Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 7 ...
Lopik
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 460
Dátum registrácie: Ut 17. Apr, 2007, 08:00
Bydlisko: Varín

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Lopik » Po 07. Dec, 2009, 23:29

Ulakursall napísal:lopik to na strane dva riesi iba basy, hra to stale potichu
ale co presne ti hra potichu ? zadne satelity alebo komplet vsetko?

Užívateľov profilový obrázok
Ulakursall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 854
Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Ulakursall » Ut 08. Dec, 2009, 15:22

komplet vsetko, skratka ked si porovnam driver win vista/px a wi 7 tak to je sakra rozdiel

Užívateľov profilový obrázok
jtbs
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 857
Dátum registrácie: Pi 23. Okt, 2009, 19:25
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa jtbs » St 09. Dec, 2009, 22:01

Uvazoval som ci to nepatri do temy "Hry a problemy s nimi", ale kedze som na tomto istom pc mal donedavna win XP a hra isla uplne bez problemov, tak to povazujum za akysi problem s windowsom a jeho kompatibilitou. Ak sa mylim, tak to prosim presunte. Vdaka

Zdravim. Pri spusteni Age od empires 3 sa zmeni farba taskbaru na modru (vypne Aero, po vypnuti AoE3 sa aero opat obnovi) -co by malo znamenat nejaku chybu. Kompatibilitu AoE3 som nastavil na win XP SP2 a aj ked hru spustim ako Administrator, tak mi to nic nepomoze. Dalej hra po spusteni ide a da sa v pohode hrat, ALE napriklad kazdy SAVE sa uklada 2-3 minuty co je neakceptovatelne a je to taktiez najvacsi problem (v XP uklada nejakych 10sekund), pri ALT+TAB okna pozamrzaju a chvilku trva, nez mozem pracovat.

Takze otazka znie. Mozte mi navrhnut nejake nastavenie? Popravde jedine co som nastavil je spustanie hry ako vo win XP a ziadne ine nastavenia som v podstate nenasiel. Dik.
We salute the rank, not the man!

Lopik
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 460
Dátum registrácie: Ut 17. Apr, 2007, 08:00
Bydlisko: Varín

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Lopik » St 09. Dec, 2009, 22:25

Ulakursall napísal:komplet vsetko, skratka ked si porovnam driver win vista/px a wi 7 tak to je sakra rozdiel
tak mne osobne hrali v pohode iba predne dva satelity (klasicke stereo) ... sub, center a zadne dva som musel rozne prenastavit, aby som z nich dostal aky taky zvuk ... podla mna problem v kompatibilite realtek drivov a win7 ... uvidime ci sa dockame napravy.

Užívateľov profilový obrázok
Ulakursall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 854
Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Ulakursall » Št 10. Dec, 2009, 18:14

pochybujem :D:D:D

Užívateľov profilový obrázok
Rap.Brnky.City
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 179
Dátum registrácie: St 16. Júl, 2008, 19:12
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Rap.Brnky.City » Št 10. Dec, 2009, 19:50

Aky antivirus by ste poradili,a lebo aky pouziavte an windowse 7?
kupil som si boook TOSHIBA s W7 a je tam 30 dnovy antivirak Mec Afee ci jak sa vola od tocmu mam teraz zadara magio internet sesurity
to by mal byt myslim si ze ESET na 3 mesiace mi ho dali zadara.
Ale neviem co bude kompatibilne?? co pouzivate vy?? PLS? :?
TOSHIBA Satellite L505-111

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7160
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa valistar » Št 10. Dec, 2009, 19:54

free?
Avira antivir personal
Microsoft Security Essentials
vzdy iba jeden naraz samozrejme
Naposledy upravil/-a valistar v Št 10. Dec, 2009, 19:54, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13724
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Snake » Št 10. Dec, 2009, 19:54

Eset? Ani bohovi. Už nie, Gabo by ti vedel rozprávať čo mu Eset robil s PC.

Ak antivirák, tak MSE či Forefront :-)
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
Rap.Brnky.City
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 179
Dátum registrácie: St 16. Júl, 2008, 19:12
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Rap.Brnky.City » Št 10. Dec, 2009, 20:57

Snake napísal:Eset? Ani bohovi. Už nie, Gabo by ti vedel rozprávať čo mu Eset robil s PC.

Ak antivirák, tak MSE či Forefront :-)
No neviem ja som maval eset a bol v pohode celkom...
A to co si uviedol ty je free? ci treba zakupit bo o tych som este v zivote nepocul.
Inak ten windows si musim nikde aktivovat? ci registrovat ci ako je to???
lebo raz som instalovak kolegovi na fungel novy komp windows po zakupeni co bol takisto len na HDD a ten pytal aj kod aj potom aktivaciu ci co... Ale tento moj nic nepytal doteraz len som ho nainstaloval a to je vsetko...
TOSHIBA Satellite L505-111

Užívateľov profilový obrázok
jtbs
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 857
Dátum registrácie: Pi 23. Okt, 2009, 19:25
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa jtbs » Št 10. Dec, 2009, 21:13

Rap.Brnky.City napísal:Aky antivirus by ste poradili,a lebo aky pouziavte an windowse 7?
COMODO...je zadara a v baliku ma aj firewall ak by si chcel
We salute the rank, not the man!

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13724
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Snake » Št 10. Dec, 2009, 21:22

a máš ten Windows legálne?
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
Rap.Brnky.City
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 179
Dátum registrácie: St 16. Júl, 2008, 19:12
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Rap.Brnky.City » Št 10. Dec, 2009, 21:38

Snake napísal:a máš ten Windows legálne?
Tak dufam, ze je... bolo by pekne... kupoval som ho v nay s uz naisnatovanym 64 bitovym a na CD mam 32 bitovu verziu...
takze predpokladam, ze je 100 % legalny...
inak tuto som rozoberal jednu dilemu.. mozno som to zvladol...
ale mohli by ste sa nato nikto mrknut??
ide o vypalenie recovery disku na DVD disk.
Dakujem.
TOSHIBA Satellite L505-111

Užívateľov profilový obrázok
jtbs
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 857
Dátum registrácie: Pi 23. Okt, 2009, 19:25
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa jtbs » Št 10. Dec, 2009, 21:41

Snake pls nevies mi poradit s problemom vyssie? Ma win 7 este nejake ine vhodne nastavenie, ktore by pomohlo s kompatibilitou? (ja som nastavil: spustit ako vo windows XP SP2 a stale to nepomaha)
We salute the rank, not the man!

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13724
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Snake » Št 10. Dec, 2009, 22:01

brnky: hej je legálny. Recovery vypáliť? ak máš na to utilitu, tak to pôjde jednoducho, ak máš iba partíciu, ide to ťažko, možno vôbec
jtbs: bohužial, tam sa pomôcť nedá, vypnutie Aera je dôsledkom zlého programovania z hľadiska shellu. Savovanie môže byť tiež dôsledkom toho
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
Rap.Brnky.City
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 179
Dátum registrácie: St 16. Júl, 2008, 19:12
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Rap.Brnky.City » Št 10. Dec, 2009, 22:07

Jaj no ja som zabudol pridat odkaz an fore kde som to riesil...
tuto... http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 94#p604894" onclick="window.open(this.href);return false;
nieco som skusal ale niesom si isty ci to je dobre abo nie...
mohol by si sa nato pls kuknut?
Dakujem.
TOSHIBA Satellite L505-111

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 7"