Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 7 ...
Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13661
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa Snake » So 12. Dec, 2009, 15:00

tak nemáme čo riešiť ;)
#rollerman

Majox
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 5
Dátum registrácie: Ne 27. Dec, 2009, 14:35

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa Majox » Ne 27. Dec, 2009, 14:44

Ahojte, chcel by som sa Vás spýtať mám Windows 7 Ultimate x64
RAM- 4 GB
Procesor- Pentium (R) Dual Core CPU T4200 @ 2.00GHz 2.00GHz
Grafická karta- ATI Mobility Radeon HD 4530
A mám to na notebook-u.

Mám problém s CS 1.6 skúšal som kompatibilitu nastaviť už aj na XP aj na Vistu ale vždy keď zapnem bu´d hru proti botom, alebo sa pripojím na nejaký server hra mi niekedy lagne na 2 sek.
Neviem kde je chyba čo by som si mal nainštalovať alebo čo by som mal urobiť. prosím, poradte.

Ďakujem

Majox

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7160
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa valistar » Ne 27. Dec, 2009, 14:51

directx9 mas nainstalovany?

Majox
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 5
Dátum registrácie: Ne 27. Dec, 2009, 14:35

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa Majox » Ne 27. Dec, 2009, 14:57

Nad tým som nepremýšľal :) Skúsim a potom napíšem :)

Majox
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 5
Dátum registrácie: Ne 27. Dec, 2009, 14:35

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa Majox » Ne 27. Dec, 2009, 15:12

Áno funguje to ďakujem moc za radu :) :cool:

marcelus
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 123
Dátum registrácie: Ut 20. Okt, 2009, 17:26
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa marcelus » Ut 12. Jan, 2010, 17:31

Pridam aj ja par hier

W7 home premium 64 bit-Bez problemov

Wolfenstein/2009/
Dirt2
Titan Quest+Titan Quest Immortal Throne
Batman Arkham Asylum
Machinarium
Overlord

Problemove hry
Overlord 2-drobne lagy
Psychonauts-obcasne framedropy
Quake 4-nejde nainstalovat
Serious Sam HD-obcasne lagy
Trine-lagy
Bionic Commando Rearmed-pokles FPS oproti XP a neda sa vynutit v-sync ani cez D3Doverrider
S.T.A.L.K.E.R-nefunguje v-sync aj ked je oznaceny,ale cez D3D overrider funguje

wajdy

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa wajdy » Št 21. Jan, 2010, 22:17

vie mi nikto pomoct??? na notebooku mam win 7 home premium 6.1.7600 64bit ale mam problem z hrami ktore som stiahol z netu vstko to su nove hry a vzdy ked ich chcem nainstalovat tak mi napise ze to chce 32bit windovs. skusal som hra ako Supreme.Commander.Forged.Alliance a nba2k10

Užívateľov profilový obrázok
jtbs
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 857
Dátum registrácie: Pi 23. Okt, 2009, 19:25
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa jtbs » Št 21. Jan, 2010, 22:19

skus tie hry kupit a nebude problem ;)
We salute the rank, not the man!

Užívateľov profilový obrázok
Tomax
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 893
Dátum registrácie: Št 08. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa Tomax » Ne 24. Jan, 2010, 17:52

Mne nechce nainstalovat C&C 3 Tiberium Wars pod W7 mam nainstalovan7 aj Dx9 a vypise mi ze: Your system has not been modified. ???
Spoiler: ukázať
AMD X6 1100T --4GB RAM -- AMD 6950 1GB --

Užívateľov profilový obrázok
d3Xter
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 609
Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Spišská Nová Ves
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa d3Xter » So 30. Jan, 2010, 13:20

neviete mi niekto poradit, ze preco mi seka NHL09 na win7 64bit ??? ostatne hry idu v pohode len s touto mam problem
CPU: Intel Xeon E3 1231 v3 CHLADIC: Prolimatech Megahalems + Noiseblocker eLoop B12 MB: ASUS B85M-G RAM: Kingston 1600MHz HyperX Fury Blue 3x8GB VGA: Gainward GeForce GTX 960 Phantom 4GB SSD: 256GB Crucial MX100 HDD: ST1000DM003 PSU: Seasonic 450W 80+ Gold MONITOR: AOC Q3279VWF
AUDIO: Microlab SOLO 6C + Soundblaster x-fi surround 5.1 pro

thorgim

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa thorgim » Ne 14. Feb, 2010, 17:32

