Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 7 ...
Užívateľov profilový obrázok
kramer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1453
Dátum registrácie: Ne 07. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Rožňava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa kramer » St 05. Feb, 2014, 00:30

No také 3 až 5 všetko naťahať na novo a ponastavovať tak aby to bolo ideálne.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz, MB: ASUS Sabertooth 990FX (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G, LCD: ACER ED 273, DISKY: 60GB SSDNow V300 Kingston, ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, Seagate Momentus 5400.6 500GB
WOT - YouTube - Twitch

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12748
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Per » St 05. Feb, 2014, 00:44

nerozumiem..stiahni ten soft co som likoval a mas to do polhodiny ty lenoch

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7209
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa shiro » St 05. Feb, 2014, 10:23

lol, 3-5 hodin? to ratate do toho aj spanok a obed?
u seba to mam za daco vyse hodiny aj s instalom OS.
Ryzen 7 3700X, SilentiumPC Fera 3 HE1224, Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, Asrock X570M Pro4, Samsung 970evo plus 250GB NVMe, 2x Corsair MP510 1TB NVMe, Crucial MX300 525GB SATA, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H, Case fans Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
kramer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1453
Dátum registrácie: Ne 07. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Rožňava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa kramer » St 05. Feb, 2014, 12:03

No nikto nieje lenivý ale som sa rozhodol pre novú inštaláciu lebo pri pokusoch o klonovanie som narážal na problém že HDD malo kapacitu 80GB a SSD 60GB čiže mi to zamietalo kôli nedostatku kapacity. A áno 3 až 5 hod. lebo s 5MB netom kým človek naťahá všetky ovládače ponastavuje Win a ostatné programy do požadovaného stavu nahádzať play listy do Winapu lebo mi zase prehodilo HDD proste dať Win do užívateľského stavu v 100% komforte to zaberie čas momentálne mi to zabralo 4 hod. + dáke min. ale už len zapnem a fungujem nemusím nič nastavovať ťahať aktualizácie.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz, MB: ASUS Sabertooth 990FX (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G, LCD: ACER ED 273, DISKY: 60GB SSDNow V300 Kingston, ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, Seagate Momentus 5400.6 500GB
WOT - YouTube - Twitch

Užívateľov profilový obrázok
mojprvypc
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 124
Dátum registrácie: Ut 06. Máj, 2014, 21:10

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa mojprvypc » Pi 16. Máj, 2014, 14:41

5Mb to malo byť skôr, to by som pochopil, že to dlho sťahuje :P
Spoiler: ukázať
Acer 5930G/Desktop ani prd

Užívateľov profilový obrázok
kramer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1453
Dátum registrácie: Ne 07. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Rožňava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa kramer » Ne 21. Jún, 2015, 20:03

Zdravým, mám odtázku ohľadom prenosu Win z booku do PC. Ide o to že mám book ktory zdochol a k nemu je Win 7 Pro a budem sklať PC pre dcéru a chcel by som doň využiť Win z toho booku. Dá sa to? AK áno čo je k tomu potrebné? Za odpovede vopred ďakujem.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz, MB: ASUS Sabertooth 990FX (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G, LCD: ACER ED 273, DISKY: 60GB SSDNow V300 Kingston, ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, Seagate Momentus 5400.6 500GB
WOT - YouTube - Twitch

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1511
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa bassgenerator » Po 22. Jún, 2015, 10:58

asi budes mat smolu oficialnou cestou kedze je ten win viazany na HW notebooku. reaktivacia skus na MS ale pochybujem.
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Apple XS MAX 256 GB
Galaxy Watch 46mm

Užívateľov profilový obrázok
DankoPR
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 550
Dátum registrácie: Št 07. Feb, 2013, 20:25
Bydlisko: TN

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa DankoPR » Po 22. Jún, 2015, 11:20

kramer napísal:No nikto nieje lenivý ale som sa rozhodol pre novú inštaláciu lebo pri pokusoch o klonovanie som narážal na problém že HDD malo kapacitu 80GB a SSD 60GB čiže mi to zamietalo kôli nedostatku kapacity.
proporciálne klonovanie cez acronis by ti toto určite nezamietlo :rolleyes:

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 7"