Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 7 ...
Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12433
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Per » So 31. Aug, 2013, 12:42

to mu ako pomoze ?

Užívateľov profilový obrázok
cool_point
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 806
Dátum registrácie: Št 26. Jún, 2008, 19:12
Bydlisko: Handlová/Prievidza (36)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa cool_point » So 31. Aug, 2013, 14:52

Zrejme myslel že keď su pripravené na inštaláciu, tak pri vypnutí sa mu inštalujú.

Skús si vypnúť /ak máš zapnuté/ miniaplikácie na ploche. Potom skús ako sa rýchlo vypína systém.
Case: Aquarius YY-5604, 3x12cm FAN AC MB: ASUS P5E - X38/ICH9R, CPU: INTEL Core 2 Quad Q8400, Cooling H2O: Laing DDC 12V Ultra + Alphacool TOP, D-Tek FuZion V2 + Alphacool Radiator NexXxoS Xtreme III rev. 2 + 3x FAN Noctua NF-P12-1300, RAM: 4x2GB DDR2 800MHz A-DATA Extreme Edition Vitesta, HDD: 1xSSD OCZ Vertex 3 60GB+2x400GB WD 7200 RAID0+1TB Seagate+2TB WD, VGA: SAPPHIRE HD 5770, 1024MB DDR5, VGA Cooler: Water block Alphacool NexXxoS GPS-07T, LCD: LG L226WTQ-SF 22 ", Mouse: Razer DeathAdder 1800DPI + Razer eXactMat, Power: Corsair HX620W, OS: Win7 Ultimate x64

Ferdie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 425
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2011, 11:22
Bydlisko: Pliešovce

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Ferdie » So 31. Aug, 2013, 16:46

aj to mám vypnuté
CPU: i5-3570k @ 4.3 GHz MB: Asus P8Z77V-LX GPU: MSI RX 470 Gaming X 4GB @ 1385/7500 (1.09V) RAM: Kingston HyperX Fury 16 GB 1866 MHz OS: Win 10 Pro

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12433
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Per » So 31. Aug, 2013, 16:48

[admin]odstranene[/admin]

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13633
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Snake » So 31. Aug, 2013, 16:54

Vypnutie File Open Security dialogu nie je odporucane kvoli bezpecnosti OS.
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
kramer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1453
Dátum registrácie: Ne 07. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Rožňava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa kramer » Ut 03. Sep, 2013, 11:39

Zdravým mám taký problém. Dnes budem meniť MB, CPU, RAM v mojom PC z popisu ale zabudol som že tam mám IDE mechaniku a na novej doske sú už len SATA porty. Mechanika mi dôjde najskôr zajtra a potrebujem to odskúšať už dnes. Ide o to že či by sa to dalo rozbehať na Windowse ktorý mám nainštalovaný teraz bez toho aby som to musel preinštalovať tak že by som pred výmenou komponentov odinštaloval všetky ovládače a ak by to nabootovalo tak by som tam nahodil tie k novým komponentom. Nechce sa mi totiž ťahať všetky Win update z netu aj keď mám stiahnutý SP1 ale i tak je toho dosť pomimo neho. Win mám na DVD a SP1 je napálený na DVD viem že sa dá robiť USB boot kľúč ale nechce sa mi inštalovať celý Win na novo.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz, MB: ASUS Sabertooth 990FX (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G, LCD: ACER ED 273, DISKY: 60GB SSDNow V300 Kingston, ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, Seagate Momentus 5400.6 500GB
WOT - YouTube - Twitch

Užívateľov profilový obrázok
cool_point
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 806
Dátum registrácie: Št 26. Jún, 2008, 19:12
Bydlisko: Handlová/Prievidza (36)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa cool_point » Ut 03. Sep, 2013, 11:51

Ja si myslím že teoreticky by to malo ísť. Ale určite by som to inštaloval na novo. Predsa len aký "bordel" tam ostane a nechceš si vychutnať ten "nový" pocit? :cool:
Keby si predsa chcel ten USB boot.
http://www.microsoftstore.com/store/msu ... vd_dwnTool
Case: Aquarius YY-5604, 3x12cm FAN AC MB: ASUS P5E - X38/ICH9R, CPU: INTEL Core 2 Quad Q8400, Cooling H2O: Laing DDC 12V Ultra + Alphacool TOP, D-Tek FuZion V2 + Alphacool Radiator NexXxoS Xtreme III rev. 2 + 3x FAN Noctua NF-P12-1300, RAM: 4x2GB DDR2 800MHz A-DATA Extreme Edition Vitesta, HDD: 1xSSD OCZ Vertex 3 60GB+2x400GB WD 7200 RAID0+1TB Seagate+2TB WD, VGA: SAPPHIRE HD 5770, 1024MB DDR5, VGA Cooler: Water block Alphacool NexXxoS GPS-07T, LCD: LG L226WTQ-SF 22 ", Mouse: Razer DeathAdder 1800DPI + Razer eXactMat, Power: Corsair HX620W, OS: Win7 Ultimate x64

Užívateľov profilový obrázok
kramer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1453
Dátum registrácie: Ne 07. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Rožňava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa kramer » Ut 03. Sep, 2013, 12:06

No je tam Win starý cca 2 mesiace preto sa mi nechce všetko na novo nastavovať

Obrázok

EDIT: No tak som musel nakoniec nainštalovať nový Win ešte že som si predtým spravil boot na USB :smutny: a zase všetko na novo nastavovať a keď o cca. pol roka kúpim SSD tak zasa všetko odznova :wallbash: prečo sa to nedá jednoducho skopírovať na nový disk ale vždy len na novo inštalovať.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz, MB: ASUS Sabertooth 990FX (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G, LCD: ACER ED 273, DISKY: 60GB SSDNow V300 Kingston, ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, Seagate Momentus 5400.6 500GB
WOT - YouTube - Twitch

