*** stop: 0x000000A5 problem po instalacii windows 7

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 7 ...
misoremo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 3
Dátum registrácie: Po 26. Aug, 2013, 16:53

*** stop: 0x000000A5 problem po instalacii windows 7

Príspevok od užívateľa misoremo » Po 26. Aug, 2013, 17:06

Ahoj

Mám problém s touto chybou. Chcel som preinštalovať windows na svojom asus eee pc pomocou externej mechaniky. Inštalácia prebehla v poriadku, akurát po ukončení sa chcel nabootovať systém a miesto toho sa objavila modrá obrazovka s chybou ***stop: 0x000000A5 a tak ďalej viac viď obrázok. Ďakujem za každú radu.

http://s22.postimg.org/fz8ou2s0w/modra_obrazovka.jpg

mp3turbo
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 6531
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Bydlisko: Spišská Nová Vec

Re: *** stop: 0x000000A5 problem po instalacii windows 7

Príspevok od užívateľa mp3turbo » Po 26. Aug, 2013, 17:59

dost sirokospektralny error. Updatnut bios, zmenit nastavenia ACPI (povolene, zakazane), ak mas rozlicne pamate tak prehodit ich poradie pripadne zrelaxovat nastavenia rychlosti a casovania v BIOSe.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.

misoremo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 3
Dátum registrácie: Po 26. Aug, 2013, 16:53

Re: *** stop: 0x000000A5 problem po instalacii windows 7

Príspevok od užívateľa misoremo » Po 26. Aug, 2013, 18:16

dá sa updatevoat Bios v Biose ? lebo ja sa nedostanem nikde inde len do Biosu

mp3turbo
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 6531
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Bydlisko: Spišská Nová Vec

Re: *** stop: 0x000000A5 problem po instalacii windows 7

Príspevok od užívateľa mp3turbo » Po 26. Aug, 2013, 19:12

mnohe BIOSy to vedia plus skus nainstalovat napriklad ubuntu linux alebo nieco podobne. Mozno skus este vyresetovat BIOS do default nastaveni, nerobit ziadne seriozne zmeny v konfiguracii ale to nepredpokladam ze by pomohlo.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.

misoremo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 3
Dátum registrácie: Po 26. Aug, 2013, 16:53

Re: *** stop: 0x000000A5 problem po instalacii windows 7

Príspevok od užívateľa misoremo » Po 26. Aug, 2013, 19:18

bios som uz resetoval a nepomohlo s takouto chybou som sa stretol prvy krat ... pred tym tam bol tiez win 7 ale uz bol poriadne zahlteny chcel som to preinstalovat a teraz toto

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13692
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: *** stop: 0x000000A5 problem po instalacii windows 7

Príspevok od užívateľa Snake » Ut 27. Aug, 2013, 17:11

instalacka je odkial?
#rollerman

BaM
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 699
Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: Praha (34)
Kontaktovať užívateľa:

Re: *** stop: 0x000000A5 problem po instalacii windows 7

Príspevok od užívateľa BaM » Pi 11. Máj, 2018, 15:38

Dovolim si obnovit tuto temu. Kedze nedosla riesenia a ja mam momentalne rovnaky problem.

Jedna sa o PC Fujitsu Siemens rady Celsius CELSIUS M460 [YK7T034875. Bol v nom nainstalovany Win7 a bezal cca. 5 rokov. Uz bol zasekany tak som ho chcel obnovit a pri pokuse o reinstal po ukonceni instalacie ked ma Win nabehnut skoci BSOD s rovnakym cislom a zamrzne.
Bios mam najnovsi avsak z r. 2009 novsi som na strankach vyrobcu nenasiel.
Instalujem Win 7 Profesional SP1. Ten Prof tam bol aj predtym a mam k nemu licenciu.
Na internete som cital nieco o ACPI v BIOSe no ziadne nastavenie som nenasiel.

