Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 7 ...
Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6698
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa Papek » Št 13. Aug, 2009, 11:00

ako ste na tom s Generals Zero Hour? skusal som to spustit a ani za svet, pritom sa v prvom poste pise, ze to ide ok... nastavenie kompatibility som skusal 98, 2000, xp, vista... pri 98 a 2000 ani tuk, pri xp a vista sa spusti uvodny loadovaci obrazok a konec, v taskmanageri nebezi generals.exe ani game.dat

//warez nespominaj, citaj pravidla fora. faugusztin

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15348
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa faugusztin » Št 13. Aug, 2009, 13:28

Uz pod Windows Vista si si musel zohnat adresar so savegame a nakopirovat si ho do prislusneho adresara, cely problem je totiz iba v tom ze si pod Vista/W7 nevie vytvorit adresar pre ulozenie nastaveni a save pozicii => nenastartuje.

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6698
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa Papek » Št 13. Aug, 2009, 14:19

vdaka za tip, mozno by sa mohol dopisat do prveho prispevku, lebo som skusal cez google vyhladavat veci typu "generals windows7 issues" atp a nedopatral som sa

to faugusztin: ten crack neber ako warez, a vobec celkovo, nevidim v tom osobne ziadny problem, ak si na zakupenu hru hodim crack, aby som nemusel davat zakazdym dvd, jedinu vynimku robim pri gta iv, lebo tam maju kontrolu suborov pri MP, ale to je uz do inej temy... crack som skusal ako dalsiu moznost, keby malo problemy s CD atd, aj ked nainstalovat z nich islo, proste som skusal rozne moznosti, ako to rozbehat,
flylo... you gotta help me man.

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13658
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa Snake » Št 13. Aug, 2009, 14:26

Generals mi isiel no problem
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
eFatal2ty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2230
Dátum registrácie: So 03. Máj, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa eFatal2ty » Št 13. Aug, 2009, 14:30

AOE II sem-tam blbne ze mam cervenuu travu a fialovu vodu. Raz mi padol cely windows z toho ze som to nejako blbo vypol a potom som mal na ploche 16farieb po resete nesiel nabotovat win ani do nudzoveho.
MY RETRO PCs
Spoiler: ukázať
9xBEAST-PC99: MTB: ASUS P3B-F, Intel 440BX, BIOS: 1006 CPU: Intel Pentium!!! 600MHz (Katmai), 100MHz FSB, 512kb Cache RAM: Apacer 256MB(2x128MB) SD-RAM 100MHz CL2 Fast VGA: Matrox Millennium G400 MAX DualHead 32MB SGRAM AGP2x 3DA: Procomp G111 Voodoo 2 12MB SLi 100MHz PCI SND: Creative SB Live! X-Gamer CT4760, EAX2.0 16Bit PCI LAN: 3Com 3C905C-TX-M PCI 10/100Mbps HDD: 2xMaxtor D740X-6L 20GB 7200rpmn ROM: Teac DVDR, CDRW, 2xFDD BOX: DTK WT-PT074 PSU: Delta DPS-300PB-2 300W ATX COOL: cpu: CoolerMaster; case: 2xAKASA AK-182-L2B Amber 8cm CRT: Philips Brilliance 109P 19"CRT 1280x1024x32@85Hz DSK: Chicony KB-8993 Keyboard, PS/2 + Logitech Cordless Wheel Mouse M-RK45 PS/2 REPRO: Creative Cambridge SoundWorks FPS1000 4.1 EAX OSW: MS Win 98 SE (DX7.0, WMP6.4, IE5, Office 2000 Pro)

DOS/W95-PC96: MTB: Lucky-Star 5I-TX1, Intel 430VX CPU: Intel Pentium MMX 200MHz, 66MHz FSB RAM: 32MB(2x16MB) EDO-RAM 66MHz 60nsVGA:ExpertColor s3Trio Virge/DX 4MB PCI SND: Creative SB AWE64 Value CT4380, ISA LAN: 3Com 3C509B ISA HDD: WDC 4GB IDE ROM: Panasonic CDROM, FDD BOX: Standard AT PSU: Treetek TRT-200W AT COOL: case: 1xFoxconn 8cm CRT: ?? DSK: ??REPRO: ?? OSW: MS Win 95b (DX3.0, WMP, IE3, Office 95)

