Bug list Windows 7

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 7 ...
Užívateľov profilový obrázok
Ulakursall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 840
Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa Ulakursall » So 24. Okt, 2009, 14:35

Sak napis snake pohode, ale preto som to povazoval za BUG to trhnutie, lebo to neslo skratka plynulo, je jasne ze to je detail ale nektorym ludom to pripada divne to trhnutie a keby sa dalo tak by to vypli :)

Užívateľov profilový obrázok
srebalat
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2240
Dátum registrácie: Št 10. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Štrba (31)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa srebalat » Pi 30. Okt, 2009, 15:14

toto ma fakt dnes dostalo...

z nicoho nic(pri pozerani filmu) sa objavilo taketo hlasenie a presne o minutu sa tvrdo restartol pocitac :hysterical: (aj ked skor je to smutne).. btw je to 32bit RC win7 (7100)..
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
Desktop: Intel Core i5 7400 - CoolerMaster Hyper 212+ GIGABYTE B150-HD3 nVidia GTX970 4Gb Crucial MX100 256GB + 2TB WD Green 12GB DDR3 1600MHz CL9 Seasonic S12 II 430W Thermaltake V3 Black Edition LG 29UM58 Logitech Z-4e Logitech UltraX + Logitech M318 + SteelPad QCK mini
LAN NB: Asus XDAB AMD Athlon X2 Dual-Core QL-65 2,1GHz ATI Radeon HD 4570 512MB 32gb SSD 4GB DDR2 Razer Krait + SteelPad QCK mini
Mobile/tablet: Iphone 6s 32gb + Iphone 6 plus 16gb
TV: LG 55LB870V

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 6361
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa shiro » Po 02. Nov, 2009, 23:40

Snake napísal:ako, mám sto chutí niečo napísať, ale nechám to tak :rolleyes: radšej...toto už je mimo ľudského myslenia naozaj
lol, tebe by sa pacilo, ze sa ti dvere na aute otvaraju a zatvaraju tak, ze pri max. otvoreni so sebou cuknu a to iste aj ked su takmer zavrete (zaskoci zamka)? Sak auto jazdi, tak co....lol
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15117
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa faugusztin » Ut 03. Nov, 2009, 00:04

Inac nechapem ako mozte riesit efekt, ktory trva tak 0.1s maximalne.

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 6361
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa shiro » Ut 03. Nov, 2009, 20:20

lebo to takmer kazdeho irituje? :-)
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15117
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa faugusztin » Ut 03. Nov, 2009, 20:25

Ved prave o to ide, ze vy co mate za super oci, ze si vsimnete seknutie v efekte trvajucom tak kratko, ze ja si nejaky efekt vsimam len ked sa na to fakt sustredim, pre mna je to klik a mam zobrazene okno.

Ono viete, ked vam to vadi, vzdy si mozte kompletne animaciu vypnut a tak vas nebude rusit - okno vam bude vyskakovat okamzite.

Užívateľov profilový obrázok
Fester182
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1640
Dátum registrácie: Po 05. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Topoľčany
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa Fester182 » Ut 03. Nov, 2009, 20:32

ja mam stale RC 7100 a bud som slepy ale mne nic take nerobi ...
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit

Užívateľov profilový obrázok
Ulakursall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 840
Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa Ulakursall » St 04. Nov, 2009, 08:19

ale musi ti robit :D zdasa, ze kazdy to nevidi

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 6361
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa shiro » St 04. Nov, 2009, 23:30

faugusztin napísal:Ved prave o to ide, ze vy co mate za super oci, ze si vsimnete seknutie v efekte trvajucom tak kratko, ze ja si nejaky efekt vsimam len ked sa na to fakt sustredim, pre mna je to klik a mam zobrazene okno.

Ono viete, ked vam to vadi, vzdy si mozte kompletne animaciu vypnut a tak vas nebude rusit - okno vam bude vyskakovat okamzite.
to je len obidenie problemu, nie jeho vyriesenie. ked to vedeli vo viste spravit ze je to plynule, tak co sa podrbalo u sevenu? toto otazka na microsoft....
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
Reinok
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1540
Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Bydlisko: Senec

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa Reinok » St 04. Nov, 2009, 23:53

Ten ,,neduh" animácie tak človek zastihne, ale jedine ak robí na PC štýlom že si všíma presne otvorenie okna...a iné večierkové dobroty :rolleyes:

Ak človek pracuje primerane rýchlo - svižne- nemá šancu vnímať takéto somariny....

Efekt tej animácie je možno zle urobený kde vizibilita nejde postupne od 10-20-30-...90.100% ale ide 10-20-30-...70-100% preto ten efekt...ešte to aj krásne vidieť na tom spomalenom videu od faugustina...čiže ako môže toto niečo považovať za BUG systému...je buď ľudský mikroskop alebo človek čo nemá nič iné na robotu...

