Bug list Windows 7

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 7 ...
Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13626
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa Snake » Pi 08. Máj, 2009, 19:44

Do tejto témy prosím prispievajte bugmi ktoré sa u vás dejú, ak ich potvrdí viacero užívateľov, jedná sa pravdepodobne o chybu systému.

začnem teda: po inicializovaní obrazu zo stavu keď je monitor vypnutý, taskbar zmizne (explorer.exe ale beží), deje sa to aj u vás?

Potvrdené Bugy:
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
Archon
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 180
Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa Archon » Pi 08. Máj, 2009, 20:51

Hral som na hamachi World in conflict (lebo jeden kamos nema origo) verzia 1.010, stiahnute netove mapy .
(cez hamachi mi to nenašlo kamoša v liste , ale na IP sa to napojilo, nevšimať si to, je to asi len niečo vo win7 Firewall)
ALE HLAVNE hrajem a zrazu mi to vyhodi error a hra spadla , tak nejak v polke hry . Dve mapy sme hrali a 2x mi to padlo po nejakom čase . bohužial crash info som si neuložil , lebo som hral s kamošmi .

info : mam hru original . Prvy krat hra nešla spustiť , lebo to vyhodilo najrpv chybu , že chyba DXD9 . Po stiahnuty DirectX updatov (cez ten program ktori updatuje všetky chybajuce veci v DirectX) to potom už išlo zapnut .

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13626
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa Snake » So 09. Máj, 2009, 00:30

nepochopil si o čo tu ide
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11069
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa Broslowski » So 09. Máj, 2009, 02:10

Umna sa take veci nedeju avsak uz viackrat sa mi stalo ze z"pravoklikoveho menu" mi ostali na ploche nalepene niektore polozky ktore zmizli az po restarte.

Ako je to hovadinka ale neni to bohvieco ked to tam stale svieti. :-)

Užívateľov profilový obrázok
Gudas
VIP
VIP
Príspevky: 8195
Dátum registrácie: Po 09. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Rudina (27)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa Gudas » So 09. Máj, 2009, 09:10

Snake napísal: po inicializovaní obrazu zo stavu keď je monitor vypnutý, taskbar zmizne (explorer.exe ale beží), deje sa to aj u vás?
- u mňa nie (HD4850, Catalyst 9.4 "WHQL")

Broslowski napísal: z"pravoklikoveho menu" mi ostali na ploche nalepene niektore polozky ktore zmizli az po restarte.
- takisto u mňa nie
Spoiler: ukázať
Desktop| ASRock Z68 Pro3-M | Core i3 3220 @ 3,4GHz + Phanteks PH-TC14PE (pasívne) | 12GiB DDR3 1333MHz | MSI GTX760 Gaming | SuperFlower Golden King 550W 80+ Platinum | Crucial m4 256GB + WD 1TB Red 2,5" 5400rpm @ Scythe Quiet Drive| Fractal Design Define Mini + Nexus D12SL-12 + Noiseblocker PK-1 + Scythe Gentle Typhoon | LG IPS235 + LG L225WT | Creative Inspire T2900 + Beyerdynamic DT990 Pro + Creative X-Fi HD | Logitech MX1100 + QcK Steel mini
Laptop| Acer Aspire One 753 | Celeron U3400 (1,06GHz) | 2x2GiB DDR3 | A-DATA S599 128GB
PC.sk IRC kanál PC.sk
Práve testujem: - Next: -

Užívateľov profilový obrázok
Blackhawk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2123
Dátum registrácie: St 07. Jan, 2009, 14:12
Bydlisko: Sereď

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa Blackhawk » So 09. Máj, 2009, 09:36

Broslowski napísal:Umna sa take veci nedeju avsak uz viackrat sa mi stalo ze z"pravoklikoveho menu" mi ostali na ploche nalepene niektore polozky ktore zmizli az po restarte.

Ako je to hovadinka ale neni to bohvieco ked to tam stale svieti. :-)
Toto sa mi parkrat stalo aj na XP-cku, na 7-cke zatial nie.
CPU : Intel® i5-4670K , MB : ASROCK Z87 PRO3 , RAM : KINGSTON 2x4 DDR3 , GPU : MSI GTX760 TF 2GD5/OC , PSU : Corsair VX550W , CASE : Cooler Master Dominator 690 + 2xEvercool RS14 + 2xEnermax Magma + Noctua P12 + Noctua S12, DVD : SAMSUNG SH223F , HDD : Crucial M4 64GB, WD 640AAKS , KEYBOARD and MICE : A4TECH G800 + Mionix Castor

Užívateľov profilový obrázok
NemesiS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2251
Dátum registrácie: So 27. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Sobrance (23)

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa NemesiS » So 09. Máj, 2009, 10:52

ja mám toho viac :)
1.ak som pripojený na net cez wifi, tak mi icq 6 a takisto aj 6.5 klient padá asi tak po minúte.....prosto not responding a môžem sa aj.....
v poslednom čase už začal padať aj pri pri pripojení cez sieťový kábel :E
takže stále

