Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 7 ...
Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7162
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!

Príspevok od užívateľa valistar » So 09. Máj, 2009, 09:44

Toto je tema specificky o hrach, nech tu nie je bordel.

pod Windows 7 idu bez problemov:
ARMA II
Assassins Creed
Battle Forge
Battlefield 2 -aktualizovať PunkBuster a spustiť ho ako administrátor
Bioshock
Burnout Paradise
Braid
C&C Generals (Zero Hour)
C&C 3 Kane´s Wrath
C&C Red Alert (Counerstrike a Aftermath) - Nastaviť kompatibilitu na Win95
C&C Red Alert 2 (Yuri´s Revenge)
C&C Red Alert 3
C&C Red Alert 3 Uprising
C&C Renegade
C&C Tiberian Dawn (The Covert Operations) - Nastaviť kompatibilitu na Win95
C&C Tiberian Sun (Firestorm)
C&C 3 Tiberium Wars
Call of Duty 4/5
Call of juarez: Bound in blood
Counter-Strike 1.6/Source
Crysis - niekedy nastaviť kompatibilitu na Windows Vista SP2
Crysis Warhead
Cryostasis
Demigod
Devil May Cry 4
Diablo I./II.
DIRT
Dungeon Siege II
Empire Total War
F.E.A.R - perseus mandate
F.E.A.R 2
Fable: The Lost Chapters
Fallout 3
Far Cry 2
Gears of War
Godfather II
GTA Vice City
GTA San Andreas
GTA IV - najlepsie najnovsi patch
GT-Legends
GTR2
Hawx
Heroes Might & Magic
Heroes of Newerth
HL: Blue Shift
HL2
King's Bounty: The Legend
Left4Dead
LOTR: The Battle for Middle Earth 2 / The Rise of the Witch King
Mafia
Mirrors edge
Neverwinter Nights + oba datadisky
NFS Prostreet / Porshe Unleashed
NHL 2008/2009
Plants vs. Zombies
Prey
Pure
Portal
Prince of Persia 2008
Prototype
Race Driver GRID
Rise of the Argonauts
Sims II./III. Nastaviť kompatibilitu na XP SP3
Space siege
Supreme Commander: Forged Alliance
STALKER Clear Sky
Team Fortress 2
Terminator Salvation
Test Drive Unlimited
Titan Quest / Immortal Throne
The Witcher
Trine
Unreal Tournament 3
WarcraftIII / RoC / TFT / +Garena + battle.net
Watchmen 2.diel
Wheelman
World of Goo
WoW / BC / WoLK
X-Men origins: Wolverine

niektore hry treba > pravy klik na odkaz na spustaci subor hry (napr crysis.exe) > properties > run in compatibility mode > W Vista SP 2 (alebo skusit aj XP SP3)

Ked vam hadze error chybajucej Dx kniznice nezabudajte ze win7 nema deafultne nainstalovany directx 9.0c takze stiahnut (viac na 3.strane topicu)

hlasene problemy
Doom 3
NWN2 - riesenie tu
Mirrors edge
Hamachi
Cod4-MP - problemy s punkbusterom
Naposledy upravil/-a valistar v Ut 04. Aug, 2009, 11:28, upravené celkom 10 krát.

Užívateľov profilový obrázok
Blackhawk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2215
Dátum registrácie: St 07. Jan, 2009, 14:12
Bydlisko: Sereď

Re: Hry pod Windows 7

Príspevok od užívateľa Blackhawk » So 09. Máj, 2009, 10:02

Idu: nhl 2009, dirt

Na bete mi isiel aj cod4, na RC som neskusal.
CPU : Intel® i5-4670K , MB : ASROCK Z87 PRO3 , RAM : KINGSTON 2x4 DDR3 , GPU : MSI GTX760 TF 2GD5/OC , PSU : Corsair VX550W , CASE : Cooler Master Dominator 690 + 2xEvercool RS14 + 2xEnermax Magma + Noctua P12 + Noctua S12, DVD : SAMSUNG SH223F , HDD : Crucial M4 64GB, WD 640AAKS , KEYBOARD and MICE : A4TECH G800 + Mionix Castor

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 14185
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7

Príspevok od užívateľa Snake » So 09. Máj, 2009, 10:23

Idu:
Counter-Strike Source
C&C TW / RA3
RD Grid





.

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7504
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7

Príspevok od užívateľa shiro » So 09. Máj, 2009, 10:24

mne ide crysis aj bez spustenia v comp. mode.
CPU: Ryzen 7 3700X, CPU fan: SilentiumPC Fera 3, MB: Asrock X570M Pro4, RAM: Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, SSD OS: Samsung 970evo plus 250GB NVMe, SSD Data + zalohy: 2x Corsair MP510 1TB NVMe, SSD Games: Crucial MX300 525GB SATA, GPU: Gainward GTX1060 6GB, PSU: Corsair RM550x, Monitor: 24" BenQ GW2470H, Case fans: 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, Xiaomi Mi 9 Lite 64GB

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 21139
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7

Príspevok od užívateľa dexterav » So 09. Máj, 2009, 10:44

Obrázok

toto všetko ide, myslím že hlavne pri hrách funkčných na Vistách nefunkkčných na W7 je problém hlavne v ovládačoch resp. W7 je stále RC
Spoiler: ukázať
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38WK95C, Dell G5 7590 + 2060RTX + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC ,ITX
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7162
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Hry pod Windows 7

Príspevok od užívateľa valistar » So 09. Máj, 2009, 10:53

asi to bude v ovladacoch, nainstaloval som teraz Fallout 3 a vyskakuje ten isty error. no my co mame ati si budeme asi musiet pockat.