9xMODEL-PC98: MTB: Aopen AX6B, Intel 440BX CPU: Intel Pentium II MMX 450MHz (Deschutes), 100MHz FSB, 512kb Cache RAM: pqi 256MB(2x128MB) SD-RAM 100MHz CL2 Fast VGA: 3dfx Voodoo 3 3000D 16MB SDRAM AGP2x SND: Creative SB Live! Value CT4670, EAX2.0 16Bit PCI LAN: 3Com 3C905C-TX-M PCI 10/100Mbps HDD: 2xMaxtor 15GB 7200rpmn ROM: Sony DVD, CDRW, FDD BOX: Standard ATX PSU: Deer DR-B350ATX 350W COOL: case: 2xAKASA 8cm CRT: ?? DSK: ??REPRO: ?? OSW: MS Win 98 SE (DX7.0, WMP6.4, IE5, Office 2000 Pro)

MILLENNIUM-PC00: MTB: Gigabyte GA-6OXET, Intel 815 CPU: Intel Pentium III EB 1GHz (Coppermine), 133MHz FSB, 256kb Cache RAM: Hynix 512MB(4x128MB) SD-RAM 133MHz CL2 Fast VGA: Hercules 3DProphet II GTS PRO 64MB AGP4x SND: Creative SB Live! 5.1 SB0100, EAX2.0 16Bit PCI LAN: 3Com 3C905C-TX-M PCI 10/100Mbps HDD: 2xSeagate 40GB@32GB 7200rpmn ROM: LG DVD+CDRW Combo, FDD BOX: DTK Blue ATX Window PSU: Fortron 400W ATX-400PNF COOL: case: 4xEvercool Blue LED 8cm CRT: ?? DSK: ??REPRO: ?? OSW: MS WinME (DX7.1, WMP7, IE5.5, Office 2000 Pro)

DEXTER8-PC02: MTB: Abit ST6, Intel 815EP CPU: Intel Pentium III-S 1.4GHz@1.62GHz (Tualatin), 133MHz FSB, 512kb Cache RAM:Micron(Crucial) 512MB(2x256MB) SD-RAM 150MHz CL3 Fast VGA: Creative nVidia GeForce4 Ti 4600 128MB AGP4x SND: Creative SB Audigy IEEE1394 SB0090, EAX3.0 16Bit PCI LAN: Intel PRO/1000GT RAID: PromiseFastrak 2000TX UATA133 HDD: 2xMaxtor DiamondMax9 120GB 7200rpmn RAID0 ROM: LG DVD+CDRW Combo, CDROM, FDD BOX: Alien Green case with window PSU: Maxpower 400W COOL: ?? CRT: ?? DSK: ??REPRO: ?? OSW: MS Win2000SP4 (DX8.1, WMP8, IE6, Office XP Pro)

RETRIX-PC03: MTB: Abit NF7-S, Socket A, nForce2U CPU: AMD AthlonXP 3200+ (Barton), 400MHz FSB, 512kb L2Cache RAM: Kingmax 1024MB DDR400 CL3 VGA: MSI nVidia GeForceFX 5900 128MB DDR AGP8x SND: nVidia SoundStorm integrated HDD: 2xSeagate 160GB 7200rpmn SATA150 RAID0 ROM: LG 2x DVDRW, FDD black BOX: Tracer Phantom ATX Red PSU: Xilence Power 400W ATX COOL: cpu: Titan TT-CU5TB; case: 1xThermalteke Blue LED LCD: LG Flatron L194WS, VGA DSK: ?? REPRO: ?? OSW: MS WinXP SP2 (DX9.0c, WMP10, IE7, Office 2003 Pro)

MATRIX-PC04: MTB: ABIT IC7-MAX3, Socket 478, Intel 875P CPU: Intel Pentium4 HT 3.4GHz(Prescott), 800MHz FSB, 1MB L2Cache RAM: Kingston 2048(4x512MB)MB DDR400 CL2 Dual Channel VGA: Inno3D GeForce 6800GT 256MB DDR3 AGP8x SND: Creative SB Audigy 2ZS Gold 24Bit PCI HDD: 2xWD2500AAJS 250GB 7200rpmn SATA150 RAID0 ROM: NEC 2x DVDRW, FDD, CR BOX: Coolermaster Wave TAC-T01 PSU: Enermax EG465AX-VEG 460W ATX COOL: cpu: Zalman CNPS7700-AlCu; case: 2xZalman Greene LED LCD: LG FlatronSlim L1770HQ-BF 17" 1280x1024, 4ms, 2000:1, DVI DSK: Microsoft Wireless Optical Desktop Elite Set, PS/2 REPRO: Creative Inspire T3100 2.1 OSW: MS WinXP SP2 (DX9.0c, WMP10, IE7, Office 2003 Pro)

