Bug list Windows 7

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 7 ...
Užívateľov profilový obrázok
red-art
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 132
Dátum registrácie: Pi 30. Okt, 2009, 01:03
Bydlisko: Rudinská
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa red-art » Ut 01. Dec, 2009, 00:56

originál veriza čoho? sevenu? no jasné...
btw je aj neoriginál verzia? :D
btw2 k problému nič?
"A computer is a stupid machine with the ability to do incredibly smart things, while computer programmers are smart people with the ability to do incredibly stupid things." Bill Bryson

Užívateľov profilový obrázok
Ulakursall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 849
Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa Ulakursall » Št 03. Dec, 2009, 18:21

preco drivery od realteku ked mam konfiguraciu 5.1 neviem mozno aj ine hraju potichu a skoro ziadne basy ako by boli vypynute cim to je nedoladeny oladac?

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5691
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa killswitch » Št 03. Dec, 2009, 19:29

funkciu hladat poznas? hned vedlajsia tema: http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 15#p600171" onclick="window.open(this.href);return false;
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
Ulakursall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 849
Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa Ulakursall » Št 03. Dec, 2009, 21:10

poznam len som nevedel ci to je bug bo ne, uz si to tam mohol presunut usetril by si mi cas xD

MAPO
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 488
Dátum registrácie: Št 05. Mar, 2009, 16:26

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa MAPO » Po 04. Jan, 2010, 18:02

sestra vcera hrala sach proti pocitacu a toto jej spravil

Kód: Vybrať všetko

http://uloz.to/3520640/windows7.avi
nie je to "fotomontaz", ten jeho tah bol volaky cudny
Spoiler: ukázať
| MB: Gigabyte MA-78G-DS3H rev. 1.0 | CPU: AMD Athlon 64 x2 5400+ BE @ default (200*14) / Brisbane, 65 nm / | RAM: A-DATA DDR2 4GB (2 x 2GB) 800+ MHz Extreme Edition @ default (800 5-5-5-18 1.8V) | GPU: Gigabyte Radeon HD 4850 512MB + Zalman VF830Cu @ default (625 # 1000) | HDD: SAMSUNG SpinPoint F1 HD502HJ (500 GB, 7200 ot./min.) | DVD: LG GH22LS30 | PSU: Fortron Saga+ 450P | CASE: Cooler Master Elite 330k |

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15346
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa faugusztin » Ut 05. Jan, 2010, 01:24

Trochu Google a vysledok - je to legalny, akurat dost neznamy tah :
http://en.wikipedia.org/wiki/En_passant" onclick="window.open(this.href);return false;

Užívateľov profilový obrázok
Ulakursall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 849
Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa Ulakursall » Ut 05. Jan, 2010, 16:10

sestra by si mala prestudovat pravidla sachu to nieje ziaden bug .. :hysterical:

//Snake? faugusztin.

// jj faugusztin sorráác

MAPO
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 488
Dátum registrácie: Št 05. Mar, 2009, 16:26

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa MAPO » Pi 21. Máj, 2010, 13:35

MS potvrdilo, že v 64bit 7 je vážna bezpečnostná chyba

http://dsl.sk/article.php?article=9180" onclick="window.open(this.href);return false;
Spoiler: ukázať
| MB: Gigabyte MA-78G-DS3H rev. 1.0 | CPU: AMD Athlon 64 x2 5400+ BE @ default (200*14) / Brisbane, 65 nm / | RAM: A-DATA DDR2 4GB (2 x 2GB) 800+ MHz Extreme Edition @ default (800 5-5-5-18 1.8V) | GPU: Gigabyte Radeon HD 4850 512MB + Zalman VF830Cu @ default (625 # 1000) | HDD: SAMSUNG SpinPoint F1 HD502HJ (500 GB, 7200 ot./min.) | DVD: LG GH22LS30 | PSU: Fortron Saga+ 450P | CASE: Cooler Master Elite 330k |

bquano
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 21
Dátum registrácie: Ne 01. Aug, 2010, 13:02

