Strana 1 z 1

inst.win7 problem sata dvdrom

Napísané: Ne 11. Apr, 2010, 10:49
od užívateľa MengelE
MB-Gigabyte p55a ud3
dvdRom sata samsung sh s223c
Problem nastava pri inst win7 prejde volba jazyka pokracuje prejde sa na dalsi krok Gde treba nacitat resp.vyhladat chybajuce ovladace k cd-dvd a tu uz neviem eko dalej THX za kazdu radu

Re: inst.win7 problem sata dvdrom

Napísané: Ne 11. Apr, 2010, 11:48
od užívateľa dexterav
nič tam nedávaj a proste daj následujúci krok W7 žiadne ovládače nepotrebujú

Re: inst.win7 problem sata dvdrom

Napísané: Ne 11. Apr, 2010, 11:52
od užívateľa MengelE
no to by som rad ale jednoducho ponuka dalej neni mozna aj ja sa cudujem preco tomu je tak ked spusti instal.z dvd aj napriek tomu si pita driver

Re: inst.win7 problem sata dvdrom

Napísané: Ne 11. Apr, 2010, 11:57
od užívateľa dexterav
potom skús prepnúť sata/ahci mod v biose na IDE , to musí ísť na 100% :-)

Re: inst.win7 problem sata dvdrom

Napísané: Ne 11. Apr, 2010, 12:00
od užívateľa MengelE
aj to som skusal mam nastavene IDE ale efekt ten isty daj ovladace omfg

Re: inst.win7 problem sata dvdrom

Napísané: Ne 11. Apr, 2010, 12:15
od užívateľa dexterav
hod screen pre istotu ak sa dá...
hm je org win? :)

Re: inst.win7 problem sata dvdrom

Napísané: Ne 11. Apr, 2010, 12:38
od užívateľa MengelE
ano je a skusal som aj inu verziu screen skusim dako ofotit tel.

Re: inst.win7 problem sata dvdrom

Napísané: Ne 11. Apr, 2010, 12:41
od užívateľa dexterav
tak ma ešte napadlo či je OK mechanika, mohol by si skúsiť inštaláciu z USB :-)
mám dojem že bety sa často odporúčali napaľovať pri min rýchlostiach 1- 4x , a veľa krát to aj zabralo takže toto môže byť podobný problém

Re: inst.win7 problem sata dvdrom

Napísané: Št 15. Apr, 2010, 12:46
od užívateľa matopd
Toto sa aj mne stalo, je to chyba media, bud mas zle vypalene dvd alebo Ti blbne mechanika. Skus to s inym mediom.

Re: inst.win7 problem sata dvdrom

Napísané: Št 20. Máj, 2010, 19:26
od užívateľa MengelE
trocha neskoro ale predsa problem dorieseny tak skapal nakoniec hdd druhy hdd a vsetko ide ako ma thx all za riesenia