Bug list Windows 7

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 7 ...
Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7160
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa valistar » Ne 03. Júl, 2011, 11:33

naco ti je WMP? :rolleyes:

Užívateľov profilový obrázok
tom18
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 124
Dátum registrácie: Po 26. Mar, 2007, 08:00

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa tom18 » Ne 03. Júl, 2011, 11:43

valistar napísal:naco ti je WMP? :rolleyes:
na pesnicky ;)

undertaker007
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1196
Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Bydlisko: Žilina - Vlčince II
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa undertaker007 » Ne 17. Júl, 2011, 11:27

Fakt teraz nemám čas čítať všetkých 12 strán, že či to tu už ktosi nespomenul, ale už dlhšie si všímam jeden bug...

Mám Windows 7 x64 Professional SK vrátane ServicePacku 1. Tento OS je inštalovaný na notebooku Toshiba Satellite U405-S2824. Keď idem na baterku, pri priblížení kurzora k ikonke napájania pri systémových hodinách ukazuje podrobnosti (stav nabitia v % a zostávajúci čas v h:mm:ss za predpokladu rovnakého odberu). Ak však stav batérie klesne pod nastavenú hodnotu kritického stavu batérie (u mňa 10%) - prehrá zvuk, napíše upozornenie. Po tomto upozornení pri priblížení kurzora k ikonke napájania pri systémových hodinách neukazuje podrobnosti o stave nabitia a predpokladanej výdrži. Ak naikonku aj kliknem a dám hociktorú z ponúkaných možností (Ďaľšie možnosti napájania alebo Upraviť jas obrazovky) otvorí mi okno Možnosti napájania. Ak v tom okne nič nezmením, len ho zasa zavriem, pri priblížení kurzora k ikonke napájania pri systémových hodinách mi podrobnosti o stave batérie už zasa ukazuje...

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa SurrendeR » St 07. Sep, 2011, 23:36

nieje to nahodou tak, ze pri zobrazeni vystrahy sa "program" akokeby da do popredia a tym padom uz neukaze nic pri ukazani na ikonku, ale v pripade ze otvoris hociake okno , napr v prehliadaci, alebo si pustis hudbu, a potom ked prejdes na tu ikonku, tak ti info opat zobrazi?
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
glirpi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1334
Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Bydlisko: Handlova / okres PD

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa glirpi » Št 08. Sep, 2011, 01:30

neviem ci je to tu spomenute alebo nie, ale ked otvorim device manager a kliknem na ktore kolvek zariadenie (akoze jeho podrobnosti) a pridem kurzorom na close button napravo hore tak po chvilke zacne blikat (ten cerveny shadow toho close button ze tic tic tic tic) :)
I♥C64 0,97Mhz CPU, 64KB RAM, VIC-II GPU (320x200 multicolor / 16 farieb) a aka zabava..
Spoiler: ukázať
PC: CPU: INTEL Core i5-2500K @ 3,30Ghz (Default) / CPU-COOLER: Coolink Corator DS / MB: MSI Z77A-GD65 / RAM: CORSAIR VENGEANCE LP DDR3 CL 9-9-9-24 16GB/4x4 GB @ 1600 MHz (Default) / SSD: CORSAIR Force Series GT 120GB / HDD: WD WD1001FALS 1TB (32MB cache) / DVD-RW: Samsung SH-S223B / PSU: Seasonic X-Series 560W / CASE: FRACTAL DESIGN Define R2 (3 x 120mm / Fractal Silent Series, 3 x 140mm fan / Fractal Silent Series) + 2x fractal fan controller / VGA: MSI N560GTX-448 CORES, Twin Frozr III, Power Edition / SOUND: SOUND BLASTER X-Fi Titanium HD / SPEAKERS: LOGITECH Z-5500 Digital 5.1 / HEADPHONES: BEYERDYNAMIC DT 770 PRO (80 ohm) / LCD: BENQ G2420HDBL 24" (Full HD, LED) / KEYBOARD: LOGITECH diNovo Edge / MOUSE: MICROSOFT Arc Touch / GAMEPAD: MICROSOFT Xbox 360 wireless controller & LOGITECH ChillStream / OS: MICROSOFT Windows 8.1 PRO 64Bit / TABLET: Google Nexus 7 (16Gb, No Root) / MT: Google Nexus 5 (16Gb, Black/White, No Root)

undertaker007
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1196
Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Bydlisko: Žilina - Vlčince II
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa undertaker007 » Št 08. Sep, 2011, 11:10

SurrendeR napísal:nieje to nahodou tak, ze pri zobrazeni vystrahy sa "program" akokeby da do popredia a tym padom uz neukaze nic pri ukazani na ikonku, ale v pripade ze otvoris hociake okno , napr v prehliadaci, alebo si pustis hudbu, a potom ked prejdes na tu ikonku, tak ti info opat zobrazi?
No, nech robím hocičo, tú info mi neukáže až kým teda neotvorím centrum napájania a následne ho nezavriem...
glirpiPc napísal:neviem ci je to tu spomenute alebo nie, ale ked otvorim device manager a kliknem na ktore kolvek zariadenie (akoze jeho podrobnosti) a pridem kurzorom na close button napravo hore tak po chvilke zacne blikat (ten cerveny shadow toho close button ze tic tic tic tic) :)
Používam Windows 95 Style a takýto problém nemám :P :D

undertaker007
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1196
Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Bydlisko: Žilina - Vlčince II
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa undertaker007 » Št 19. Jan, 2012, 23:17

Takže, našiel som veľmi zaujímavý BUG...
Mám Windows 7 Professional 64bit SK MUI so Service Packom 1.
Ak chcem kdekoľvek vytvoriť zložku s názvom PRN, dostanem chybové hlásenie v prílohe... ...to je fakt vtipné, ale ja zložku s takým názvom fakt potrebujem... ...Total Commander je na toto tiež krátky...

