Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 7 ...
Užívateľov profilový obrázok
jtbs
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 857
Dátum registrácie: Pi 23. Okt, 2009, 19:25
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa jtbs » Št 10. Dec, 2009, 22:10

ok dik za snahu
We salute the rank, not the man!

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13728
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Snake » Št 10. Dec, 2009, 22:18

ako vravel materik, musíš mať soft, alebo to proste máš na disku, tak sa snaž to nevymazať :) alebo si objednaj ten disk...
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
Rap.Brnky.City
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 179
Dátum registrácie: St 16. Júl, 2008, 19:12
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Rap.Brnky.City » Pi 11. Dec, 2009, 15:36

Snake napísal:ako vravel materik, musíš mať soft, alebo to proste máš na disku, tak sa snaž to nevymazať :) alebo si objednaj ten disk...
no fasa takze hentych 128 Mb co mi vypalilo to je vlastne k nicomu co??
TOSHIBA Satellite L505-111

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13728
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Snake » Pi 11. Dec, 2009, 15:45

to je offline repair DVD, zíde sa ti :) recovery to však nie je
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
Rap.Brnky.City
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 179
Dátum registrácie: St 16. Júl, 2008, 19:12
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Rap.Brnky.City » Pi 11. Dec, 2009, 16:15

Snake napísal:to je offline repair DVD, zíde sa ti :) recovery to však nie je
aha no ok... a ked najdm sof na to napalenie.. ten repair disk sa nmi zmesti ne bezne 4.7 GB DVD medium?? ci budem potrebovat dvojvrstove?? alebo nebodaj sa to da dat aj na 2 DVD disky??
TOSHIBA Satellite L505-111

Užívateľov profilový obrázok
Rap.Brnky.City
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 179
Dátum registrácie: St 16. Júl, 2008, 19:12
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Rap.Brnky.City » So 12. Dec, 2009, 19:37

Preci tam mam tie znaky co som vyznacil na obrazku cervenou farbou??
take som tam maval ked mi zistili ze mam nelegalny soft XP ked som mal...
ale tuto preco?? co s tym treab robit? PLS...
SCREEN: http://rcimage.sqweebs.com/images/osxfe ... bkx3my.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
TOSHIBA Satellite L505-111

Užívateľov profilový obrázok
SDW_Q
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 78
Dátum registrácie: Ne 12. Okt, 2008, 23:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa SDW_Q » So 12. Dec, 2009, 19:53

to je normalne nemusis sa nicoho bat :) ak sa nemylim tak to naznacuje potrebu administratorskych prav aby si to mohol spustit ale niesom isty, samozrejme prva veta plati :-D

Užívateľov profilový obrázok
Rap.Brnky.City
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 179
Dátum registrácie: St 16. Júl, 2008, 19:12
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Rap.Brnky.City » So 12. Dec, 2009, 20:55

ok vdaka za odpoved vyssie.
uz mam ten soft na vytvorenie recovery disku.
zmesti sa mi windows 7 na 4.7 GB DVD? alebo mam ist kupit 8 GB dvojvrstvove??
Vdaka za odpoved.
TOSHIBA Satellite L505-111

Užívateľov profilový obrázok
Jofo
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 2140
Dátum registrácie: St 23. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Brno

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Jofo » Ut 15. Dec, 2009, 20:37

Nieco, co by sa mohlo hodit - ako prinutit Visty/7-micky, aby sa dalo nahravat z line-out (proste signal na vystupe)
1. Right click the Speaker icon in the Taskbar (right bottom corner of your screen)
2. Choose Recording Devices
3. Click Recording tab (if not opened), right click in the listbox (middle part of the dialog box), choose Show Disabled Devices
4. Scroll down and right click "Waht U Hear" item (or "Wave Out Mix" or something like this, the exact name can vary), choose Enable

That's all! Now you can go to your favorite recording program, use "What U Hear" audio device, record what you want to and store it in needed audio format
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13728
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Snake » Ut 15. Dec, 2009, 20:38

Stereo Mix, ja ho mám defaultne zapnutý, teda nemusím ho zapínať takto :)
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
Rap.Brnky.City
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 179
Dátum registrácie: St 16. Júl, 2008, 19:12
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Rap.Brnky.City » Št 17. Dec, 2009, 19:01

