Win7 sa neda uspat

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 7 ...
myschovip
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 57
Dátum registrácie: Ne 29. Nov, 2015, 19:22

Win7 sa neda uspat

Príspevok od užívateľa myschovip » Pi 15. Apr, 2016, 18:37

Caute, preinstaloval som Win7 a teraz sa mi neda uspat, neviete v com moze byt problem? treba nieco prepnut v biose alebo windowse?

Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2395
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov
Kontaktovať užívateľa:

Re: Win7 sa neda uspat

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Pi 15. Apr, 2016, 18:52

Mas nainstalovany ovladac ku grafike ? Chipset ?
Diablo 3: Sestnastka#21655 ► Elite Dangerous: Sestnastka ► Star Citizen: 16cmfan - referal kód: STAR-RKHJ-993K

myschovip
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 57
Dátum registrácie: Ne 29. Nov, 2015, 19:22

Re: Win7 sa neda uspat

Príspevok od užívateľa myschovip » Pi 15. Apr, 2016, 18:58

ano jasne, vsetko je poinstalovane, win som preinstalovaval uz X krat a vsetko bezalo bez problemu, len teraz muselo nieco zblbnut a neviem co

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12087
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Win7 sa neda uspat

Príspevok od užívateľa Per » Pi 15. Apr, 2016, 23:44

s tymto mam problem aj ja na pc,co som instaloval rodicom

Užívateľov profilový obrázok
marfan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1541
Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Veselé pri Pieš
Kontaktovať užívateľa:

Re: Win7 sa neda uspat

Príspevok od užívateľa marfan » So 16. Apr, 2016, 08:18

Podľa mňa je to problém dosky, mal som jeden čas dosku ASUS, ktorá od kúpy nechcela ísť do režímu Uspať, bolo jedno či na Vista,7,8. Zmenou dosky na novší model už režím spánku fungoval.

Potom ešte mám doma jednu dosku Asrock, ktorú keď dáš uspať tak sa prepne do dlhodobého spánku, takže ani táto to nevie.
Spoiler: ukázať
MB:Acrock Z77 Extreme 4, CPU:Core i7 3770k 3,5GHz, RAM:2x4GB Kingston HyperX Black 1600MHz@1833MHz,CLADIC:Thermalte NiC C4,CASE:NZXT BETA EVO PSU:Corsair VX-450W,
GPU:AMD/ATi HD5770 1GB MSI, SSD: Kingston V200 128GB HDD:WD 1TB RED SATA,Samsung 1TB, Samsung 750GB, Samsung 250GBLCD:DELL U2412M,

Užívateľov profilový obrázok
Hrochy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1237
Dátum registrácie: St 01. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Modra

Re: Win7 sa neda uspat

Príspevok od užívateľa Hrochy » So 16. Apr, 2016, 11:39

Obvinit dosku je krute.
Ak su nastavenia napajania spravne, dalsi krok je pozriet na ACPI, ci ovladac funguje spravne.
Nezverejnil si ani Windows (System) log, mozno obsahuje vhodne chybove hlasenie.
Spoiler: ukázať
PC: C2D E8400@4.3GHz, Asus P5K + Freezer 13, 4x2GB Corsair 800MHz 4-4-4-12, GTX 660, 2 TB Hitachi, Samsung 850 PRO 256GB, 2 TB HDD WD Green, LCD DELL U2515H.
Notebooky:
DELL 110L - 1,7GHz PentiumM, 1,25GB RAM, 80GB HDD, 15" 1024x768
Macbook Pro retina 13 - i5 4258U @2.4GHz, 8GB RAM, 256GB SSD, 13" 2560x1600
HP Elitebook 8440p - i5 580M, 6GB RAM, Samsung 840 EVO 250 GB, 14,1" 1366x768
HP Elitebook 2540p - i5 540M, 8GB RAM, Samsung 850 EVO 250 GB, 12,1" 1280x800
Lenovo G570 - i3, 8GB RAM, Samsung 850 PRO 256 GB, 15,6" 1366x768

myschovip
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 57
Dátum registrácie: Ne 29. Nov, 2015, 19:22

Re: Win7 sa neda uspat

Príspevok od užívateľa myschovip » So 16. Apr, 2016, 14:33

problem som vyriesil, chyba bola v tom, ze som nemal nainstalovany ovladac na grafiku Intel, po preinstalovani windowsu som na nu ani nemyslel lebo tu grafiku ani nepouzivam, preco sa mi ale ovladac nenainstaloval cez aktualizaciu vo windowse to neviem, kazdopadne problem vyrieseny

vdaka chlapci za ochotu pomoct :good:

Užívateľov profilový obrázok
hopkok
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6054
Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Žabokreky nad Nitrou
Kontaktovať užívateľa:

Re: Win7 sa neda uspat

Príspevok od užívateľa hopkok » So 16. Apr, 2016, 15:01

nahodit posledny VGA driver

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 7"