Niejaka rada?
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG

4040
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 911
Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2014, 23:27

Re: *** stop: 0x000000A5 problem po instalacii windows 7

Príspevok od užívateľa 4040 » Pi 11. Máj, 2018, 16:35

Nabotuj si tento program , či pobeží.
https://www.aomeitech.com/pa/standard.html

BaM
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 699
Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: Praha (34)
Kontaktovať užívateľa:

Re: *** stop: 0x000000A5 problem po instalacii windows 7

Príspevok od užívateľa BaM » Pi 11. Máj, 2018, 17:34

Nabotovat mas na mysli vytvorenie Botovacieho media?
moze byt ze doska nevie botovat z USB? v biose mam len DVD, HDD a po sieti.
PC urcite funguje na skusku som v nom mal pred chvilkou stare XP a vsetko slapalo.
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG

4040
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 911
Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2014, 23:27

Re: *** stop: 0x000000A5 problem po instalacii windows 7

Príspevok od užívateľa 4040 » Pi 11. Máj, 2018, 21:05

Ano.Nainštaluj na nejakom PC a vytvor boot CD alebo USB kľúč a spusť z toho PC.

BaM
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 699
Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: Praha (34)
Kontaktovať užívateľa:

Re: *** stop: 0x000000A5 problem po instalacii windows 7

Príspevok od užívateľa BaM » So 12. Máj, 2018, 07:26

tak Program sa rozbehne. Naskoci nacitanie Winu a potom sa spusti Aomei. A co dalej..
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG

4040
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 911
Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2014, 23:27

Re: *** stop: 0x000000A5 problem po instalacii windows 7

Príspevok od užívateľa 4040 » So 12. Máj, 2018, 15:09

Daj sem screen , ako to tam vyzerá.To načítanie akoby Winu patrí AOMEI ,nie OS na disku.

BaM
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 699
Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: Praha (34)
Kontaktovať užívateľa:

Re: *** stop: 0x000000A5 problem po instalacii windows 7

Príspevok od užívateľa BaM » So 12. Máj, 2018, 22:26

http://s1079.photobucket.com/user/Jaujc ... .jpeg.html

skusal som aj formatovanie C-cka na stare FAT32 ale nepomohlo.
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG

4040
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 911
Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2014, 23:27

Re: *** stop: 0x000000A5 problem po instalacii windows 7

Príspevok od užívateľa 4040 » Ne 13. Máj, 2018, 11:19

Máš C aj D ako primárna partícia.Ak tam nemáš nič dôležité tak najlepšie si nanovo pripraviť disk, zrušiť komplet partície a vytvoriť nanovo.
Ale môžeš aj takto.Klikni si v tom programe PTM na tú malú časť pred C a vyber Delete partition.
Potom klikni na C a tiež Delete Partition.Potom si klikni na tú časť Unalocated a vyber si Create partition.Klikni si na Advanced.
Partition Label si zadaj názov pre C napr. Windows,Create As by si mal mať Primary Partition.Zruš fajku na SSD partition , ak to nie je
SSD disk.Potom si klikni Hore vľavo v programe na Apply , aby sa vykonali zmeny.Potom si klikni PTM na D a vyber si Advanced-Convert to Logical.Potom Apply na vykonanie zmeny.Môže sa stať , že to program nedovolí.Preto je najlelšie zrušiť komplet disk,vytvoriť C ako primárnu časť a potom D ako logickú časť.Skús potom inštaláciu , či vyskočí ta chyba.Všetko nechaj na NTFS.Pri inštalácií iba vyber C a daj pokračovať.

BaM
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 699
Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: Praha (34)
Kontaktovať užívateľa:

Re: *** stop: 0x000000A5 problem po instalacii windows 7

Príspevok od užívateľa BaM » Ne 13. Máj, 2018, 15:09

Pri Free licencii nieje mozne prestavit D-cko ako logicku cast. Spojil som to vsetko ako jednu particiu C.
Sformatoval na NTFS a Instalnul znova Windowsa. No stale ta ista chyba. :(
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 7"