Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 7 ...
Užívateľov profilový obrázok
martinsos
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 53
Dátum registrácie: So 16. Jún, 2007, 08:00

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa martinsos » Ut 10. Sep, 2013, 07:14

Ahojte , v poslednej dobe mi začalo robiť takú vec , že zapnem PC a nabehne tá obrazovka kde sa odklikuje používatel (akurát ja to mám nastavené tak aby to ani nechcelo odkliknutie) no horšie je na tom , že môj účet používatela to ani nezobrazí a je tam len miesto na napísanie mena a hesla , toto mi spravilo už 2x pomohol reštart a potom išlo všetko po starom.... neviete kde je chyba , prípadne ako to riešiť?

Užívateľov profilový obrázok
cool_point
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 806
Dátum registrácie: Št 26. Jún, 2008, 19:12
Bydlisko: Handlová/Prievidza (36)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa cool_point » Ut 10. Sep, 2013, 09:14

Case: Aquarius YY-5604, 3x12cm FAN AC MB: ASUS P5E - X38/ICH9R, CPU: INTEL Core 2 Quad Q8400, Cooling H2O: Laing DDC 12V Ultra + Alphacool TOP, D-Tek FuZion V2 + Alphacool Radiator NexXxoS Xtreme III rev. 2 + 3x FAN Noctua NF-P12-1300, RAM: 4x2GB DDR2 800MHz A-DATA Extreme Edition Vitesta, HDD: 1xSSD OCZ Vertex 3 60GB+2x400GB WD 7200 RAID0+1TB Seagate+2TB WD, VGA: SAPPHIRE HD 5770, 1024MB DDR5, VGA Cooler: Water block Alphacool NexXxoS GPS-07T, LCD: LG L226WTQ-SF 22 ", Mouse: Razer DeathAdder 1800DPI + Razer eXactMat, Power: Corsair HX620W, OS: Win7 Ultimate x64

Užívateľov profilový obrázok
martinsos
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 53
Dátum registrácie: So 16. Jún, 2007, 08:00

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa martinsos » Ut 10. Sep, 2013, 09:38

Ja to mám vypnuté, spravilo mi to zatiaľ len 2x samé od seba , nechápem ako je to možné.

Užívateľov profilový obrázok
SUBOSVK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 438
Dátum registrácie: St 19. Nov, 2008, 17:03
Bydlisko: Nová Dubnica

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa SUBOSVK » St 11. Sep, 2013, 14:51

Skur..e gadgets...
Spoiler: ukázať
MB:Asus P5L 1394 CPU:Intel E4500 2.2Ghz@2.66Ghz RAM:GoodRam 4Gb 667 GPU:ASUS GTX660-DC2T-2GD5FAN CONTROLLER:Scythe Kaze Master 5.25" - Black/Silent Mode 2x 120mm Fun - 25db/blue led PSU:Corsair VX550W MONITOR:Asus VX279Q SSD: Intel® Solid-State Drive 320 Series - 120Gb HDD:Samsung HD 320Gb,WD RED 1Tb+ARCTIC COOLING HDD vibration killer x2 ROM:Pioneer SPEAKERS:M-AUDIO AV40 SOUND CARD:Creative X-Fi Surround 5.1 USB+DO PHONES Technics RP-HT300 GAMING:MS Sidewinder x4 keyboard,MS Habu Razer+Fragmat Couter Strike mouse pad OS:Windows 7even Ultimate x64 - Crysis Theme Vantage:17848 3DMarkt06:9455 Driver:314.07 WHQL NET:60/6 Mbit - SWAN - Optick + TV - 100 Channels :D

Užívateľov profilový obrázok
SUBOSVK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 438
Dátum registrácie: St 19. Nov, 2008, 17:03
Bydlisko: Nová Dubnica

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa SUBOSVK » St 18. Sep, 2013, 15:06

niekedy mi praska v reprakoch ako keby som pustal platne,neviete co s tým,zacalo to pred cca tyzdnom,sa mi zda ze ked browsujem po nete to robí, :help:
Spoiler: ukázať
MB:Asus P5L 1394 CPU:Intel E4500 2.2Ghz@2.66Ghz RAM:GoodRam 4Gb 667 GPU:ASUS GTX660-DC2T-2GD5FAN CONTROLLER:Scythe Kaze Master 5.25" - Black/Silent Mode 2x 120mm Fun - 25db/blue led PSU:Corsair VX550W MONITOR:Asus VX279Q SSD: Intel® Solid-State Drive 320 Series - 120Gb HDD:Samsung HD 320Gb,WD RED 1Tb+ARCTIC COOLING HDD vibration killer x2 ROM:Pioneer SPEAKERS:M-AUDIO AV40 SOUND CARD:Creative X-Fi Surround 5.1 USB+DO PHONES Technics RP-HT300 GAMING:MS Sidewinder x4 keyboard,MS Habu Razer+Fragmat Couter Strike mouse pad OS:Windows 7even Ultimate x64 - Crysis Theme Vantage:17848 3DMarkt06:9455 Driver:314.07 WHQL NET:60/6 Mbit - SWAN - Optick + TV - 100 Channels :D

Užívateľov profilový obrázok
SUBOSVK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 438
Dátum registrácie: St 19. Nov, 2008, 17:03
Bydlisko: Nová Dubnica