TOXIC-PC05: MTB: ASUS A8N32-SLI Deluxe, Socket 939, nForce4 SLIx16 CPU: AMD Athlon64 X2 4600+ 2.4GHz@2.68GHz (Manchester), 1GHZ HT, 1MB L2Cache RAM: Corsair LLPRO 2048MB DDR438 CL2 Dual Channel VGA: 2xMSI nVidia GeForce 7900GTO 512MB DDR3 PCIE16x SLI SND: Creative SB X-Fi Fatal1ty 24Bit PCI HDD: 2xWD740 Raptor 10000rpmn SATA RAID0, 2x Seagate Barracuda 320GB 7200rpmn SATA300 RAID0 ROM: 2xSony DVDRW BOX: Silverstone Kublai KL01 PSU: Enermax EIN650AWT 650W ATX COOL: cpu: Zalman CNPS9900-NT; case: 2xCooltek 12cm Green LED LCD: DELL UltraSharp 2007FPb 20" 1600x1200 DVI DSK: ?? REPRO: Creative Inspire T7900 7.1 OSW: MS WinXP SP2 (DX9.0c, WMP10, IE7, Office 2007 Pro)

Užívateľov profilový obrázok
katcheer
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 100
Dátum registrácie: Ne 04. Máj, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa katcheer » Ut 15. Sep, 2009, 23:32

valistar napísal: pod Windows 7 idu bez problemov:

C&C Red Alert 2 (Yuri´s Revenge)
prosimta, zobrazuje ti hru po spusteni 16:9? Mam tiez 22"monitor, ale mam to zrezane po bokoch na 4:3. Viem, ze v starom xpcku som to hral na celej obrazovke. Nevies, kde sa to da nastavit? diky :)
Asus M5A97 EVO R2.0 ♦ AMD Phenom II 1055T + Noctua NH-U12S ♦ Corsair Dominator 8Gb ♦
Seagate Barracuda 160Gb + WD Green 2Gb ♦ Asus GTX 660TI DirectCU II OC 2Gb ♦ OCZ ZT 650W♦
M-Audio 2496 > Audyn AD 400 ♦ Dell U2412M ♦ Windows 8.1 x64

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7160
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa valistar » Ut 15. Sep, 2009, 23:58

ja to nemam, niekto sem pisal ze to ide, ja som len updatoval zoznam.

ale vyriesis to takto
chod do priecinka s hrou a uprav ra2.ini. najdi:

[Video]
ScreenWidth=640
ScreenHeight=480
StretchMovies=no

to stretchmovies asi nerobi nic, ale na width a height nastav rozlisenie tvojho monitora.. napr 1680x1050. RA2 bezi na 16bit farbach, to nezmenis.
Ked mas aj Yuri's Revenge tak uprav to iste v RA2MD.INI.

:)

Užívateľov profilový obrázok
katcheer
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 100
Dátum registrácie: Ne 04. Máj, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa katcheer » St 16. Sep, 2009, 14:12

Valistar, diky za dobry napad, pomohlo :)
Asus M5A97 EVO R2.0 ♦ AMD Phenom II 1055T + Noctua NH-U12S ♦ Corsair Dominator 8Gb ♦
Seagate Barracuda 160Gb + WD Green 2Gb ♦ Asus GTX 660TI DirectCU II OC 2Gb ♦ OCZ ZT 650W♦
M-Audio 2496 > Audyn AD 400 ♦ Dell U2412M ♦ Windows 8.1 x64

Užívateľov profilový obrázok
Nerooo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 198
Dátum registrácie: Po 03. Nov, 2008, 23:29

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa Nerooo » So 12. Dec, 2009, 12:27

win. 7 64 bit ...
pada mi dost casto farcry 2 nejde mi ani jedno crysis a ani dirt 2
idu mi COD MW2, NFS PS, Wolf. 2, MOH AB, CSs, CS 1.6, DODs,
Spoiler: ukázať
CPU: Intel® Core i5-750 (2.66GHz @ 3.6GHz )
RAM: Kingston DDR3 2x2GB 1600MHz CL9 Hyper X.
MB: GIGABYTE P55-UD6 (rev. 1.0)
VGA: ASUS EAH5870
HDD: HyperX SAVAGE 240GB
PSU: ENERMAX PRO82+ EPR525AWT 525W
DVD: Samsung Super-WriteMaster DVDRW/RAM SH-S223C 16x16x22x22x SATA č blk
Mouse: A4tech T70
Mouse pad: Razer eXactMat
Keyboard: A4tech X7
Case: Fractal Design Define R2, Black Pearl + outtake fan Noctua NF-S12-1200
Cooling:Noctua NH-U12P SE2
LCD: Samsung T220

