretol s tym ze by dakoho poslali do prdele. Vacsinou bez problemov vygeneruju nove cislo, ktore ti nadiktuju.
Ale mysli na to ze mas OEM a tie niesu prenosne na iny HW. Krabicovky ano. Zavolaj, uvidis.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6481
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Brno, Prešov

Re: Windows 7 64 bit OEM - inštalácia na novú základnú dosku

Príspevok od užívateľa CageJ » Ut 09. Feb, 2016, 15:30

Len dodam, ze s W10 to opat neplati a tam to skutocne tak jednoducho aktivovat nejde.. jedine cez telefon, co som neskusal.

Užívateľov profilový obrázok
dendroid
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4755
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice

Re: Windows 7 64 bit OEM - inštalácia na novú základnú dosku

Príspevok od užívateľa dendroid » Ut 09. Feb, 2016, 17:11

No ja mám Windows 7, pôjde to teda cez automat, čo mi dal číslo Felipe v tomto topicu ? http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 7#p1290097

Nech viem, či sa mám pripraviť voľajako na rozhovor :D

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6481
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Brno, Prešov

Re: Windows 7 64 bit OEM - inštalácia na novú základnú dosku

Príspevok od užívateľa CageJ » Ut 09. Feb, 2016, 17:12

pojde

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 7"