Mám windows 7 32 bit, nainštaloval som hry CoD Modern Warfare 2 a Arma. Počas hrania asi po 5 - 15 minútach (ako kedy) sa hra zasekne, nabehnú artefakty. Po stlačení ctrl ald del a opätovnom návrate do hry sa dá opäť pokračovať. Teploty Intel i5 max 65 st, GTX260 max 77. Nepomohlo ani zníženie rozlíšenia a detailov. Furmark zaťažoval kartu bez problémov cca 20 min, dal som extrémne testovanie.
Preliezol som rozne zahraničné fóra, veľa ľudí má tento problém so zamrzaním hier vo Win 7, riešenia som zatiaľ nenašiel.
Nevie niekto ? :help:

Užívateľov profilový obrázok
ANAKONDA47
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 113
Dátum registrácie: Ne 18. Okt, 2009, 20:34

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa ANAKONDA47 » Ut 23. Feb, 2010, 18:02

jtbs napísal:takze hry, ktore sa v zozname nenachadzaju:

IDU:
Fifa 2010
Pro evolution soccer 2010
Need for speed: Undercover

IDE ALE S PROBLEMAMY:
Age of empires 3 (vypne sa Aero, savy v hre trvaju 2-3minuty)
Zoo Tycoon 2 (vypne Aero, inac cely chod hry bez problemov)
islo ti aoe v pohode nainstalovat pretoze mne neslo nainstalovat a ked som ho preniesol z ineho pc (s XP) tak neslo ani tak
MB:GIGABYTE GA790XTA-UD4 (rev. 1.0) OS:MS Win Home Prem 7 64-bit
CPU:AMD Phenom™ II X4 Quad-Core 925(AM3) CPU cooler:SCYTHE Mugen 2 Rev.B
HDD:500GB Samsung SpinPoint F3 VGA:ATI Sapphire VAPOR-X HD5750 1GB
Case:Cooler Master Centurion 590 PSU:Corsair HX450W
Ram:DDR3 8GB 1333MHz CL 9,0 Kingston 3DMark Score:13674

Užívateľov profilový obrázok
jtbs
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 857
Dátum registrácie: Pi 23. Okt, 2009, 19:25
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa jtbs » Ut 23. Feb, 2010, 20:03

ANAKONDA47: s aoe som mal nejaky problem aj pri instalacii, ale spustit to ide a aj hrat (aj ked s uz spominanymi problemami)

matne si spominam, ze s aoe3 - zakladnou verziou boli vacsie problemi pri spustani ako s 1. datadiskom (ale uz fakt neviem ako som ich vyriesil, kazdopadne nastav kompatibilitu na win xp)
We salute the rank, not the man!

Užívateľov profilový obrázok
ANAKONDA47
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 113
Dátum registrácie: Ne 18. Okt, 2009, 20:34

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa ANAKONDA47 » St 24. Feb, 2010, 15:21

ta instalacia sa nejak vschopila a nastavil som na xp a ide vsetko ok
MB:GIGABYTE GA790XTA-UD4 (rev. 1.0) OS:MS Win Home Prem 7 64-bit
CPU:AMD Phenom™ II X4 Quad-Core 925(AM3) CPU cooler:SCYTHE Mugen 2 Rev.B
HDD:500GB Samsung SpinPoint F3 VGA:ATI Sapphire VAPOR-X HD5750 1GB
Case:Cooler Master Centurion 590 PSU:Corsair HX450W
Ram:DDR3 8GB 1333MHz CL 9,0 Kingston 3DMark Score:13674

Užívateľov profilový obrázok
jtbs
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 857
Dátum registrácie: Pi 23. Okt, 2009, 19:25
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa jtbs » St 24. Feb, 2010, 15:54

ANAKONDA47 mam otazku ;)
1. vypina ti aero po spusteni hry?
2. ako dlho ti trva ukladanie hru? mne celu vecnost :-(
We salute the rank, not the man!

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 7"