Bug list Windows 7

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 7 ...
Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7162
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa valistar » Ne 03. Júl, 2011, 11:33

naco ti je WMP? :rolleyes:

Užívateľov profilový obrázok
tom18
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 124
Dátum registrácie: Po 26. Mar, 2007, 08:00

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa tom18 » Ne 03. Júl, 2011, 11:43

valistar napísal:naco ti je WMP? :rolleyes:
na pesnicky ;)

undertaker007
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1204
Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Bydlisko: Žilina - Vlčince II
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa undertaker007 » Ne 17. Júl, 2011, 11:27

Fakt teraz nemám čas čítať všetkých 12 strán, že či to tu už ktosi nespomenul, ale už dlhšie si všímam jeden bug...

Mám Windows 7 x64 Professional SK vrátane ServicePacku 1. Tento OS je inštalovaný na notebooku Toshiba Satellite U405-S2824. Keď idem na baterku, pri priblížení kurzora k ikonke napájania pri systémových hodinách ukazuje podrobnosti (stav nabitia v % a zostávajúci čas v h:mm:ss za predpokladu rovnakého odberu). Ak však stav batérie klesne pod nastavenú hodnotu kritického stavu batérie (u mňa 10%) - prehrá zvuk, napíše upozornenie. Po tomto upozornení pri priblížení kurzora k ikonke napájania pri systémových hodinách neukazuje podrobnosti o stave nabitia a predpokladanej výdrži. Ak naikonku aj kliknem a dám hociktorú z ponúkaných možností (Ďaľšie možnosti napájania alebo Upraviť jas obrazovky) otvorí mi okno Možnosti napájania. Ak v tom okne nič nezmením, len ho zasa zavriem, pri priblížení kurzora k ikonke napájania pri systémových hodinách mi podrobnosti o stave batérie už zasa ukazuje...

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa SurrendeR » St 07. Sep, 2011, 23:36

nieje to nahodou tak, ze pri zobrazeni vystrahy sa "program" akokeby da do popredia a tym padom uz neukaze nic pri ukazani na ikonku, ale v pripade ze otvoris hociake okno , napr v prehliadaci, alebo si pustis hudbu, a potom ked prejdes na tu ikonku, tak ti info opat zobrazi?
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
glirpi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1340
Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Bydlisko: Handlova / okres PD

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa glirpi » Št 08. Sep, 2011, 01:30

neviem ci je to tu spomenute alebo nie, ale ked otvorim device manager a kliknem na ktore kolvek zariadenie (akoze jeho podrobnosti) a pridem kurzorom na close button napravo hore tak po chvilke zacne blikat (ten cerveny shadow toho close button ze tic tic tic tic) :)
I♥C64 0,97Mhz CPU, 64KB RAM, VIC-II GPU (320x200 multicolor / 16 farieb) a aka zabava..
Spoiler: ukázať
PC: CPU: INTEL Core i5-2500K @ 3,30Ghz (Default) / CPU-COOLER: Coolink Corator DS / MB: MSI Z77A-GD65 / RAM: CORSAIR VENGEANCE LP DDR3 CL 9-9-9-24 16GB/4x4 GB @ 1600 MHz (Default) / SSD: CORSAIR Neutron 120GB / DVD-RW: Samsung SH-S223B / PSU: Seasonic X-Series 560W / CASE: Corsair Air 540R Carbide Series / VGA: MSI GTX1060 6GB / SOUND: SOUND BLASTER X-Fi Titanium HD / SPEAKERS: LOGITECH Z-5500 Digital 5.1 / HEADPHONES: BEYERDYNAMIC DT 770 PRO (80 ohm) / LCD: DELL UltraSharp U2717D 27" / KEYBOARD: DELL Premier Wireless Keyboard / MOUSE: DELL KM717 / GAMEPAD: MICROSOFT Xbox 360 wireless controller / OS: MICROSOFT Windows 10 PRO 64Bit

undertaker007
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1204
Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Bydlisko: Žilina - Vlčince II
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa undertaker007 » Št 08. Sep, 2011, 11:10

SurrendeR napísal:nieje to nahodou tak, ze pri zobrazeni vystrahy sa "program" akokeby da do popredia a tym padom uz neukaze nic pri ukazani na ikonku, ale v pripade ze otvoris hociake okno , napr v prehliadaci, alebo si pustis hudbu, a potom ked prejdes na tu ikonku, tak ti info opat zobrazi?
No, nech robím hocičo, tú info mi neukáže až kým teda neotvorím centrum napájania a následne ho nezavriem...
glirpiPc napísal:neviem ci je to tu spomenute alebo nie, ale ked otvorim device manager a kliknem na ktore kolvek zariadenie (akoze jeho podrobnosti) a pridem kurzorom na close button napravo hore tak po chvilke zacne blikat (ten cerveny shadow toho close button ze tic tic tic tic) :)
Používam Windows 95 Style a takýto problém nemám :P :D

undertaker007
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1204
Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Bydlisko: Žilina - Vlčince II
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa undertaker007 » Št 19. Jan, 2012, 23:17

Takže, našiel som veľmi zaujímavý BUG...
Mám Windows 7 Professional 64bit SK MUI so Service Packom 1.
Ak chcem kdekoľvek vytvoriť zložku s názvom PRN, dostanem chybové hlásenie v prílohe... ...to je fakt vtipné, ale ja zložku s takým názvom fakt potrebujem... ...Total Commander je na toto tiež krátky...

