Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 7 ...
Užívateľov profilový obrázok
kramer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1453
Dátum registrácie: Ne 07. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Rožňava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa kramer » St 05. Feb, 2014, 00:30

No také 3 až 5 všetko naťahať na novo a ponastavovať tak aby to bolo ideálne.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz, MB: ASUS Sabertooth 990FX (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G, LCD: ACER ED 273, DISKY: 60GB SSDNow V300 Kingston, ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, Seagate Momentus 5400.6 500GB
WOT - YouTube - Twitch

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12572
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Per » St 05. Feb, 2014, 00:44

nerozumiem..stiahni ten soft co som likoval a mas to do polhodiny ty lenoch

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7082
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa shiro » St 05. Feb, 2014, 10:23

lol, 3-5 hodin? to ratate do toho aj spanok a obed?
u seba to mam za daco vyse hodiny aj s instalom OS.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
kramer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1453
Dátum registrácie: Ne 07. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Rožňava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa kramer » St 05. Feb, 2014, 12:03

No nikto nieje lenivý ale som sa rozhodol pre novú inštaláciu lebo pri pokusoch o klonovanie som narážal na problém že HDD malo kapacitu 80GB a SSD 60GB čiže mi to zamietalo kôli nedostatku kapacity. A áno 3 až 5 hod. lebo s 5MB netom kým človek naťahá všetky ovládače ponastavuje Win a ostatné programy do požadovaného stavu nahádzať play listy do Winapu lebo mi zase prehodilo HDD proste dať Win do užívateľského stavu v 100% komforte to zaberie čas momentálne mi to zabralo 4 hod. + dáke min. ale už len zapnem a fungujem nemusím nič nastavovať ťahať aktualizácie.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz, MB: ASUS Sabertooth 990FX (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G, LCD: ACER ED 273, DISKY: 60GB SSDNow V300 Kingston, ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, Seagate Momentus 5400.6 500GB
WOT - YouTube - Twitch

Užívateľov profilový obrázok
mojprvypc
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 124
Dátum registrácie: Ut 06. Máj, 2014, 21:10

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa mojprvypc » Pi 16. Máj, 2014, 14:41

5Mb to malo byť skôr, to by som pochopil, že to dlho sťahuje :P
Spoiler: ukázať
Acer 5930G/Desktop ani prd

Užívateľov profilový obrázok
kramer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1453
Dátum registrácie: Ne 07. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Rožňava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa kramer » Ne 21. Jún, 2015, 20:03

Zdravým, mám odtázku ohľadom prenosu Win z booku do PC. Ide o to že mám book ktory zdochol a k nemu je Win 7 Pro a budem sklať PC pre dcéru a chcel by som doň využiť Win z toho booku. Dá sa to? AK áno čo je k tomu potrebné? Za odpovede vopred ďakujem.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz, MB: ASUS Sabertooth 990FX (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G, LCD: ACER ED 273, DISKY: 60GB SSDNow V300 Kingston, ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, Seagate Momentus 5400.6 500GB
WOT - YouTube - Twitch

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1511
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa bassgenerator » Po 22. Jún, 2015, 10:58

asi budes mat smolu oficialnou cestou kedze je ten win viazany na HW notebooku. reaktivacia skus na MS ale pochybujem.
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Apple XS MAX 256 GB
Galaxy Watch 46mm

Užívateľov profilový obrázok
DankoPR
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 550
Dátum registrácie: Št 07. Feb, 2013, 20:25
Bydlisko: TN

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa DankoPR » Po 22. Jún, 2015, 11:20

kramer napísal:No nikto nieje lenivý ale som sa rozhodol pre novú inštaláciu lebo pri pokusoch o klonovanie som narážal na problém že HDD malo kapacitu 80GB a SSD 60GB čiže mi to zamietalo kôli nedostatku kapacity.
proporciálne klonovanie cez acronis by ti toto určite nezamietlo :rolleyes:

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 7"