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20636
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa dexterav » So 12. Dec, 2009, 13:21

no tak to si skorej pridaj k ovládačom od ATI než k W7 :)
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell G5 7590 + 2060RTXT + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7160
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa valistar » So 12. Dec, 2009, 13:23

vsetky spominane hry idu bez problemov na win7 64 ;)

Užívateľov profilový obrázok
jtbs
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 857
Dátum registrácie: Pi 23. Okt, 2009, 19:25
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa jtbs » So 12. Dec, 2009, 14:44

takze hry, ktore sa v zozname nenachadzaju:

IDU:
Fifa 2010
Pro evolution soccer 2010
Need for speed: Undercover

IDE ALE S PROBLEMAMY:
Age of empires 3 (vypne sa Aero, savy v hre trvaju 2-3minuty)
Zoo Tycoon 2 (vypne Aero, inac cely chod hry bez problemov)
Naposledy upravil/-a jtbs v St 13. Jan, 2010, 05:12, upravené celkom 1 krát.
We salute the rank, not the man!

Užívateľov profilový obrázok
Nerooo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 198
Dátum registrácie: Po 03. Nov, 2008, 23:29

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa Nerooo » So 12. Dec, 2009, 14:46

ovladace na grafiku mam najnovsie
ked spustim napr. to crysis vyhodi tabulku:
Program Crysis prestal pracovat
system windows moze zistit online dostupnost problemu
--> Vyhladat riesenie a skoncit program
-->skoncit program

Popis problému:
Názov problémovej udalosti: APPCRASH
Názov aplikácie: Crysis.exe
Verzia aplikácie: 1.1.1.5767
Časová pečiatka aplikácie: 471f94e3
Názov chybného modulu: Crysis.exe
Verzia chybného modulu: 1.1.1.5767
Časová pečiatka chybného modulu: 471f94e3
Kód výnimky: c0000005
Odsadenie výnimky: 0092c4a7
Verzia OS: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Identifikácia miestneho nastavenia: 1051
Ďalšie informácie 1: 0a9e
Ďalšie informácie 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Ďalšie informácie 3: 0a9e
Ďalšie informácie 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Prečítajte si prehlásenie o používaní osobných údajov online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid= ... cid=0x041b" onclick="window.open(this.href);return false;

Ak prehlásenie o používaní osobných údajov nie je dostupné v režime online, prečítajte si ho v režime offline:
C:\Windows\system32\sk-SK\erofflps.txt


uz som skusal aj kompatibilitu zo vsetkymi windowsami stale nic som v koncoch uz neviem co mam skusat ...
Spoiler: ukázať
CPU: Intel® Core i5-750 (2.66GHz @ 3.6GHz )
RAM: Kingston DDR3 2x2GB 1600MHz CL9 Hyper X.
MB: GIGABYTE P55-UD6 (rev. 1.0)
VGA: ASUS EAH5870
HDD: HyperX SAVAGE 240GB
PSU: ENERMAX PRO82+ EPR525AWT 525W
DVD: Samsung Super-WriteMaster DVDRW/RAM SH-S223C 16x16x22x22x SATA č blk
Mouse: A4tech T70
Mouse pad: Razer eXactMat
Keyboard: A4tech X7
Case: Fractal Design Define R2, Black Pearl + outtake fan Noctua NF-S12-1200
Cooling:Noctua NH-U12P SE2
LCD: Samsung T220

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13658
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa Snake » So 12. Dec, 2009, 14:50

ten crysis je origo?´
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
Nerooo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 198
Dátum registrácie: Po 03. Nov, 2008, 23:29

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa Nerooo » So 12. Dec, 2009, 15:00

neni
Spoiler: ukázať
CPU: Intel® Core i5-750 (2.66GHz @ 3.6GHz )
RAM: Kingston DDR3 2x2GB 1600MHz CL9 Hyper X.
MB: GIGABYTE P55-UD6 (rev. 1.0)
VGA: ASUS EAH5870
HDD: HyperX SAVAGE 240GB
PSU: ENERMAX PRO82+ EPR525AWT 525W
DVD: Samsung Super-WriteMaster DVDRW/RAM SH-S223C 16x16x22x22x SATA č blk
Mouse: A4tech T70
Mouse pad: Razer eXactMat
Keyboard: A4tech X7
Case: Fractal Design Define R2, Black Pearl + outtake fan Noctua NF-S12-1200
Cooling:Noctua NH-U12P SE2
LCD: Samsung T220

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 7"