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa bquano » So 28. Aug, 2010, 20:39

Mne sa tiez stava ze ak prekopirujem nejaky subor z USB na plochu tak sa nezobrazi. Musim kliknut pravim-Aktualizovat a uz tam naskoci :-)

Užívateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2260
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Bydlisko: Zlaté Moravce

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa MaxPayne » So 28. Aug, 2010, 21:38

mne to spravilo len raz,staci inak stlacit F5
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
OS: Windows 10 Pro SK 64-bit

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5257
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa Fullesh » Ne 29. Aug, 2010, 14:15

Mna sa to dost casto stava, ak subor vitiahnem z RARka, prebehne extrahovanie ale ten subor na ploche nieje. Total commander ho vidi, no explorer nie. Tiez staci dat Obnovit a je tam. / Win 7 64bit
|MB| ASUS Z170i Pro Gaming |CPU| Intel Core i3 7100 |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU|
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa SurrendeR » Po 07. Feb, 2011, 20:59

problem s quick launch-om
win7 64bit - nastavim si novy toolbar quicklaunch no po takmer kazdom reboote zmizne a mozem ho nastavovat nanovo.

vie niekto riesenie? uz som prebrowsdal net aj M$ fora, aj o tom pisu ale riesenia som sa nedocital.. iba takeho ze M$ officialne nepodporuje QL. No imho to nieje dovod na to aby QL mizol nepravidelne po reboote.
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
cool_point
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 806
Dátum registrácie: Št 26. Jún, 2008, 19:12
Bydlisko: Handlová/Prievidza (36)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa cool_point » Pi 25. Feb, 2011, 11:38

Aj mne sa presne toto stáva. Mám na lište odkazy na disky a z času na čas toto menu zmizne. Nechápem.
Case: Aquarius YY-5604, 3x12cm FAN AC MB: ASUS P5E - X38/ICH9R, CPU: INTEL Core 2 Quad Q8400, Cooling H2O: Laing DDC 12V Ultra + Alphacool TOP, D-Tek FuZion V2 + Alphacool Radiator NexXxoS Xtreme III rev. 2 + 3x FAN Noctua NF-P12-1300, RAM: 4x2GB DDR2 800MHz A-DATA Extreme Edition Vitesta, HDD: 1xSSD OCZ Vertex 3 60GB+2x400GB WD 7200 RAID0+1TB Seagate+2TB WD, VGA: SAPPHIRE HD 5770, 1024MB DDR5, VGA Cooler: Water block Alphacool NexXxoS GPS-07T, LCD: LG L226WTQ-SF 22 ", Mouse: Razer DeathAdder 1800DPI + Razer eXactMat, Power: Corsair HX620W, OS: Win7 Ultimate x64

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5257
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa Fullesh » Ne 27. Feb, 2011, 00:27

Neviem ci ide o bug alebo chybu umna, ale zcasu nacas sa stane, ze klavesova skratka na kalkulacku mi prestane fungovat. Musim to nastavit znovu. Medzi tym bol uz reinstalovany win a stale sa to stane.
|MB| ASUS Z170i Pro Gaming |CPU| Intel Core i3 7100 |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU|
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
tom18
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 124
Dátum registrácie: Po 26. Mar, 2007, 08:00

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa tom18 » So 02. Júl, 2011, 22:41

necital som celu temu ale toto sa asi nikomu zvas nestalo po zapnuti WMP (Windows Media Player)

http://imageshack.us/photo/my-images/69/startvn.png/

EDIT: ako idem windows reinstall a riesenia na opravu tejto chyby som nenasiel keby niekto vedel co stym tak mi sem prosim odpovedzte diky

EDIT2 : windows mam original 64-bit Home Premium vsetky aktualizacie vratane SP1

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 7"