Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 7 ...
Užívateľov profilový obrázok
kotik4445
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 44
Dátum registrácie: Po 25. Feb, 2008, 14:00
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa kotik4445 » Pi 10. Júl, 2009, 14:01

caute. ja mam taky problem...chcel som si zaspominat a zahrat si GTA3 a GTA-VC na windowse 7 a vobec to nechce spustit. chova sa to ako by som nic nespustil. ked dam spravcu uloh a kliknem na kartu procesy, tak tam ale ukazuje, ze to bezi....skusal som spustat v rezime kompatibility a nic :x
ASUS P4 C800 E-DELUXE- fsb 800, ddr 400 dual-channel, 2 GB DDR 400, HDD 250 GB SEAGATE barracuda SATA2, ati sapphire hd2600 xt AGP 256 mb GDDR3, LG 20" wide

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7160
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa valistar » So 11. Júl, 2009, 10:50

problem asi nebude v OS, kedze niekto tu uz pisal ze mu to facha v poriadku. mozno skus SS danemu uzivatelovi ci daco riesil ;)

Užívateľov profilový obrázok
djrachot
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 15
Dátum registrácie: Ut 27. Nov, 2007, 08:00

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa djrachot » Ne 12. Júl, 2009, 11:25

Nechápem v čom je problém, ale mne vetky hry, ak nemám na plnom rozlíšení obrazovky(1366x768) sa síce spustia, ale hneď ich minimalizuje. A nič s tým neviem spraviť. Vie mi niekto poradiť? Ovladače ati najnovšie, WIN7RC 7100. Dikes

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7160
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa valistar » Ne 12. Júl, 2009, 11:36

robilo to niektorym ludom aj na vistach, ale riesenie asi nie je ziadne univerzalne.

skus kliknut na odkaz na hru pravym / vlastnosti
tam v tabe shortcut skontroluj ci nie je nastavene pod run / minimized (vyskusaj normal alebo maximized ci nepomoze)

problem moze byt aj s aplikaciami ktore bezia na pozadi ktore nejak ovplyvnia aby sa maximalizovalo normalne. skus povypinat vsetko co ti netreba, napr. cital som ze to niektorym robil skype (ten modern skin), inym zas outlook express.

:rolleyes:

Užívateľov profilový obrázok
djrachot
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 15
Dátum registrácie: Ut 27. Nov, 2007, 08:00

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa djrachot » Ne 12. Júl, 2009, 12:30

K tomu run minimized- skúšal som aj stokrát run maximized aj režim kompatibility a nič.
K tým otvoreným aplikáciam- zobral som task manager a zrušil som všetky užívateľské procesy aj niektoré systémové a hry bežia.Už som zistil čo to spôsobuje-Gizmo central. Používal som ho na Virtuálnu mechaniku.Viete nejaký podobný program ako alcohol keďže ten nefunguje pod w7?
Ešte jedna vec. Keď mám hru s rozlíšením 16:9 hra ide normálne. Keď mám hru na klasický monitor co ja viem 1280x1024 hra sa mi spustí ale boky mám čierne. XP túto blbú vlastnosť nemá a hru roztiahne.Dá sa to nejako nastaviť aby to tá sedmička rozťahovala na celý display? Hry napr. (C&C-RA3, C&C-GeneralsZH)

Dikes

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20637
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa dexterav » Ut 14. Júl, 2009, 16:36

Plne funkčné je Neverwinter Nights + oba datadisky
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell G5 7590 + 2060RTXT + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15348
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa faugusztin » Ut 14. Júl, 2009, 17:10

kotik4445 napísal:caute. ja mam taky problem...chcel som si zaspominat a zahrat si GTA3 a GTA-VC na windowse 7 a vobec to nechce spustit...
Problem je niekde u teba, len kvoli tebe som si stiahol GTA3 na Steame (verzia GTA3 je 1.1), ide bez problemov.

