Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 7 ...
Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6806
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa Papek » Št 13. Aug, 2009, 11:00

ako ste na tom s Generals Zero Hour? skusal som to spustit a ani za svet, pritom sa v prvom poste pise, ze to ide ok... nastavenie kompatibility som skusal 98, 2000, xp, vista... pri 98 a 2000 ani tuk, pri xp a vista sa spusti uvodny loadovaci obrazok a konec, v taskmanageri nebezi generals.exe ani game.dat

//warez nespominaj, citaj pravidla fora. faugusztin

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15690
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa faugusztin » Št 13. Aug, 2009, 13:28

Uz pod Windows Vista si si musel zohnat adresar so savegame a nakopirovat si ho do prislusneho adresara, cely problem je totiz iba v tom ze si pod Vista/W7 nevie vytvorit adresar pre ulozenie nastaveni a save pozicii => nenastartuje.

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6806
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa Papek » Št 13. Aug, 2009, 14:19

vdaka za tip, mozno by sa mohol dopisat do prveho prispevku, lebo som skusal cez google vyhladavat veci typu "generals windows7 issues" atp a nedopatral som sa

to faugusztin: ten crack neber ako warez, a vobec celkovo, nevidim v tom osobne ziadny problem, ak si na zakupenu hru hodim crack, aby som nemusel davat zakazdym dvd, jedinu vynimku robim pri gta iv, lebo tam maju kontrolu suborov pri MP, ale to je uz do inej temy... crack som skusal ako dalsiu moznost, keby malo problemy s CD atd, aj ked nainstalovat z nich islo, proste som skusal rozne moznosti, ako to rozbehat,
flylo... you gotta help me man.

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 14206
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa Snake » Št 13. Aug, 2009, 14:26

Generals mi isiel no problem





.

Užívateľov profilový obrázok
eFatal2ty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2272
Dátum registrácie: So 03. Máj, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa eFatal2ty » Št 13. Aug, 2009, 14:30

AOE II sem-tam blbne ze mam cervenuu travu a fialovu vodu. Raz mi padol cely windows z toho ze som to nejako blbo vypol a potom som mal na ploche 16farieb po resete nesiel nabotovat win ani do nudzoveho.
Spoiler: ukázať
GamingPC: MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 AM4 CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH U12S SE-AM4 Chromax RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance RGB PRO GPU: ASUS ROG Radeon RX 5700XT OC 8GB SND: Creative SB AE-5 SSD1: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 + Axagon CLR-M2L ALU Lite SSD2: Samsung 860 Evo 1TB SATA HDD: WDC Gold 4TB SATA BOX: CoolerMaster MC600P PSU: Seasonic Prime Ultra Gold 750W LCD: DELL Ultrasharp U2410f 1920x1200 IPS DSK: HyperX Alloy FPS PRO (CMXRed) + Glorious Model O REPRO: Logitech Z-5500 OSW: MS Win10 PRO Notebook: Lenovo Thinkpad T430s i7-3520M/16G DDR3/S 850Evo 500G SSD+HGST 7K1000 HDD/1600x900/W10P

Užívateľov profilový obrázok
katcheer
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 100
Dátum registrácie: Ne 04. Máj, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa katcheer » Ut 15. Sep, 2009, 23:32

valistar napísal: pod Windows 7 idu bez problemov:

C&C Red Alert 2 (Yuri´s Revenge)
prosimta, zobrazuje ti hru po spusteni 16:9? Mam tiez 22"monitor, ale mam to zrezane po bokoch na 4:3. Viem, ze v starom xpcku som to hral na celej obrazovke. Nevies, kde sa to da nastavit? diky :)
Asus M5A97 EVO R2.0 ♦ AMD Phenom II 1055T + Noctua NH-U12S ♦ Corsair Dominator 8Gb ♦
Seagate Barracuda 160Gb + WD Green 2Gb ♦ Asus GTX 660TI DirectCU II OC 2Gb ♦ OCZ ZT 650W♦
M-Audio 2496 > Audyn AD 400 ♦ Dell U2412M ♦ Windows 8.1 x64

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7162
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa valistar » Ut 15. Sep, 2009, 23:58

ja to nemam, niekto sem pisal ze to ide, ja som len updatoval zoznam.

ale vyriesis to takto
chod do priecinka s hrou a uprav ra2.ini. najdi:

[Video]
ScreenWidth=640
ScreenHeight=480
StretchMovies=no

to stretchmovies asi nerobi nic, ale na width a height nastav rozlisenie tvojho monitora.. napr 1680x1050. RA2 bezi na 16bit farbach, to nezmenis.
Ked mas aj Yuri's Revenge tak uprav to iste v RA2MD.INI.

:)

Užívateľov profilový obrázok
katcheer
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 100
Dátum registrácie: Ne 04. Máj, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa katcheer » St 16. Sep, 2009, 14:12

Valistar, diky za dobry napad, pomohlo :)
Asus M5A97 EVO R2.0 ♦ AMD Phenom II 1055T + Noctua NH-U12S ♦ Corsair Dominator 8Gb ♦
Seagate Barracuda 160Gb + WD Green 2Gb ♦ Asus GTX 660TI DirectCU II OC 2Gb ♦ OCZ ZT 650W♦
M-Audio 2496 > Audyn AD 400 ♦ Dell U2412M ♦ Windows 8.1 x64

Užívateľov profilový obrázok
Nerooo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 198
Dátum registrácie: Po 03. Nov, 2008, 23:29