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1508
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa bassgenerator » Št 05. Sep, 2013, 08:13

da sa vsetko: Acronis true image... robi presne to co potrebujes. Stiahni si priručku v PDF mas tam vsetko potrebne. Osobne to pouzivam.
http://www.acronis.cz/download/dokumenty/
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Samsun Galaxy S10+
Galaxy Watch 46mm

Užívateľov profilový obrázok
cool_point
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 806
Dátum registrácie: Št 26. Jún, 2008, 19:12
Bydlisko: Handlová/Prievidza (36)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa cool_point » Št 05. Sep, 2013, 18:27

Tak, tak ako píše predo mnou. Pokiaľ budeš len dopĺňať SSD ako systémový, tak acronis je super vec.
Case: Aquarius YY-5604, 3x12cm FAN AC MB: ASUS P5E - X38/ICH9R, CPU: INTEL Core 2 Quad Q8400, Cooling H2O: Laing DDC 12V Ultra + Alphacool TOP, D-Tek FuZion V2 + Alphacool Radiator NexXxoS Xtreme III rev. 2 + 3x FAN Noctua NF-P12-1300, RAM: 4x2GB DDR2 800MHz A-DATA Extreme Edition Vitesta, HDD: 1xSSD OCZ Vertex 3 60GB+2x400GB WD 7200 RAID0+1TB Seagate+2TB WD, VGA: SAPPHIRE HD 5770, 1024MB DDR5, VGA Cooler: Water block Alphacool NexXxoS GPS-07T, LCD: LG L226WTQ-SF 22 ", Mouse: Razer DeathAdder 1800DPI + Razer eXactMat, Power: Corsair HX620W, OS: Win7 Ultimate x64

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Xenon » Pi 06. Sep, 2013, 20:56

Ahojte, mám taký problém. Na svojom MacBooku som spúšťal Cinebench R10 a po chvíli sa objavila len čierna obrazovka. NB stále bežal, tak som ho natvrdo vypol. Odvtedy - keď vyberiem boot windowsu, tak mi vždy zobrazí len čiernu obrazovu, pričom PC stále beží. Nezdá sa, že by NB dačo robil. Skúsil som bootnúť z DVD - vybehla hláška, že pre bootovanie z DVD stlačte nejakú klávesu - vedel som, že keď nestlačím nič, začne bootovať OS, tak som vybral normálne start windows normally a dostal som sa až po welcome obrazovku. Tam nastala opäť čierna obrazovka. V Safe mode som sa dostal normálne do windowsu. Neviete niekto, čo môže byť problém? Či zblbla partícia alebo si myslíte, že je skôr na vine Apple a ich Boot Camp. Ďakujem.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
SUBOSVK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 438
Dátum registrácie: St 19. Nov, 2008, 17:03
Bydlisko: Nová Dubnica

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa SUBOSVK » So 07. Sep, 2013, 18:47

Zdravim,po aktualizacii W7 mi niekedy nabehnu miniaplikacie na bocnom paneli a niekedy nie,poradte ako to spojazdnit na 100%,Vdaka.
Spoiler: ukázať
MB:Asus P5L 1394 CPU:Intel E4500 2.2Ghz@2.66Ghz RAM:GoodRam 4Gb 667 GPU:ASUS GTX660-DC2T-2GD5FAN CONTROLLER:Scythe Kaze Master 5.25" - Black/Silent Mode 2x 120mm Fun - 25db/blue led PSU:Corsair VX550W MONITOR:Asus VX279Q SSD: Intel® Solid-State Drive 320 Series - 120Gb HDD:Samsung HD 320Gb,WD RED 1Tb+ARCTIC COOLING HDD vibration killer x2 ROM:Pioneer SPEAKERS:M-AUDIO AV40 SOUND CARD:Creative X-Fi Surround 5.1 USB+DO PHONES Technics RP-HT300 GAMING:MS Sidewinder x4 keyboard,MS Habu Razer+Fragmat Couter Strike mouse pad OS:Windows 7even Ultimate x64 - Crysis Theme Vantage:17848 3DMarkt06:9455 Driver:314.07 WHQL NET:60/6 Mbit - SWAN - Optick + TV - 100 Channels :D

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1508
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa bassgenerator » Po 09. Sep, 2013, 08:40

Neviete niekto ako sa zbavit stale vyskakujuceho okna v prehliadaci Mozzila. stale ma to otravuje. Vopred dakujem.
http://imageshack.us/photo/my-images/689/ygjw.png/

Uploaded with ImageShack.us
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Samsun Galaxy S10+
Galaxy Watch 46mm

Užívateľov profilový obrázok
Eddward
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2056
Dátum registrácie: Pi 07. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice-okolie

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Eddward » Po 09. Sep, 2013, 11:13

dufam ze firefox stahujes len s oficialnych mozilla org/sk/cz a nie napriklad z www.firefox.sk kde su len reklamy...
tak ci onak skus sa popozerat po doplnkoch ci tam nemas nieco co nepouzivas, napriklad nejaky toolbar
to okno ti vyskakuje nahodne ci len na nejakej stranke ?
Core i7 8700K @ 4.8 Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI RTX 2080 GAMING X TRIO | Crucial MX500 2TB SSD
Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1508
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa bassgenerator » Po 09. Sep, 2013, 11:15

nahodne. Ale zatial som pouzil toto: http://www.malwarebytes.org/
a zda sa,ze je klud. uvidime :-)
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Samsun Galaxy S10+
Galaxy Watch 46mm

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 7"