Windows 7 Service Pack 1

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 7 ...
Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7005
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7 Service Pack 1

Príspevok od užívateľa shiro » Pi 08. Feb, 2013, 13:51

a preco by malo ist v pripade windows sedmicky o daco ine? pouzi hlavu.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20583
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7 Service Pack 1

Príspevok od užívateľa dexterav » Pi 08. Feb, 2013, 14:54

AndrejN88 napísal:Vsak u XP je mi to jasne ale u 7 :?
platí to všeobecne pre soft, service packy nemajú len OS :)
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, WD Blue 500GB, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Inspiron 7577 + Audinst Hud-Mx2 + Shure940 ,Mate 20 Pro, Nvidia Shield, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1508
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7 Service Pack 1

Príspevok od užívateľa bassgenerator » So 23. Feb, 2013, 10:11

Chcem sa opytat. Mam urobenu bitovu zalohu na 4 DVD, ale bohuzial ta zaloha je urobena este pred SP1 win 7 x64.
Teraz kupujem externy hdd usb3 a chcem sa opytat ci mozem nejaku bitovu zalohu urobit na tento ext.hdd samozrejme mam uz zbehnute vsetky aktualizacie aj so SP1. A ci je mozne urobit tu zalohu s prostredia windows cez tie zalohovacie programy priamo obsiahnute vo windows? Som po cistej instalacii+par dolezitych programov. DIKY.
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Samsun Galaxy S10+
Galaxy Watch 46mm

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20583
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7 Service Pack 1

Príspevok od užívateľa dexterav » So 23. Feb, 2013, 11:43

najlepšie je si urobiť image pomocou nejakého softu napr Acronis
je ale aj spústa free programov, sú tam 2 - 3 ikony ale funguje to perfektne, najlepšie je ked je to program čo dokáže ísť cez USB, free verzie to niekedy nevedia, ale zase to nieje problém proste len ten zálohovací soft bude nahodení aj vo wine
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, WD Blue 500GB, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Inspiron 7577 + Audinst Hud-Mx2 + Shure940 ,Mate 20 Pro, Nvidia Shield, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1508
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7 Service Pack 1

Príspevok od užívateľa bassgenerator » So 23. Feb, 2013, 11:55

No nedal si mi odpoved ale dik.
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Samsun Galaxy S10+
Galaxy Watch 46mm

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20583
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7 Service Pack 1

Príspevok od užívateľa dexterav » So 23. Feb, 2013, 12:01

ja myslím že dal :)
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, WD Blue 500GB, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Inspiron 7577 + Audinst Hud-Mx2 + Shure940 ,Mate 20 Pro, Nvidia Shield, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1508
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7 Service Pack 1

Príspevok od užívateľa bassgenerator » So 23. Feb, 2013, 13:02

Dobre a este dotaz. cez ten acronis som kedysi robil ale asi len inkrementalnu zalohu, takze po tejto cistej instalacii urobim na ext. HDD presne obraz aj s nainastalovanymi programammi ano?
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Samsun Galaxy S10+
Galaxy Watch 46mm

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20583
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7 Service Pack 1

Príspevok od užívateľa dexterav » So 23. Feb, 2013, 13:14

ved si to nastav na full a máš to :)
čistá inštalácia moc nezaberie a acronis aj tak dokáže zraziť niekedy veľkosť až na polovicu
ja používam 2 full zálohy odstupom 2 týždne
čistá sami javý trochu zbytočná kedže nahodiť nový win dlho netrvá a prog treba potom aj tak aktualizovať
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, WD Blue 500GB, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Inspiron 7577 + Audinst Hud-Mx2 + Shure940 ,Mate 20 Pro, Nvidia Shield, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1508
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7 Service Pack 1

Príspevok od užívateľa bassgenerator » So 23. Feb, 2013, 14:20

u mna je ale tahat sp1 otazka pol dna a to nechcem, ide mi hlavne o to ze ked mi rachne disk, alebo proste nenabootujem, tak opravim bootovanie-to je ok. len potom cez F8 uvediem system do povodneho stavu ako s krabice. aj to je OK. ale chcem potom vratit system tam kde si urobim zalohu, cize uz po nainstalovani vsetkych balikov sp...neviem ci sa rozumieme, preto sa pytam ci vie acronis urobit presny obraz disku na ext.HDD kde po krachu pripadne noveho disku v NB spustim tento obraz cez Acronis a som tam kde som bol pred krachom systemu alebo HDD. :-)
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Samsun Galaxy S10+
Galaxy Watch 46mm

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20583
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7 Service Pack 1

Príspevok od užívateľa dexterav » So 23. Feb, 2013, 14:54

a keby nevedel načo by to bolo? :?
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, WD Blue 500GB, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Inspiron 7577 + Audinst Hud-Mx2 + Shure940 ,Mate 20 Pro, Nvidia Shield, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1508
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7 Service Pack 1

Príspevok od užívateľa bassgenerator » So 23. Feb, 2013, 17:36

??? nic poradim si sam co si neodskusas-to nemas. :P
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Samsun Galaxy S10+
Galaxy Watch 46mm