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa Nerooo » So 12. Dec, 2009, 12:27

win. 7 64 bit ...
pada mi dost casto farcry 2 nejde mi ani jedno crysis a ani dirt 2
idu mi COD MW2, NFS PS, Wolf. 2, MOH AB, CSs, CS 1.6, DODs,
Spoiler: ukázať
CPU: Intel® Core i5-750 (2.66GHz @ 3.6GHz )
RAM: Kingston DDR3 2x2GB 1600MHz CL9 Hyper X.
MB: GIGABYTE P55-UD6 (rev. 1.0)
VGA: ASUS EAH5870
HDD: HyperX SAVAGE 240GB
PSU: ENERMAX PRO82+ EPR525AWT 525W
DVD: Samsung Super-WriteMaster DVDRW/RAM SH-S223C 16x16x22x22x SATA č blk
Mouse: A4tech T70
Mouse pad: Razer eXactMat
Keyboard: A4tech X7
Case: Fractal Design Define R2, Black Pearl + outtake fan Noctua NF-S12-1200
Cooling:Noctua NH-U12P SE2
LCD: Samsung T220

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 21140
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa dexterav » So 12. Dec, 2009, 13:21

no tak to si skorej pridaj k ovládačom od ATI než k W7 :)
Spoiler: ukázať
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38WK95C, Dell G5 7590 + 2060RTX + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC ,ITX
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7162
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa valistar » So 12. Dec, 2009, 13:23

vsetky spominane hry idu bez problemov na win7 64 ;)

Užívateľov profilový obrázok
jtbs
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 857
Dátum registrácie: Pi 23. Okt, 2009, 19:25
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa jtbs » So 12. Dec, 2009, 14:44

takze hry, ktore sa v zozname nenachadzaju:

IDU:
Fifa 2010
Pro evolution soccer 2010
Need for speed: Undercover

IDE ALE S PROBLEMAMY:
Age of empires 3 (vypne sa Aero, savy v hre trvaju 2-3minuty)
Zoo Tycoon 2 (vypne Aero, inac cely chod hry bez problemov)
Naposledy upravil/-a jtbs v St 13. Jan, 2010, 05:12, upravené celkom 1 krát.
We salute the rank, not the man!

Užívateľov profilový obrázok
Nerooo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 198
Dátum registrácie: Po 03. Nov, 2008, 23:29

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa Nerooo » So 12. Dec, 2009, 14:46

ovladace na grafiku mam najnovsie
ked spustim napr. to crysis vyhodi tabulku:
Program Crysis prestal pracovat
system windows moze zistit online dostupnost problemu
--> Vyhladat riesenie a skoncit program
-->skoncit program

Popis problému:
Názov problémovej udalosti: APPCRASH
Názov aplikácie: Crysis.exe
Verzia aplikácie: 1.1.1.5767
Časová pečiatka aplikácie: 471f94e3
Názov chybného modulu: Crysis.exe
Verzia chybného modulu: 1.1.1.5767
Časová pečiatka chybného modulu: 471f94e3
Kód výnimky: c0000005
Odsadenie výnimky: 0092c4a7
Verzia OS: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Identifikácia miestneho nastavenia: 1051
Ďalšie informácie 1: 0a9e
Ďalšie informácie 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Ďalšie informácie 3: 0a9e
Ďalšie informácie 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Prečítajte si prehlásenie o používaní osobných údajov online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid= ... cid=0x041b" onclick="window.open(this.href);return false;

Ak prehlásenie o používaní osobných údajov nie je dostupné v režime online, prečítajte si ho v režime offline:
C:\Windows\system32\sk-SK\erofflps.txt


uz som skusal aj kompatibilitu zo vsetkymi windowsami stale nic som v koncoch uz neviem co mam skusat ...
Spoiler: ukázať
CPU: Intel® Core i5-750 (2.66GHz @ 3.6GHz )
RAM: Kingston DDR3 2x2GB 1600MHz CL9 Hyper X.
MB: GIGABYTE P55-UD6 (rev. 1.0)
VGA: ASUS EAH5870
HDD: HyperX SAVAGE 240GB
PSU: ENERMAX PRO82+ EPR525AWT 525W
DVD: Samsung Super-WriteMaster DVDRW/RAM SH-S223C 16x16x22x22x SATA č blk
Mouse: A4tech T70
Mouse pad: Razer eXactMat
Keyboard: A4tech X7
Case: Fractal Design Define R2, Black Pearl + outtake fan Noctua NF-S12-1200
Cooling:Noctua NH-U12P SE2
LCD: Samsung T220

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 14206
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa Snake » So 12. Dec, 2009, 14:50

ten crysis je origo?´





.

Užívateľov profilový obrázok
Nerooo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 198
Dátum registrácie: Po 03. Nov, 2008, 23:29

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa Nerooo » So 12. Dec, 2009, 15:00

neni
Spoiler: ukázať
CPU: Intel® Core i5-750 (2.66GHz @ 3.6GHz )
RAM: Kingston DDR3 2x2GB 1600MHz CL9 Hyper X.
MB: GIGABYTE P55-UD6 (rev. 1.0)
VGA: ASUS EAH5870
HDD: HyperX SAVAGE 240GB
PSU: ENERMAX PRO82+ EPR525AWT 525W
DVD: Samsung Super-WriteMaster DVDRW/RAM SH-S223C 16x16x22x22x SATA č blk
Mouse: A4tech T70
Mouse pad: Razer eXactMat
Keyboard: A4tech X7
Case: Fractal Design Define R2, Black Pearl + outtake fan Noctua NF-S12-1200
Cooling:Noctua NH-U12P SE2
LCD: Samsung T220

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 7"