\\edit:
Dokonca ani súbor nemôže byť takto pomenovaný...

Užívateľov profilový obrázok
glirpi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1340
Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Bydlisko: Handlova / okres PD

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa glirpi » Pi 20. Jan, 2012, 01:56

no a je ich viac ;)
CON, AUX, COM1, COM2, COM3, COM4, LPT1, LPT2, LPT3, PRN, NUL

zdroj a zrejme aj riesenie: http://geekswithblogs.net/aboos/archive ... 57411.aspx
I♥C64 0,97Mhz CPU, 64KB RAM, VIC-II GPU (320x200 multicolor / 16 farieb) a aka zabava..
Spoiler: ukázať
PC: CPU: INTEL Core i5-2500K @ 3,30Ghz (Default) / CPU-COOLER: Coolink Corator DS / MB: MSI Z77A-GD65 / RAM: CORSAIR VENGEANCE LP DDR3 CL 9-9-9-24 16GB/4x4 GB @ 1600 MHz (Default) / SSD: CORSAIR Neutron 120GB / DVD-RW: Samsung SH-S223B / PSU: Seasonic X-Series 560W / CASE: Corsair Air 540R Carbide Series / VGA: MSI GTX1060 6GB / SOUND: SOUND BLASTER X-Fi Titanium HD / SPEAKERS: LOGITECH Z-5500 Digital 5.1 / HEADPHONES: BEYERDYNAMIC DT 770 PRO (80 ohm) / LCD: DELL UltraSharp U2717D 27" / KEYBOARD: DELL Premier Wireless Keyboard / MOUSE: DELL KM717 / GAMEPAD: MICROSOFT Xbox 360 wireless controller / OS: MICROSOFT Windows 10 PRO 64Bit

Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4609
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa lezgy » Ne 29. Júl, 2012, 12:02

tak toto neviem kde zaradit, logicky ma napada iba tu aj ked drist

pri testovani videohovoru ....

prekopirovane z pidginu

chlapi nazdar....mam tu taku zaujimavu 5minutovu zalezitost.... jeden notas - funglak s win7 ale bez antiviru, hola instalacia, nainstalovany jedine skype a web stranky boli iba pretaktovanie.sk navstevene....vstavana kamera,

druhy PC je nahodeny windows uz par rokov..cca 5, bez antiviru...teraz otazka...zapne zena skype a pocuje zvuky z filmu, ktore idu ako keby odomna... finta je v tom ze si po chvili vsimnem ze mikrac na sluchatkach a aj moja kamera su nezapojene, a kable pohodene na stole....ako je teda mozne ze zena na notase pocuje odomna hrat film ???????

edine co ma napada je to ze tie zvukly idu z jej notbuku, ale tam okrem pretaktovania a spusteneho skypu nic ine nieje....ale ani antivirak....teda jedine co ma napada je nejaky sposob infiltracie z pretaktovania??? WTF?

lebo neverim ze win7 ma v sebe implementovane nejake videa ktore bezia v pozadi...
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7499
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa shiro » Ne 29. Júl, 2012, 13:53

jej mikrofon zachytava tvoje z vuky z pc...jednoduche.
CPU: Ryzen 7 3700X, CPU fan: SilentiumPC Fera 3, MB: Asrock X570M Pro4, RAM: Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, SSD OS: Samsung 970evo plus 250GB NVMe, SSD Data + zalohy: 2x Corsair MP510 1TB NVMe, SSD Games: Crucial MX300 525GB SATA, GPU: Gainward GTX1060 6GB, PSU: Corsair RM550x, Monitor: 24" BenQ GW2470H, Case fans: 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, Xiaomi Mi 9 Lite 64GB

Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4609
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa lezgy » Ne 29. Júl, 2012, 16:25

ne
namojom takisto nic neslo, okrem skypu
sory zabudol som dopisat
co za blud...
finta je v tom ze si po chvili vsimnem ze mikrac na sluchatkach a aj moja kamera su nezapojene, a kable pohodene na stole..
.
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

Užívateľov profilový obrázok
Bamma_boy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 750
Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa Bamma_boy » Po 30. Júl, 2012, 10:15

a nechytá to nejaké rádio príp. niečo podobné?.. Mne v reprákoch, keď ich zabudnem vypnúť, často niečo hrá, niekedy rádio inokedy nejaký rozhovor ľudí.. :) Proste to chytá nejaké rušenie.

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7162
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa valistar » Po 30. Júl, 2012, 10:25

to si vazne myslis ze to je softverova chyba? :laugh:

https://www.google.com/search?btnG=1&pw ... c+speakers

//kazdopadne zla tema

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12992
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa Per » Po 30. Júl, 2012, 12:49

nemas nahodou starsie behringery ? :D

Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4609
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa lezgy » So 04. Aug, 2012, 08:13

chlapi japisem o zvukoch z filmu
cize nie akdejake frekvencie a pod
okrem toho neviem ci ste citali...u mna mikrac nebezi cize odomna to ist nemoze
a na notase nic okrem win7 a skypu nieje
spetnu vezbu rozoznat viem, aj pisaknie spikrua podobne kraviny
tam je pocut FILM, hovorene slovo hudba a pod

nie kadejake pazvuky
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 7"