2. pri wifi + utorrent ak dám nastaviť aby mi lcd zhaslo z dôvodu úspory baterky, tak v okamihu ked má zhasnúť vyhodí BSOD

a nič z predchádzajúsich problémov som nepostrehol na svojom systéme.
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13626
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa Snake » So 09. Máj, 2009, 10:57

páni ešte raz, Windows 7, nie 3rd party programy. To že ICQ padá, to je normálne, oni to majú aj v licenčných podmienkach, takže nad tym sa netreba znepokojovať.
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
NemesiS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2251
Dátum registrácie: So 27. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Sobrance (23)

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa NemesiS » So 09. Máj, 2009, 11:06

jáj tak.
ale to mi na builde 7000 nerobilo vieš?
všetko krásne šlo.
aj na 6801 mi všetko išlo
a ešte som zabudol podstatnú vec, pod zapnutou wifi(všetky cesty vedú k wifi :)) mi krásne padá VGA nvidia driver...nezávisle na ovládačoch..momentálne mám najnovšie nvidia ovládače...
mrzne a padá v nepravidelných niekoľkominútových intervaloch.....
niekedy vydrží aj pol hodinu, fakt :cool:
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15340
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa faugusztin » So 09. Máj, 2009, 13:10

Mne po starte nikdy nezobrazi uvodnu obrazovku, kde by som mal zadavat heslo. Staci ho ale natukat (kurzor je v editacnom policku, aj ked ho nevidiet), a po odtuknuti Enterom sa system normalne naloguje a desktop uz zobrazi.

Užívateľov profilový obrázok
Blackhawk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2123
Dátum registrácie: St 07. Jan, 2009, 14:12
Bydlisko: Sereď

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa Blackhawk » So 09. Máj, 2009, 13:41

Jedna vec, ktora sa mi vyskytovala aj v bete:

Ked dam PC do SLEEP modu, a nasledne PC zapnem tak mi vyskoci BSOD.
CPU : Intel® i5-4670K , MB : ASROCK Z87 PRO3 , RAM : KINGSTON 2x4 DDR3 , GPU : MSI GTX760 TF 2GD5/OC , PSU : Corsair VX550W , CASE : Cooler Master Dominator 690 + 2xEvercool RS14 + 2xEnermax Magma + Noctua P12 + Noctua S12, DVD : SAMSUNG SH223F , HDD : Crucial M4 64GB, WD 640AAKS , KEYBOARD and MICE : A4TECH G800 + Mionix Castor

Užívateľov profilový obrázok
Gudas
VIP
VIP
Príspevky: 8195
Dátum registrácie: Po 09. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Rudina (27)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa Gudas » So 09. Máj, 2009, 13:42

Blackhawk napísal: Ked dam PC do SLEEP modu, a nasledne PC zapnem tak mi vyskoci BSOD.
- u mňa Sleep bez problému
Spoiler: ukázať
Desktop| ASRock Z68 Pro3-M | Core i3 3220 @ 3,4GHz + Phanteks PH-TC14PE (pasívne) | 12GiB DDR3 1333MHz | MSI GTX760 Gaming | SuperFlower Golden King 550W 80+ Platinum | Crucial m4 256GB + WD 1TB Red 2,5" 5400rpm @ Scythe Quiet Drive| Fractal Design Define Mini + Nexus D12SL-12 + Noiseblocker PK-1 + Scythe Gentle Typhoon | LG IPS235 + LG L225WT | Creative Inspire T2900 + Beyerdynamic DT990 Pro + Creative X-Fi HD | Logitech MX1100 + QcK Steel mini
Laptop| Acer Aspire One 753 | Celeron U3400 (1,06GHz) | 2x2GiB DDR3 | A-DATA S599 128GB
PC.sk IRC kanál PC.sk
Práve testujem: - Next: -

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11069
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa Broslowski » So 09. Máj, 2009, 14:36

Masivny bug- Ked dam hibernetovat na dlhsiu dobu tak pc sa sam od seba zapne!!!!!!Predvcerom o tretej rano dnes mi brat reportoval samozapnutie o 23:00 vecer.....

Skuste dat na noc hibernetovat ci sa vam do rana sam nezapne....

Ako dost masivita, to uz mrkvosoft nema co robit a musi budit ludi zo sna neprijemnymi zvukmi z winu? :-)

-sleep np ani nic ostatne z hore spominanych bugov nerobi.... skor by som povedal ze ide o najaku nekompatibilitu s HW co sa toho sleep tyka...

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13626
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa Snake » So 09. Máj, 2009, 14:44

faugusztin napísal:Mne po starte nikdy nezobrazi uvodnu obrazovku, kde by som mal zadavat heslo. Staci ho ale natukat (kurzor je v editacnom policku, aj ked ho nevidiet), a po odtuknuti Enterom sa system normalne naloguje a desktop uz zobrazi.
ide mi vsetko ok, aj logon
Broslowski napísal:....
neprejavuje sa to u mna
Blackhawk napísal:Ked dam PC do SLEEP modu, a nasledne PC zapnem tak mi vyskoci BSOD.
u mna bez problemu
#rollerman

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15340
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Bug list Windows 7

Príspevok od užívateľa faugusztin » So 09. Máj, 2009, 15:15

Inac to BSOD pri uspavani robi aj mne.

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 7"