No zalohu mam napalenu na dvojvrstvovom DVD ... napalilo to v pohode, mam tu aj soft nato, len som ho musel najst, ale podarilo sa... :) Zatial som spokojny... :)
TOSHIBA Satellite L505-111

snajdy

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa snajdy » Pi 18. Dec, 2009, 18:22

Ahojte,chcem sa spytat ci by ste mi poradili.Idem kupovat novy notebook ku ktoremu je W7 Home edition 64 bitovy .Len este pred tam by som chcel vediet aky je rozdiel medzi W7 Home a W7 PRO.Trebars ake rozdiely su v takom domacom klasickom pouzivani pri hrach , programoch atd.Ci nebudem mat daky problami pri tom Homku a tak.Doteraz som furt pouzival xp-cko takze nemam vobec sajnu ake su rozdieli medzi timito dvoma edicia Home a Pro W7.Dik za info

Užívateľov profilový obrázok
Gudas
VIP
VIP
Príspevky: 8195
Dátum registrácie: Po 09. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Rudina (27)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Gudas » So 19. Dec, 2009, 13:05

http://windows.microsoft.com/sk-SK/wind ... ts/compare" onclick="window.open(this.href);return false;

Myslím, že Home Premium bude pre drvivú väčšinu ľudí postačujúce a ideálne riešenie ;)
Spoiler: ukázať
Desktop| ASRock Z68 Pro3-M | Core i3 3220 @ 3,4GHz + Phanteks PH-TC14PE (pasívne) | 12GiB DDR3 1333MHz | MSI GTX760 Gaming | SuperFlower Golden King 550W 80+ Platinum | Crucial m4 256GB + WD 1TB Red 2,5" 5400rpm @ Scythe Quiet Drive| Fractal Design Define Mini + Nexus D12SL-12 + Noiseblocker PK-1 + Scythe Gentle Typhoon | LG IPS235 + LG L225WT | Creative Inspire T2900 + Beyerdynamic DT990 Pro + Creative X-Fi HD | Logitech MX1100 + QcK Steel mini
Laptop| Acer Aspire One 753 | Celeron U3400 (1,06GHz) | 2x2GiB DDR3 | A-DATA S599 128GB
PC.sk IRC kanál PC.sk
Práve testujem: - Next: -

Majox
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 5
Dátum registrácie: Ne 27. Dec, 2009, 14:35

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Majox » Ut 29. Dec, 2009, 19:43

Ahojte, chcel by som sa Vás spýtať... Mám problém, mám skype a Windows 7 Ultimate. Ak si napr. pustím winamp, alebo nejaké video s hudbou na youtube a napr. mi niekto pošle správu na skype, tak sa prehrá daná zvučka a počas jej prehrania sa mi pozastaví hudba. Toto isté mi robí aj keď mi niekto na facebook-u pošle chat správu prehrá sa zvučka a mne na pár sek. pozastaví hudbu. Ako by som to mohol riešiť, kde je chyba?

Ďakujem za odpoveď!


S Pozdravom:


Majox :-)

MAPO
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 488
Dátum registrácie: Št 05. Mar, 2009, 16:26

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa MAPO » Po 04. Jan, 2010, 11:08

po nainstalovani win7 ult 64b som postrehol problemi s internetom

stranky nacitava pomalsie, v csku mam nizke FPS, a vysoke choke/loss, niekedy je stale 100 ale niekedy to padne aj na 20 fps

mal som winxp a vsetko slapalo v poriadku, pripojeny som cez kabel, zostava v podpise
Spoiler: ukázať
| MB: Gigabyte MA-78G-DS3H rev. 1.0 | CPU: AMD Athlon 64 x2 5400+ BE @ default (200*14) / Brisbane, 65 nm / | RAM: A-DATA DDR2 4GB (2 x 2GB) 800+ MHz Extreme Edition @ default (800 5-5-5-18 1.8V) | GPU: Gigabyte Radeon HD 4850 512MB + Zalman VF830Cu @ default (625 # 1000) | HDD: SAMSUNG SpinPoint F1 HD502HJ (500 GB, 7200 ot./min.) | DVD: LG GH22LS30 | PSU: Fortron Saga+ 450P | CASE: Cooler Master Elite 330k |

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 7"