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20583
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7 Service Pack 1

Príspevok od užívateľa dexterav » So 23. Feb, 2013, 17:41

ved to je zálohovací program a to čo píšeš je jeho jedinou úlohou prečo by to asik nemal vedieť
je to ako sa opýtať či Afterburner dokáže pretaktovať grafiku :?
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, WD Blue 500GB, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Inspiron 7577 + Audinst Hud-Mx2 + Shure940 ,Mate 20 Pro, Nvidia Shield, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Warrax
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 812
Dátum registrácie: So 25. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava - Dúbravka

Re: Windows 7 Service Pack 1

Príspevok od užívateľa Warrax » St 28. Aug, 2019, 21:26

Zdravim, stratilo sa mi instalacne DVD s windows 7, uz ho nejaku dobu nemozem najst, mam iba key.

Moja otazka znie: Je niekde na webe bezpecna moznost stiahnut win7 rovno s nainstalovanym SP1? Teda nie iba samotny SP1 upgrade (ako je linka na zaciatku tejto temy) ale rovno cely windows 7 64-bit ultimate/profesional, s dopredu nainstalovanym SP1. Cez google som nieco nasiel, ale bojim sa to stiahnut a nainstalovat rovno na pocitac. Vie niekto naisto bezpecny link na windows7 SP1?
CPU: C2Q Q6600 (@3,0Ghz), Thermalright True Black, Enermax Magma MB: Asus P5Q Deluxe RAM: A-Data EE 2x2GB DDR2 PC8500 VGA: Asus 8800 GTS 512 MB +accelero S1 rev.2 HDD1: WD Velociraptor 300 GB WD3000GLFS + SQD 2.5 HDD2: WD10EARS 1TB (R.I.P.)+ Acutake Darkdisc2 PSU: Seasonic S-12 500W Case: Lian-Li PC8N Black Sound: audio-gd NFB11.32 Repro: M-Audio BX5a Deluxe Headph: Sennheiser HD600 / Samson SR-850 Mouse: A4tech Bloody V7N Mousepad: Corepad Keira/Corepad C1 medium

Užívateľov profilový obrázok
Sky
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1849
Dátum registrácie: Ut 15. Dec, 2009, 15:49
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Windows 7 Service Pack 1

Príspevok od užívateľa Sky » St 28. Aug, 2019, 21:44

MS? Bud z webu alebo usb download tool
https://www.microsoft.com/sk-sk/softwar ... d/windows7
CPU: Intel Core i5-2500K + Noctua NH-D14, MB:MSI Z77A-G45,
VGA: RX580 8GB, RAM: Kingstone 8GB DDR3 1333MHz ,
SSD:Kingston SSDNow UV400 240GB, HDD1: Toshiba 2TB DT01ACA200 +HDD Vibration Killer, HDD2: TOSHIBA P300 3TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Raven RV04, OS: Windows 10 Pro x64, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G600

Warrax
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 812
Dátum registrácie: So 25. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava - Dúbravka

Re: Windows 7 Service Pack 1

Príspevok od užívateľa Warrax » So 07. Sep, 2019, 16:51

Sky napísal:
St 28. Aug, 2019, 21:44
MS? Bud z webu alebo usb download tool
https://www.microsoft.com/sk-sk/softwar ... d/windows7
Tak nejde mi to stiahnut, a skusal som dva funkcne kluce (overene cez Ultimate PID checker, lebo som sa zlakol, ci mi nieco nezrusilo validitu, ale nie, oba su retail a funkcne https://www.softpedia.com/get/System/Sy ... cker.shtml)
Takze, v com moze byt problem? Mozno im ta overovacia stranka nefunguje, nasiel som cez net stazovat sa vela ludi, ze im to nebere ich kluc, a nemozu si stiahnut ISO windowsu.

Dalsia vec je, ze mam obavy, ze aj tak ide len o povodnu verziu windows 7 bez SP1, teda nie s nainstalovanim SP1. Lebo vsade sa to spomina len ako windows 7, kym vzdy ked sa spomina Win7 na ich strankach so SP1, je to tam nejak oznacene ze windows 7 SP1 (rovno spolu). Takisto si myslim, ze by tam bola aspon poznamka, ze je tam rovno SP1, ale nieje.

Takze, napada ta este nejaka inu bezpecna linka, kde najst instalacky Win7 SP1?
CPU: C2Q Q6600 (@3,0Ghz), Thermalright True Black, Enermax Magma MB: Asus P5Q Deluxe RAM: A-Data EE 2x2GB DDR2 PC8500 VGA: Asus 8800 GTS 512 MB +accelero S1 rev.2 HDD1: WD Velociraptor 300 GB WD3000GLFS + SQD 2.5 HDD2: WD10EARS 1TB (R.I.P.)+ Acutake Darkdisc2 PSU: Seasonic S-12 500W Case: Lian-Li PC8N Black Sound: audio-gd NFB11.32 Repro: M-Audio BX5a Deluxe Headph: Sennheiser HD600 / Samson SR-850 Mouse: A4tech Bloody V7N Mousepad: Corepad Keira/Corepad C1 medium

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 7"