Neda sa pripojit k domacej sieti

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 7 ...
makoneo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 13
Dátum registrácie: Po 26. Jan, 2009, 02:14

Neda sa pripojit k domacej sieti

Príspevok od užívateľa makoneo » Št 02. Jún, 2016, 13:39

Zdravim. Vyskytol sa mensi problem. Mam doma dva pc, na ktorych je Win 7 SP1. Jeden pc sa zacal po starte restartovat tak som dal obnovu k poslednemu funkcnemu miestu. Vsetko funuguje ako ma, aj internet na nom funguje ale nejde pripojit sa k domacej sieti, nejde sa pripojit k druhemu pc a vobec nevidim ani ostatne pc v sieti. Nastavenia ostaly rovnake ale nejde to zmenit alebo nastavit a vo win mi pise ze sa neda pripojit k domene.
Hladal som podobny problem na nete a podobnu skusenost riesili odinstalovanim SP1, nastavenim a opetovnom nainstalovani SP1. Ale ja uz mam instalaciu s SP1 cize ho nemozem odstranit.
Stretol sa uz niekto s tymto problemom? Ako sa da vyriesit? Ako znovu pripojim pc k domacej sieti? Za kazdu radu budem vdacny. Marek

Užívateľov profilový obrázok
spencer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1861
Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Bydlisko: Žilina , Vek: 27 r

Re: Neda sa pripojit k domacej sieti

Príspevok od užívateľa spencer » Št 02. Jún, 2016, 18:11

možno krajné alebo riešenie ktorým s anič nedosiahne ale skúsil by som v prvom rade preinštalovať ovladače .
Spoiler: ukázať
PC : MB : ASUS M5A97 R2.0CPU :AMD FX-6300 / 6 x @4,5 GHz GELID Solutions Tranquillo RAM : Kingston 8 GB DDR3 + 2x4 GB DDR3 Corsair GPU : Gigabyte G1 GTX 960 gaming 4 GB GDDR5SSD : A-DATA SU800 128 GBHDD :1000 GB Western Digital blue + 640 GB HDD CASE : Zalman Z3 Plus Black Zdroj : ZALMAN ZM600-LX Sound cardFiiO E10 Olympus Network card : (onboard)OS : Windows 7 x64 Ultimate Edition Repro : Genius SW-G2.1 1250 Headphones : Beyerdynamic Custom One Pro Myš : A4tech Bloody V4 V-Track Core 2

makoneo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 13
Dátum registrácie: Po 26. Jan, 2009, 02:14

Re: Neda sa pripojit k domacej sieti

Príspevok od užívateľa makoneo » Pi 03. Jún, 2016, 07:46

Zdravim. To som skusal a nepomohlo. Win si drzi svoje stare nastavenia aj po preinstalacii sietovky. Vobec sa nemozem dostat k tomu aby som to zmenil a samozrejme podla starych nastaveni sa nepripoji.

Užívateľov profilový obrázok
DankoPR
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 534
Dátum registrácie: Št 07. Feb, 2013, 20:25
Bydlisko: TN

Re: Neda sa pripojit k domacej sieti

Príspevok od užívateľa DankoPR » Pi 03. Jún, 2016, 11:34

Firewall si neskúšal vypnuť?

makoneo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 13
Dátum registrácie: Po 26. Jan, 2009, 02:14

Re: Neda sa pripojit k domacej sieti

Príspevok od užívateľa makoneo » Pi 03. Jún, 2016, 11:55

Skusal a nepomohlo. Je to daka chyba win, proste to nemozem zmenit nastavenie. Ale uz som to poriesil, preinstaloval som win. Chcel som sa tomu vyhnut ale tak co uz. Kazdopadne dik za navrhy.

Užívateľov profilový obrázok
STENLY
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12158
Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Bydlisko: Hubová, okr. RK (31)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Neda sa pripojit k domacej sieti

Príspevok od užívateľa STENLY » Ut 30. Aug, 2016, 23:27

mne sa stala doma tiež taká vec, že som na jednom PC vytvoril domácu sieť... ten pc si zobral brat do anglicka a teraz sa tie počítače chcú stále pripojiť naň a nová domáca sieť sa mi nedá vytvoriť... v sieti sa tie pc vidia, ale ked sa chcem pripojiť tak žiada meno a heslo :?
PC1: MB: ASRock Z87M OC Formula CPU: Intel Core i5 4670K @ 3,4GHz RAM: Crucial BallistiX Tactical LP 4x4GB 1866MHz CL8 1,5V SSD: Crucial M500 240GB mSATA
HDD: WD Red 3TB GPU: Gigabyte GTX 970 4GB PSU: Corsair AX750 CASE: Corsair Obsidian 350D W Monitor: Dell U2412M (24") Repro: Logitech Z2300 + Samson SR850
PC2: MB: Gigabyte B75N CPU: Intel Core i3 3220 @ 3,3GHz RAM: Kingston HyperX Savage 2x4GB 1600MHz CL9 1,5V SSD: Corsair Force 3 120GB HDD: Samsung F1 320GB
GPU: Asus GTX 660 2GB PSU: AC Fusion 550 CASE: Cooler Master Elite 130 DVD: Samsung SE-208GB/RSBD Monitor: Philips 227E (21.5") Repro: Microlab B77
PC3: MB: Gigabyte B85N CPU: Intel Core i3 4330 @ 3,5GHz RAM: Kingston 4+2GB 1333MHz CL9 1,5V SSD: Crucial M500 120GB mSATA HDD: Seagate Barracuda Green 2TB GPU: Asus GTX 750 Ti Strix 2GB PSU: Sharkoon SHA350M CASE: Cooler Master Elite 110

Užívateľov profilový obrázok
DankoPR
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 534
Dátum registrácie: Št 07. Feb, 2013, 20:25
Bydlisko: TN

Re: Neda sa pripojit k domacej sieti

Príspevok od užívateľa DankoPR » St 31. Aug, 2016, 07:42

V zozname sieťových pripojení vidíš tú grupu? Ak hej tak ju odober ako klasické pripojenie, tým by sa mala odpojiť

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 7"