Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 7 ...
Užívateľov profilový obrázok
ANAKONDA47
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 113
Dátum registrácie: Ne 18. Okt, 2009, 20:34

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa ANAKONDA47 » St 24. Feb, 2010, 20:52

aero sa vypina a ukladat som neskusal(zatial som nehral singleplayer)
aero sa mi vypina aj u zoo tycoon 2
MB:GIGABYTE GA790XTA-UD4 (rev. 1.0) OS:MS Win Home Prem 7 64-bit
CPU:AMD Phenom™ II X4 Quad-Core 925(AM3) CPU cooler:SCYTHE Mugen 2 Rev.B
HDD:500GB Samsung SpinPoint F3 VGA:ATI Sapphire VAPOR-X HD5750 1GB
Case:Cooler Master Centurion 590 PSU:Corsair HX450W
Ram:DDR3 8GB 1333MHz CL 9,0 Kingston 3DMark Score:13674

Užívateľov profilový obrázok
jtbs
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 857
Dátum registrácie: Pi 23. Okt, 2009, 19:25
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa jtbs » St 24. Feb, 2010, 21:20

presne aj mne u aoe3 a aj zoo tycoon 2
We salute the rank, not the man!

Manko777

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa Manko777 » Ne 07. Mar, 2010, 02:22

jtbs napísal:takze hry, ktore sa v zozname nenachadzaju:

IDU:
Fifa 2010
Pro evolution soccer 2010
Need for speed: Undercover

IDE ALE S PROBLEMAMY:
Age of empires 3 (vypne sa Aero, savy v hre trvaju 2-3minuty)
Zoo Tycoon 2 (vypne Aero, inac cely chod hry bez problemov)
Mne nejde Pro evolution soccer 2010.nainstaloval som crackol som a ked spustim tak mi vyhodi len ciernu obrazovku.Win 7 64bit

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13662
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa Snake » Ne 07. Mar, 2010, 02:26

to už je tvoj problém
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
jtbs
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 857
Dátum registrácie: Pi 23. Okt, 2009, 19:25
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa jtbs » Ne 07. Mar, 2010, 10:36

Manko777: kup ho, nainstaluj a pojde
We salute the rank, not the man!

Manko777

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa Manko777 » Ne 07. Mar, 2010, 11:40

Snake napísal:to už je tvoj problém

Dakujem , do pice aj s takym moderatorom :!:

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13662
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa Snake » Ne 07. Mar, 2010, 13:46

maj sa ;)
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6703
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa Papek » Ne 07. Mar, 2010, 15:20

counter-strike 1.6 vam ako ide? nehlada mi totiz servery, iba si mozem pridat nejaky do oblubenych... vo firewalle som si pridal vynimku na cs - ale to by mi neslo hrat ani po nete. Je to problem steamu alebo win7?
flylo... you gotta help me man.

Užívateľov profilový obrázok
jtbs
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 857
Dátum registrácie: Pi 23. Okt, 2009, 19:25
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa jtbs » Ne 07. Mar, 2010, 15:25

Papek_SVK: ja som presiel z CS 1,6 na CS Source pretoze som mal viacej problemov. Po nete som ale neskusal, takze to ti neviem povedat.
We salute the rank, not the man!

Užívateľov profilový obrázok
patro16
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1869
Dátum registrácie: Ne 12. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenčín<okolie

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa patro16 » Ne 07. Mar, 2010, 19:18