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15689
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Hry pod Windows 7

Príspevok od užívateľa faugusztin » So 09. Máj, 2009, 13:04

Idu :
Cryostasis
HL: Blue Shift
HL2
Team Fortress 2

Viac som zatial neskusal.

Užívateľov profilový obrázok
srebalat
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2331
Dátum registrácie: Št 10. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Štrba (33)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7

Príspevok od užívateľa srebalat » So 09. Máj, 2009, 13:15

valistar napísal: ...
hry ktore mi nejdu
Mirrors Edge
- tiez mi nejde..
Burnout Paradise Ultimate Box
- ide bez jedineho problemu

tieto hry som skusal a idu mi pod win 7 beta:
F.E.A.R 2
Hawx
F.E.A.R - perseus mandate
Crysis
FarCry2
CS 1.6
NHL 2008
NHL 2009
Burnout Paradise
Portal
Prince of Persia 2008

nejde mi napr. ten mirrors edge a gta IV
Naposledy upravil/-a srebalat v So 09. Máj, 2009, 13:28, upravené celkom 1 krát.
Desktop: Intel Core i5 9400F - CoolerMaster Hyper 212+ GIGABYTE B360 AORUS GAMING 3 WIFI nVidia GTX970 4Gb ADATA XPG 512GB + 2TB WD Green 16GB ADATA XPG SPECTRIX D41 RGB 2666MHz SilentiumPC Supremo M2 Gold 550W V2 SilentiumPC Regnum RG4TF Frosty White TG LG 29UM58 Logitech Z-4e Rapoo E9500 + Logitech G102 + SteelPad QCK mini
LAN NB: Asus XDAB AMD Athlon X2 Dual-Core QL-65 2,1GHz ATI Radeon HD 4570 512MB 32gb SSD 4GB DDR2 Razer Krait + SteelPad QCK mini
Mobile: Iphone X 64gb + Iphone SE 64gb
TV: LG 55LB870V

Užívateľov profilový obrázok
rimans
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 369
Dátum registrácie: Po 04. Aug, 2008, 23:32
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: Hry pod Windows 7

Príspevok od užívateľa rimans » So 09. Máj, 2009, 13:25

Ide:
gta san an, vice city, cod 4, X-Men Origins Wolverine,FarCry 2
Spoiler: ukázať
Gigabyte GA-MA785GM-US2H | AMD Athlon II X3 435 @ 3,2GHz, 1.42 V + AC Freezer 7 Pro Rev.2 | KingSton HyperX DDR2 2x2G CL5
Club3D 5770 512 MB | Samsung HD103UJ | Samsung S223C | Seasonic SS-400ET-F3 + Enermax UCTB12 | Antec Mini P180 Black
Samsung SyncMaster 2494HM | Razer Lycosa Mirror | Razer DeathAdder @ Razer Goliathus Ω | Microsoft Windows 8
Kurzweil KS-40A | Lenovo b590 | HP Deskjet 1050

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7162
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Hry pod Windows 7

Príspevok od užívateľa valistar » So 09. Máj, 2009, 14:48

rimans mas nvidiu ci amd (ati)?

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15689
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Hry pod Windows 7

Príspevok od užívateľa faugusztin » So 09. Máj, 2009, 18:45

valistar napísal:asi to bude v ovladacoch, nainstaloval som teraz Fallout 3 a vyskakuje ten isty error. no my co mame ati si budeme asi musiet pockat.
Fallout 3, ATI, bez problemov.

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7162
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Hry pod Windows 7

Príspevok od užívateľa valistar » So 09. Máj, 2009, 18:54

hmmm tak problem bude asi inde. catalyst a driveri mam tie vydane 5.5.09, nic novsie nie je... ked to opravim tak napisem. keby ste mali niekto napad tak sem s nim :) . ten application error je stale (0xc000007b) :( .

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15689
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Hry pod Windows 7

Príspevok od užívateľa faugusztin » So 09. Máj, 2009, 19:40

Tiez mam najnovsiu verziu :

Kód: Vybrať všetko

Driver Packaging Version	8.612.1-090428a-080157C	
Catalyst™ Version	09.4	
Provider	ATI Technologies Inc.	
2D Driver Version	8.01.01.899	
2D Driver File Path	/REGISTRY/MACHINE/SYSTEM/ControlSet001/Control/CLASS/{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}/0000	
Direct3D Version	8.14.10.0662	
OpenGL Version	6.14.10.8664	
Catalyst™ Control Center Version	2009.0317.2131.36802	
K hentej chybe, na jednej stranke pisu ze to sposobuje WORM_KLEZ.E... Skus reinstall.

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7162
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Hry pod Windows 7

Príspevok od užívateľa valistar » So 09. Máj, 2009, 20:18

mam to iste, o tom vire som cital, ale kontroloval som avg, potom som skusil norton a tiez nic nenasiel. myslis reinstall winu?

Brandoo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5980
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hry pod Windows 7

Príspevok od užívateľa Brandoo » So 09. Máj, 2009, 20:50

Hry, ktore som zatial skusal a fungovali su:
Counter-Strike 1.6 (pod XP ide o dost lepsie oproti Viste, Seven)
C&C Tiberium Wars
BattleForge
T.C. HAWX
Heroes Might & Magic

V celku je to dobre :) Pri niektorych som musel menit v instalatore kompabilitu s Windows Vista

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 7"