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa SUBOSVK » Št 19. Sep, 2013, 18:10

preco mi stale praska v reprakoch????????
Spoiler: ukázať
MB:Asus P5L 1394 CPU:Intel E4500 2.2Ghz@2.66Ghz RAM:GoodRam 4Gb 667 GPU:ASUS GTX660-DC2T-2GD5FAN CONTROLLER:Scythe Kaze Master 5.25" - Black/Silent Mode 2x 120mm Fun - 25db/blue led PSU:Corsair VX550W MONITOR:Asus VX279Q SSD: Intel® Solid-State Drive 320 Series - 120Gb HDD:Samsung HD 320Gb,WD RED 1Tb+ARCTIC COOLING HDD vibration killer x2 ROM:Pioneer SPEAKERS:M-AUDIO AV40 SOUND CARD:Creative X-Fi Surround 5.1 USB+DO PHONES Technics RP-HT300 GAMING:MS Sidewinder x4 keyboard,MS Habu Razer+Fragmat Couter Strike mouse pad OS:Windows 7even Ultimate x64 - Crysis Theme Vantage:17848 3DMarkt06:9455 Driver:314.07 WHQL NET:60/6 Mbit - SWAN - Optick + TV - 100 Channels :D

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4350
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa shajek » Pi 20. Sep, 2013, 08:39

kludni sa ak neches dostat banan, nepostuj viac krat po sebe, pouzi edit! mne tiez pukalo ked som mal SB, skus iny zvuk (ak mas nejaky USB alebo tak) a ked nie, reinstaluj. Ked sa to bude opakovat , mas problem s HW
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Užívateľov profilový obrázok
SUBOSVK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 438
Dátum registrácie: St 19. Nov, 2008, 17:03
Bydlisko: Nová Dubnica

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa SUBOSVK » So 21. Sep, 2013, 14:38

no ty si mozes dat akurat tak banan,nauc sa citat opičak..
Spoiler: ukázať
MB:Asus P5L 1394 CPU:Intel E4500 2.2Ghz@2.66Ghz RAM:GoodRam 4Gb 667 GPU:ASUS GTX660-DC2T-2GD5FAN CONTROLLER:Scythe Kaze Master 5.25" - Black/Silent Mode 2x 120mm Fun - 25db/blue led PSU:Corsair VX550W MONITOR:Asus VX279Q SSD: Intel® Solid-State Drive 320 Series - 120Gb HDD:Samsung HD 320Gb,WD RED 1Tb+ARCTIC COOLING HDD vibration killer x2 ROM:Pioneer SPEAKERS:M-AUDIO AV40 SOUND CARD:Creative X-Fi Surround 5.1 USB+DO PHONES Technics RP-HT300 GAMING:MS Sidewinder x4 keyboard,MS Habu Razer+Fragmat Couter Strike mouse pad OS:Windows 7even Ultimate x64 - Crysis Theme Vantage:17848 3DMarkt06:9455 Driver:314.07 WHQL NET:60/6 Mbit - SWAN - Optick + TV - 100 Channels :D

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13633
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Snake » So 21. Sep, 2013, 15:33

Trošku sa ukludni, lebo poletíš na nútený oddych :)
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12433
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Per » So 21. Sep, 2013, 18:19

zemniaca slucka?

Užívateľov profilový obrázok
kramer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1453
Dátum registrácie: Ne 07. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Rožňava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa kramer » Ut 04. Feb, 2014, 18:07

bassgenerator napísal:da sa vsetko: Acronis true image... robi presne to co potrebujes. Stiahni si priručku v PDF mas tam vsetko potrebne. Osobne to pouzivam.
http://www.acronis.cz/download/dokumenty/

No super SSD mám doma a free verzia nepovoľuje klonovanie disku a kôli jednému použitiu si nebudem kupovať software nieje na to aj niečo kde to spraví zadarmo?
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz, MB: ASUS Sabertooth 990FX (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G, LCD: ACER ED 273, DISKY: 60GB SSDNow V300 Kingston, ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, Seagate Momentus 5400.6 500GB
WOT - YouTube - Twitch

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12433
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Per » Ut 04. Feb, 2014, 18:23


Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1508
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa bassgenerator » Ut 04. Feb, 2014, 20:10

kramer napísal:
bassgenerator napísal:da sa vsetko: Acronis true image... robi presne to co potrebujes. Stiahni si priručku v PDF mas tam vsetko potrebne. Osobne to pouzivam.
http://www.acronis.cz/download/dokumenty/

No super SSD mám doma a free verzia nepovoľuje klonovanie disku a kôli jednému použitiu si nebudem kupovať software nieje na to aj niečo kde to spraví zadarmo?
na CD by si mal mat soft na klonovanie, ja som vyskusal aj ten.
Osobne ale potom som robil cistu instalaciu a je to super. rychly nabeh ako sa patri.
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Samsun Galaxy S10+
Galaxy Watch 46mm

Užívateľov profilový obrázok
kramer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1453
Dátum registrácie: Ne 07. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Rožňava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa kramer » Ut 04. Feb, 2014, 20:38

Už som sa na to v... a budem robiť čistú inštaláciu ja som to chcel mať dnes v PC a nemám naťahaný soft (ovládače) takže som to chcel mať rýchlo ale zatiaľ ešte vydržím so starým HDD lebo večer máme tréning na WOT.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz, MB: ASUS Sabertooth 990FX (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G, LCD: ACER ED 273, DISKY: 60GB SSDNow V300 Kingston, ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, Seagate Momentus 5400.6 500GB
WOT - YouTube - Twitch

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12433
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Per » Ut 04. Feb, 2014, 21:19

trvalo by to polhodinu max ? :)

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 7"