Robíte z komára somára...moja reakcia je asi dosť blízko Snakeovej, ktorý napísal trošku inak to čo som myslel hore... :good:
PC: ASUS P7P55 LX --- Intel i5 750 2,6Ghz --- 8GB DDR3 Kingston --- AMD 5770 VaporX 1GB --- SSD 120GB SAMSUNG 850 PRO + 500GB 2,5" Seagate + 320GB 2,5" Seagate --- Corsair HX450 --- Thermaltake Tsunami Dream --- 22" Samsung T220

NB
: Acer Aspire One 756 1007Ckk --- Intel Celeron DC 1,5Ghz --- 4GB DDR3 Kingston RAM --- 120GB Samsung 840 PRO --- 11,6"

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3613
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa SurrendeR » Ut 10. Nov, 2009, 20:59

ziaden zo spominanych bugov nemam...

skor... stale sa mi neda rozbehnut ani jedna gigovica.. nech robim co robim, nejde... bug alebo medziclanok :D ?
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || DVDRW Samsung SH-S183L || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S3
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
Marek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 849
Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Chorvátsky Grob

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa Marek » Ne 15. Nov, 2009, 13:03

No tak a teraz ja s mojim notebookom Toshiba U400-20T a Win7 Profi 32bit (Ovladace na 7 su vsetky nainstalovane):

-niekedy ked zapnem PC bez zdroja, tak Welcome obrazovka trva trocha dlhsie ako zvycajne a potom nabehne len cierna plocha s kurzorom. Musim natvrdo vypnut a potom zvycajne nabehne normalne. Robilo mi to este ked neboli ovladace na W7 a stavalo sa to castejsie a castejsie, par krat som musel dat obnovu systemu lebo uz nenabiehal vobec, odkedy som cely system preinstaloval aj s ovladacmi tak sa mi to stalo zatial raz.

-mam mysku MS Wirelles Notebook Optical Mouse 4000 a v niektorych aplikaciach nefunguje korektne scrolovanie. Napr. vo Winampe hore ide dobre, dole musim tocit jak saleny aby sa to pohlo, v Zoner photo studiu 12 idu zle oba smery. Inak vo Win alebo v Opere vsetko OK. Dokonca ked sa pripojim cez VLC na pocitac s XP tak tam vo Winampe funguje bez problemov. Ovladace od MS mam nainstalovane.

Neviem ci su toto bugy Win alebo je nejaky iny problem, ale zatial som na to nedosiel.

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15117
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa faugusztin » Ne 15. Nov, 2009, 13:59

Myska je bug ovladacov od MS, neinstaluj IntelliPoint.

Užívateľov profilový obrázok
Ulakursall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 840
Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa Ulakursall » Po 16. Nov, 2009, 10:01

shiro napísal:
faugusztin napísal:Ved prave o to ide, ze vy co mate za super oci, ze si vsimnete seknutie v efekte trvajucom tak kratko, ze ja si nejaky efekt vsimam len ked sa na to fakt sustredim, pre mna je to klik a mam zobrazene okno.

Ono viete, ked vam to vadi, vzdy si mozte kompletne animaciu vypnut a tak vas nebude rusit - okno vam bude vyskakovat okamzite.
to je len obidenie problemu, nie jeho vyriesenie. ked to vedeli vo viste spravit ze je to plynule, tak co sa podrbalo u sevenu? toto otazka na microsoft....
ked otazka na MS tak co to robi tu, skratka ten efekt spravili :shit: mali to spravit lepsie aby to nevyzeralo ako trhnutie respektive sekanie,...

Užívateľov profilový obrázok
red-art
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 132
Dátum registrácie: Pi 30. Okt, 2009, 01:03
Bydlisko: Rudinská
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa red-art » Ut 01. Dec, 2009, 00:37

Nazdar spoluobčania, našiel som bug, a chcem vedieť či ho má ešte niekto, keďže mám už "starý" komp, je možnosť že kôli tomu...
Jedná sa o úsporný režim, vždy keď PC prebudím z úsporného tak všetko ide ako normálne len približne asi po minúte celý systém zmrzne, červená diodka HDD svieti, ničím nepohnem. Nemá ešte niekto tento problém? Môže to byť aj nedostatočnou RAM na WIN 7 64bit? Za špekulácie a prípadnú odpoveď vrelo ďakujem.
pozn: Viem že tu už je písané o BSOD po úspornom, toto je niečo iné.
"A computer is a stupid machine with the ability to do incredibly smart things, while computer programmers are smart people with the ability to do incredibly stupid things." Bill Bryson

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 7"