Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 7 ...
Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 12958
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Snake » Ut 10. Nov, 2009, 15:27

Po vzore témy Vista 64 bit skusenosti, problemy ... zakladám tento thread aj na Windows 7. Všetky otázky a problémy ohľadom 64bitovej verzie Windows 7 prosim riešiť tu.
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
Jofo
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 2140
Dátum registrácie: St 23. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Brno

Windows 7 x64 - nehraju spodne frekvencie

Príspevok od užívateľa Jofo » So 14. Nov, 2009, 16:53

Mam problem so zvukom pod W7 Professional X64. Problem je, ze spodne frekvencie vobec nehraju - najprv som neinstaloval ziaden ovladac, tak som myslel, ze to bude tym - omyl. Po nainstalovani drivera (doska MSI P7N Sli, kodek Realtek ALC888, driver R2.36) sa nic nezmenilo. V com je problem? Pouzivam sluchatka, v nastaveniach mam stereo, a samozrejme su pichnute v spravnom jacku.
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20142
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7 x64 - nehraju spodne frekvencie

Príspevok od užívateľa dexterav » So 14. Nov, 2009, 17:33

equalizér si čekol?
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 4X8GB 3200, RTX2080Ti 2050/15500, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, SUV 400 240, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, EIZO 3237, Inspiron 7577 + Audinst Hud-Mx2 + Shure940 ,Xperia X Compact, Nvidia Shield, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
Jofo
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 2140
Dátum registrácie: St 23. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Brno

Re: Windows 7 x64 - nehraju spodne frekvencie

Príspevok od užívateľa Jofo » So 14. Nov, 2009, 17:35

Pozrel, mam zakazane setky sound a room efekty, vratane ekvalizeru. Ako pozeram po internete, nie je to nic neobvykle, len skoda, ze nikde som na to zatial nenasiel riesenie...
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!

Užívateľov profilový obrázok
Jofo
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 2140
Dátum registrácie: St 23. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Brno

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Jofo » So 14. Nov, 2009, 18:10

Velmi kuriozne vyriesene - odinstaloval som ovladac, a zapol muziku - a ono to kupodivu ide! Takze radsej ani neinstalovat drivery na HD audio, ale nechat to, co tam je...



EDIT: tak nakoniec to po restarte zase nejde...
Naposledy upravil/-a Jofo v Ne 15. Nov, 2009, 14:04, upravené celkom 1 krát.
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9294
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Toman » So 14. Nov, 2009, 19:27

Mam problem !.....

-nefunguje mi skener....

- rozbehol som ho cez XP mode
- vsetko islo OK
- dal som ikonu na plochu (program MiraScan v XP mode)
- a ak ho spustam osamotene tak mi vypise ze sa skener nenasiel...
- ak zapnem celi XP mod tak skener sam od seba nefunguje, musim ist do popup menu a pripojit USB zariadenie - potom ide vsetko ako ma

Co chcem:

Chcem spustit solo aplikaciu MiraScan (z XP modu) tak aby sa mi pri spusteni autoaticky priopojil k aplikacii aj skener (bez toho aby som spustal celi XP mod)
- hladam som v menu a nic take tam nieje...

Q: JE TO NEJAK MOZNE?

T. :?:
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Ado000000
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 4
Dátum registrácie: Po 22. Jún, 2009, 00:43

aky plugin pre win 7 64

Príspevok od užívateľa Ado000000 » So 21. Nov, 2009, 17:44

aky plugin pre win 7 64 aby sla stv a markiza live?

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7156
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa valistar » So 21. Nov, 2009, 17:47

aku mas tv kartu?

Ado000000
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 4
Dátum registrácie: Po 22. Jún, 2009, 00:43

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Ado000000 » So 21. Nov, 2009, 19:26

Tv kartu? Myslis tv tuner?----nemam kukam cez net. Alebo ta spravne nerozumiem? Kde najdem typ tv karty?


Aaaa uz to mam.Chcelo to toto: wmpfirefoxplugin

tomtuning10
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 23
Dátum registrácie: Po 16. Feb, 2009, 16:31

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa tomtuning10 » Št 26. Nov, 2009, 08:57

DOBRý DEŃ CHCEL BY SOM SA SPýTAť KAMARáT SI NAINšTALOVAL WINDOWS 7 A MUSí 2 Krát reštartovať počítač ým mu nabehne windows .čo má s tým urobiť

// edit MBG: Nabudúce treba po sebe príspevok prečítať, a skúsiť ho napísať bez zapnutého caps locku a zrozumiteľne ;)

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12080
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Per » Št 26. Nov, 2009, 10:45

to je ako hladat ihlu v kope sena(moze byt vela pricin),skus opisat problem podrobnejsie

Orol24

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Orol24 » So 28. Nov, 2009, 17:14

Problem restartovania W7 je pravdepodobne v naistalovanej aplikacii, nazov uz neviem, ale je na ochranu internetu. Ona sa chce aktualizovat a nepusti pracovat ziadny program. Ja som pri tom presedel celu noc, niekolko obnoveni systemu a nemomohlo, uz som neveril, ze to pojde. Po poslednom obnoveni o 05,00 hod som naistaloval Uninstall tools, odinstaloval som ten program a potom to uz islo, ako po masle. Musi sa to urobit velmi rychlo. Presiel som uz Windows 3,11, W95, W98, W XP, Vistu som len testoval, ale toto je bomba.....

Užívateľov profilový obrázok
Kecalek
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 16
Dátum registrácie: Po 05. Máj, 2008, 14:00

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Kecalek » Po 30. Nov, 2009, 15:04

Mam nasledovny problem : Hrozne mi chyba v prieskumniku hore moznost rychlo zoradovat subory ako bolo u MS Vista ,nevie dakto ako sa ju da nastavit u windows 7 64bit ultimate ? Velice by mi to pomohlo vopred dakujem za odpovede

popripade ak niekto vie ci sa nejakym sposobom nastavit start na clasicky a panel uloh na taky ako u MS Win Vista ,ale ako som uz hladal po nete zrejme nie :( :-(
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 12958
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem

Príspevok od užívateľa Snake » Po 30. Nov, 2009, 15:24

Nemáš tam ten bar preto, lebo otváraš Libraries (knižnice) a nie folder.
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5639
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7 x64 - nehraju spodne frekvencie

Príspevok od užívateľa killswitch » Po 30. Nov, 2009, 15:49

nManJofo napísal:Pozrel, mam zakazane setky sound a room efekty, vratane ekvalizeru. Ako pozeram po internete, nie je to nic neobvykle, len skoda, ze nikde som na to zatial nenasiel riesenie...
rovnaky problem a jedine riesenie na ktore som zatial prisiel je pouzit tuto funkciu:
Obrázok
Plne príležitostný moderátor.

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 7"