Strana 1 z 20

Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Napísané: Ut 10. Nov, 2009, 15:27
od užívateľa Snake
Po vzore témy Vista 64 bit skusenosti, problemy ... zakladám tento thread aj na Windows 7. Všetky otázky a problémy ohľadom 64bitovej verzie Windows 7 prosim riešiť tu.

Windows 7 x64 - nehraju spodne frekvencie

Napísané: So 14. Nov, 2009, 16:53
od užívateľa Jofo
Mam problem so zvukom pod W7 Professional X64. Problem je, ze spodne frekvencie vobec nehraju - najprv som neinstaloval ziaden ovladac, tak som myslel, ze to bude tym - omyl. Po nainstalovani drivera (doska MSI P7N Sli, kodek Realtek ALC888, driver R2.36) sa nic nezmenilo. V com je problem? Pouzivam sluchatka, v nastaveniach mam stereo, a samozrejme su pichnute v spravnom jacku.

Re: Windows 7 x64 - nehraju spodne frekvencie

Napísané: So 14. Nov, 2009, 17:33
od užívateľa dexterav
equalizér si čekol?

Re: Windows 7 x64 - nehraju spodne frekvencie

Napísané: So 14. Nov, 2009, 17:35
od užívateľa Jofo
Pozrel, mam zakazane setky sound a room efekty, vratane ekvalizeru. Ako pozeram po internete, nie je to nic neobvykle, len skoda, ze nikde som na to zatial nenasiel riesenie...

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Napísané: So 14. Nov, 2009, 18:10
od užívateľa Jofo
Velmi kuriozne vyriesene - odinstaloval som ovladac, a zapol muziku - a ono to kupodivu ide! Takze radsej ani neinstalovat drivery na HD audio, ale nechat to, co tam je...



EDIT: tak nakoniec to po restarte zase nejde...

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Napísané: So 14. Nov, 2009, 19:27
od užívateľa Toman
Mam problem !.....

-nefunguje mi skener....

- rozbehol som ho cez XP mode
- vsetko islo OK
- dal som ikonu na plochu (program MiraScan v XP mode)
- a ak ho spustam osamotene tak mi vypise ze sa skener nenasiel...
- ak zapnem celi XP mod tak skener sam od seba nefunguje, musim ist do popup menu a pripojit USB zariadenie - potom ide vsetko ako ma

Co chcem:

Chcem spustit solo aplikaciu MiraScan (z XP modu) tak aby sa mi pri spusteni autoaticky priopojil k aplikacii aj skener (bez toho aby som spustal celi XP mod)
- hladam som v menu a nic take tam nieje...

Q: JE TO NEJAK MOZNE?

T. :?:

aky plugin pre win 7 64

Napísané: So 21. Nov, 2009, 17:44
od užívateľa Ado000000
aky plugin pre win 7 64 aby sla stv a markiza live?

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Napísané: So 21. Nov, 2009, 17:47
od užívateľa valistar
aku mas tv kartu?

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Napísané: So 21. Nov, 2009, 19:26
od užívateľa Ado000000
Tv kartu? Myslis tv tuner?----nemam kukam cez net. Alebo ta spravne nerozumiem? Kde najdem typ tv karty?


Aaaa uz to mam.Chcelo to toto: wmpfirefoxplugin

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Napísané: Št 26. Nov, 2009, 08:57
od užívateľa tomtuning10
DOBRý DEŃ CHCEL BY SOM SA SPýTAť KAMARáT SI NAINšTALOVAL WINDOWS 7 A MUSí 2 Krát reštartovať počítač ým mu nabehne windows .čo má s tým urobiť

// edit MBG: Nabudúce treba po sebe príspevok prečítať, a skúsiť ho napísať bez zapnutého caps locku a zrozumiteľne ;)

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Napísané: Št 26. Nov, 2009, 10:45
od užívateľa Per
to je ako hladat ihlu v kope sena(moze byt vela pricin),skus opisat problem podrobnejsie

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Napísané: So 28. Nov, 2009, 17:14
od užívateľa Orol24
Problem restartovania W7 je pravdepodobne v naistalovanej aplikacii, nazov uz neviem, ale je na ochranu internetu. Ona sa chce aktualizovat a nepusti pracovat ziadny program. Ja som pri tom presedel celu noc, niekolko obnoveni systemu a nemomohlo, uz som neveril, ze to pojde. Po poslednom obnoveni o 05,00 hod som naistaloval Uninstall tools, odinstaloval som ten program a potom to uz islo, ako po masle. Musi sa to urobit velmi rychlo. Presiel som uz Windows 3,11, W95, W98, W XP, Vistu som len testoval, ale toto je bomba.....

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Napísané: Po 30. Nov, 2009, 15:04
od užívateľa Kecalek
Mam nasledovny problem : Hrozne mi chyba v prieskumniku hore moznost rychlo zoradovat subory ako bolo u MS Vista ,nevie dakto ako sa ju da nastavit u windows 7 64bit ultimate ? Velice by mi to pomohlo vopred dakujem za odpovede

popripade ak niekto vie ci sa nejakym sposobom nastavit start na clasicky a panel uloh na taky ako u MS Win Vista ,ale ako som uz hladal po nete zrejme nie :( :-(

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Napísané: Po 30. Nov, 2009, 15:24
od užívateľa Snake
Nemáš tam ten bar preto, lebo otváraš Libraries (knižnice) a nie folder.

Re: Windows 7 x64 - nehraju spodne frekvencie

Napísané: Po 30. Nov, 2009, 15:49
od užívateľa killswitch
nManJofo napísal:Pozrel, mam zakazane setky sound a room efekty, vratane ekvalizeru. Ako pozeram po internete, nie je to nic neobvykle, len skoda, ze nikde som na to zatial nenasiel riesenie...
rovnaky problem a jedine riesenie na ktore som zatial prisiel je pouzit tuto funkciu:
Obrázok