mne CS 1.6 funguje bez problemov akurat sa vzdy pri spusteni vypne aero jo a mam ho v mode kompatibility XP SP2
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i7-4790K@4,5Ghz+Cooler: Scythe Mugen 4 PCGH Edition+AC MX2+Noctua NF-F12 PWM
MB: MSI Z97 PC Mate
RAM: Kingston HyperX Fury Black 1866Mhz CL10 16GB kit
GPU: MSI RTX 2060 VENTUS 6G OC
SSD: Samsung 850 EVO 250GB
HDD: Seagate SV35 1TB 64MB cache+Cooler: SCYTHE SQD-1000 QUIET DRIVE
DVD: Lite-On iHAS124 (xbox 360 XGD3 ready)
PSU: Enermax Platimax 500W
Case: Corsair Vengeance C70 Military Green
+outtake: Noctua NF-A15 PWM + NF-S12A PWM, intake: 2x Noctua NF-S12A PWM
Monitor: AOC Q3279VWFD8 and HP ZDisplay Z27i
Periferie: Microsoft Sidewinder X4 SK, A4tech XL-750BK
Printer: HP LaserJet 1018
NB: ACER TravelMate 5760G
Mobile: Samsung Galaxy A3 White
Car: M3 2007 Black

Užívateľov profilový obrázok
crot
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 167
Dátum registrácie: Št 18. Jún, 2009, 16:36
Bydlisko: Bratislava

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa crot » St 10. Mar, 2010, 00:07

Mne funguje Dirt2 ktore tam nemáš, uplne v pouhou ;)
www.zdronu.sk / www.crotproducion.sk

CPU INTEL Core i7-5820K @3.30GHz / CHLADIČ Noctua NH - D 15 / FAN 3x Ventilátor NOCTUA NF-A14 ULN / GPU ASUS Strix GTX 970 4GB DDR5 / SSD Samsung 850 500gb + 240gb/ HDD 2x WD Red 2TB, 1x 3TB Seagate / MB ASUS x99-S / RAM 2x Crucial 32GB KIT DDr4 240MHz CL 16 Ballistic Sport Dual Ranked / Zdroj EVGA SuperNOVA 750 G2 / Skrinka Fractal Design Define S / Win7 64bit.
Pdlozka Func Surface archetype

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6703
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa Papek » St 10. Mar, 2010, 00:19

myslim, ze tato tema je skorej o starsich, zato stale oblubenych hrach, ktore v case vydania ani nechyrovali o windows 7 a vyrobca teda tuto podporu neuvadza... dirt2 je nova hra, ktora ma od vyrobcu pisanu podporu pre windows 7
flylo... you gotta help me man.

Užívateľov profilový obrázok
crot
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 167
Dátum registrácie: Št 18. Jún, 2009, 16:36
Bydlisko: Bratislava

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa crot » St 10. Mar, 2010, 00:46

jaj, tak pardon. necital som cely topic, iba prvu stranu..
www.zdronu.sk / www.crotproducion.sk

CPU INTEL Core i7-5820K @3.30GHz / CHLADIČ Noctua NH - D 15 / FAN 3x Ventilátor NOCTUA NF-A14 ULN / GPU ASUS Strix GTX 970 4GB DDR5 / SSD Samsung 850 500gb + 240gb/ HDD 2x WD Red 2TB, 1x 3TB Seagate / MB ASUS x99-S / RAM 2x Crucial 32GB KIT DDr4 240MHz CL 16 Ballistic Sport Dual Ranked / Zdroj EVGA SuperNOVA 750 G2 / Skrinka Fractal Design Define S / Win7 64bit.
Pdlozka Func Surface archetype

xxx_boy19
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 29
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 21:13

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa xxx_boy19 » Št 20. Jan, 2011, 20:05

Neviete mi niekto poradit? mne nejde skoro ziadna hra a skusal som vsetky mozne kompatibility. Naschval som kupil PC ktora by mala rozhibat kazdu jednu hru bez problemov. jedine co mi ide je dirt 2 a AVP 3 vsetko v DX 11 ale zeby som zahral crysis tak to nehrozy ani RD grid.... skratka nic co doma mam nejde. na youtube som vydel plno videa ako hraju na win7 tieto hry. za rady a postupy dakujem. hlavne chcem aby siel hoc ktory crysis a RD grid. A ovladac som dal najnovsi na HD 5970

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7160
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa valistar » Št 20. Jan, 2011, 23:02


Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 7"