\\edit:
Dokonca ani súbor nemôže byť takto pomenovaný...

Užívateľov profilový obrázok
glirpi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1334
Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Bydlisko: Handlova / okres PD

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa glirpi » Pi 20. Jan, 2012, 01:56

no a je ich viac ;)
CON, AUX, COM1, COM2, COM3, COM4, LPT1, LPT2, LPT3, PRN, NUL

zdroj a zrejme aj riesenie: http://geekswithblogs.net/aboos/archive ... 57411.aspx
I♥C64 0,97Mhz CPU, 64KB RAM, VIC-II GPU (320x200 multicolor / 16 farieb) a aka zabava..
Spoiler: ukázať
PC: CPU: INTEL Core i5-2500K @ 3,30Ghz (Default) / CPU-COOLER: Coolink Corator DS / MB: MSI Z77A-GD65 / RAM: CORSAIR VENGEANCE LP DDR3 CL 9-9-9-24 16GB/4x4 GB @ 1600 MHz (Default) / SSD: CORSAIR Force Series GT 120GB / HDD: WD WD1001FALS 1TB (32MB cache) / DVD-RW: Samsung SH-S223B / PSU: Seasonic X-Series 560W / CASE: FRACTAL DESIGN Define R2 (3 x 120mm / Fractal Silent Series, 3 x 140mm fan / Fractal Silent Series) + 2x fractal fan controller / VGA: MSI N560GTX-448 CORES, Twin Frozr III, Power Edition / SOUND: SOUND BLASTER X-Fi Titanium HD / SPEAKERS: LOGITECH Z-5500 Digital 5.1 / HEADPHONES: BEYERDYNAMIC DT 770 PRO (80 ohm) / LCD: BENQ G2420HDBL 24" (Full HD, LED) / KEYBOARD: LOGITECH diNovo Edge / MOUSE: MICROSOFT Arc Touch / GAMEPAD: MICROSOFT Xbox 360 wireless controller & LOGITECH ChillStream / OS: MICROSOFT Windows 8.1 PRO 64Bit / TABLET: Google Nexus 7 (16Gb, No Root) / MT: Google Nexus 5 (16Gb, Black/White, No Root)

Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4587
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa lezgy » Ne 29. Júl, 2012, 12:02

tak toto neviem kde zaradit, logicky ma napada iba tu aj ked drist

pri testovani videohovoru ....

prekopirovane z pidginu

chlapi nazdar....mam tu taku zaujimavu 5minutovu zalezitost.... jeden notas - funglak s win7 ale bez antiviru, hola instalacia, nainstalovany jedine skype a web stranky boli iba pretaktovanie.sk navstevene....vstavana kamera,

druhy PC je nahodeny windows uz par rokov..cca 5, bez antiviru...teraz otazka...zapne zena skype a pocuje zvuky z filmu, ktore idu ako keby odomna... finta je v tom ze si po chvili vsimnem ze mikrac na sluchatkach a aj moja kamera su nezapojene, a kable pohodene na stole....ako je teda mozne ze zena na notase pocuje odomna hrat film ???????

edine co ma napada je to ze tie zvukly idu z jej notbuku, ale tam okrem pretaktovania a spusteneho skypu nic ine nieje....ale ani antivirak....teda jedine co ma napada je nejaky sposob infiltracie z pretaktovania??? WTF?

lebo neverim ze win7 ma v sebe implementovane nejake videa ktore bezia v pozadi...
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7005
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa shiro » Ne 29. Júl, 2012, 13:53

jej mikrofon zachytava tvoje z vuky z pc...jednoduche.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4587
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa lezgy » Ne 29. Júl, 2012, 16:25

ne
namojom takisto nic neslo, okrem skypu
sory zabudol som dopisat
co za blud...
finta je v tom ze si po chvili vsimnem ze mikrac na sluchatkach a aj moja kamera su nezapojene, a kable pohodene na stole..
.
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

Užívateľov profilový obrázok
Bamma_boy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 750
Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa Bamma_boy » Po 30. Júl, 2012, 10:15

a nechytá to nejaké rádio príp. niečo podobné?.. Mne v reprákoch, keď ich zabudnem vypnúť, často niečo hrá, niekedy rádio inokedy nejaký rozhovor ľudí.. :) Proste to chytá nejaké rušenie.

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7160
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa valistar » Po 30. Júl, 2012, 10:25

to si vazne myslis ze to je softverova chyba? :laugh:

https://www.google.com/search?btnG=1&pw ... c+speakers

//kazdopadne zla tema

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12433
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa Per » Po 30. Júl, 2012, 12:49

nemas nahodou starsie behringery ? :D

Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4587
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa lezgy » So 04. Aug, 2012, 08:13

chlapi japisem o zvukoch z filmu
cize nie akdejake frekvencie a pod
okrem toho neviem ci ste citali...u mna mikrac nebezi cize odomna to ist nemoze
a na notase nic okrem win7 a skypu nieje
spetnu vezbu rozoznat viem, aj pisaknie spikrua podobne kraviny
tam je pocut FILM, hovorene slovo hudba a pod

nie kadejake pazvuky
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 7"