Užívateľov profilový obrázok
upir102
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 606
Dátum registrácie: Pi 04. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Vinohrady nad Váhom

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa upir102 » St 15. Júl, 2009, 10:01

ja som skusal na 64bit win 7 doom 3 isiel ale iba vtedy ked som nastavil konpatibilitu s xp spustil islo aj hrat ale grafika sa nedala nastavit vysie ako je low a rozlisenie 640x320 a na tom sa neda hrat xP tak som si stiahol najnovsi patch ktory spusta doom-a aj pod vistou ale zas nejde spusti a vypise chybu


a este to je ale nepodstatne neda sa hrat na win 7 bomberman lebo ho zobrazuje ako v rezime 256 farieb

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6703
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa Papek » Po 27. Júl, 2009, 21:18

ja sa hlasim s problemom s TDU, pod Win7 RC sa mi to nechce ani za svet nainstalovat, po spusteni akehokolvek instalacneho suboru (autorun.exe, setup.exe, test drive unlimited.msi) skonci hlaskou "installation ended" nasledovana omackami o tom, ze sa to nemohlo nainstalovat a ze moj system nebol meneny... a ze sa mam o nainstalovaie pokusit znova.

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20637
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa dexterav » So 01. Aug, 2009, 22:33

http://www.dlldump.com/download-dll-fil ... nload.html" onclick="window.open(this.href);return false;

týmto súborom je potrebné nahradiť rovnaký súbor v adresároch c:\windows\system32 alebo c:\windows\syswow64 podľa systému (x86 alebo x64)
a malo by to sfunkčniť NWN2 :dance:
u mňa funkčné
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell G5 7590 + 2060RTXT + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
marduk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 768
Dátum registrácie: Ne 12. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa marduk » Po 03. Aug, 2009, 23:30

bioshock a 2.diel watchmen idu tiez, ale sa zastupca neprida do priecinka hry(7100 build 64bit)
a aby som nezabudol hack and slash rpg space siege a call of juarez: bound in blood idu tiez
AMD Phenom II X4 945 / CoolerMaster Hyper 212+ | MSI 870A-G54 | A-DATA 4GB DDR3 1333MHz Gaming Series | Gigabyte HD5770 1GB DDR5 | Crucial M4 128GB | WD 6400AAKS | 2TB Samsung SpinPoint F4 ECO Green | SONY Optiarc AD-5240S č.| Dell UltraSharp U2412M | zvuk na mb | Genius Sp-HF 1100X | CoolerMaster Dominator 690 | SeaSonic M12II-520 Bronze | Logitech G400 | Genius SlimStar i222

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7160
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa valistar » Ut 04. Aug, 2009, 11:29

ok, zoznam aktualizovany, pridal som aj mnou testovane hry
ARMA II
Devil May Cry 4
Heroes of Newerth
Trine
World of Goo

:bye:

Užívateľov profilový obrázok
marduk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 768
Dátum registrácie: Ne 12. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa marduk » Ut 04. Aug, 2009, 13:05

takze bioshock po urcitom case pada, tak raz za 30min
skusim rezim kompatibility, ak nebude fungovat moze sa zo zoznamu vyhodit
AMD Phenom II X4 945 / CoolerMaster Hyper 212+ | MSI 870A-G54 | A-DATA 4GB DDR3 1333MHz Gaming Series | Gigabyte HD5770 1GB DDR5 | Crucial M4 128GB | WD 6400AAKS | 2TB Samsung SpinPoint F4 ECO Green | SONY Optiarc AD-5240S č.| Dell UltraSharp U2412M | zvuk na mb | Genius Sp-HF 1100X | CoolerMaster Dominator 690 | SeaSonic M12II-520 Bronze | Logitech G400 | Genius SlimStar i222

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7160
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa valistar » Ut 04. Aug, 2009, 13:59

neprehrieva sa ti grafika? bioshock vie grafiky pekne zahoriet

Užívateľov profilový obrázok
marduk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 768
Dátum registrácie: Ne 12. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa marduk » Ut 04. Aug, 2009, 15:17

pri inach hrach je to ok
skusim pozriet
AMD Phenom II X4 945 / CoolerMaster Hyper 212+ | MSI 870A-G54 | A-DATA 4GB DDR3 1333MHz Gaming Series | Gigabyte HD5770 1GB DDR5 | Crucial M4 128GB | WD 6400AAKS | 2TB Samsung SpinPoint F4 ECO Green | SONY Optiarc AD-5240S č.| Dell UltraSharp U2412M | zvuk na mb | Genius Sp-HF 1100X | CoolerMaster Dominator 690 | SeaSonic M12II-520 Bronze | Logitech G400 | Genius SlimStar i222

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 7"