ovládače

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 7 ...
hobitik
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 4
Dátum registrácie: Št 24. Júl, 2014, 11:03

ovládače

Príspevok od užívateľa hobitik » Pi 25. Júl, 2014, 18:32

Ahoj,preinštaloval som windows cez usb ale nemožem nájst ovládače od sietovky,zakl.dosky....Zistil som že ntb je satellite L750 a windows 7 64-bit ale nemám ani šajn skade ich stiahnut. :help:

Tubera
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 302
Dátum registrácie: Po 24. Nov, 2008, 21:02
Bydlisko: Bratislava - Petrzalka

Re: ovládače

Príspevok od užívateľa Tubera » Pi 25. Júl, 2014, 20:10

CPU: INTEL Core i5-6400 (3.20GHz) ;MB: ASRock Z170 Pro4 (3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 1 M.2, 4 DDR4 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN); RAM: 2x8GB DDR4 2133MHz (16-14-14-35) Kingston; HDD: OCZ Trion 120GB SATA III; Seagate Barracuda 2TB/64MB/7200rpm; Samsung 1TB/32MB/7200rpm SATA II; WD AV-GP 500GB/32MB/5400rpm SATA III; Seagate FireCuda Laptop SSHD 500 GB/5400rpm SATA III; Blu-Ray BD-R XL/RW: Pioneer BD-RW BDR-209M SATA; DVD : Asus DRW-24F1MT SATA; GPU: Gigabyte Nvidia GeForce GTX 1060 3GB; PSU: Zalman ZM600-GS II - 600W ATX 2.3; Monitor: 24"LCD NEC MultiSync EA244WMi; Box: CoolerMaster Centurion 534 Lite

hobitik
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 4
Dátum registrácie: Št 24. Júl, 2014, 11:03

Re: ovládače

Príspevok od užívateľa hobitik » Pi 25. Júl, 2014, 21:17

dik ovladače som postahoval net mi už ide,takže ked budem mat iný pc tak budem muset hladat na stránkach výrobcu? :cool:

Tubera
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 302
Dátum registrácie: Po 24. Nov, 2008, 21:02
Bydlisko: Bratislava - Petrzalka

Re: ovládače

Príspevok od užívateľa Tubera » Pi 25. Júl, 2014, 21:40

Asi ano :)
CPU: INTEL Core i5-6400 (3.20GHz) ;MB: ASRock Z170 Pro4 (3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 1 M.2, 4 DDR4 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN); RAM: 2x8GB DDR4 2133MHz (16-14-14-35) Kingston; HDD: OCZ Trion 120GB SATA III; Seagate Barracuda 2TB/64MB/7200rpm; Samsung 1TB/32MB/7200rpm SATA II; WD AV-GP 500GB/32MB/5400rpm SATA III; Seagate FireCuda Laptop SSHD 500 GB/5400rpm SATA III; Blu-Ray BD-R XL/RW: Pioneer BD-RW BDR-209M SATA; DVD : Asus DRW-24F1MT SATA; GPU: Gigabyte Nvidia GeForce GTX 1060 3GB; PSU: Zalman ZM600-GS II - 600W ATX 2.3; Monitor: 24"LCD NEC MultiSync EA244WMi; Box: CoolerMaster Centurion 534 Lite

Thunders
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 333
Dátum registrácie: Št 21. Jún, 2012, 11:18
Bydlisko: Bratislava

Re: ovládače

Príspevok od užívateľa Thunders » Pi 25. Júl, 2014, 22:20

Niekedy ani to nie je treba, napr. pri Windows 8 som uz mal vsetko funkcne. System ma uz sam v sebe niekolko ovladacov. Avsak chybaju tam niektore veci, ako napr. aj rozne GUI rozhranie pre utilitky, ktore by si inak mal keby si instaloval ovladace standardne.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4670K, Cooler: CoolerMaster Hyper 212+, MB: ASUS Z87-A, RAM: 2x Crucial 8GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP, VGA: Gigabyte GeForce GTX 780 GHz Edition, SSD: Crucial M550 256GB, HDD: Seagate Barracuda 7200.12 1TB, PSU: Fortron AURUM 500W 80PLUS GOLD, Case: CoolerMaster HAF 932, LCD: 24" Dell U2412M 1920x1200 IPS + 23" LG IPS2363V 1920x1080, Sound: Sound Blaster Audigy 2 SE + Microlab B77

Asus Zenbook UX32VD: Intel Core i7-3517U, 6GB DDR3 1600MHz, Crucial MX100 512GB, Gefore GT620M, 13" 1920x1080 IPS

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7049
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: ovládače

Príspevok od užívateľa shiro » Po 28. Júl, 2014, 09:21

a prave preto sa normalne vzdy instaluju ovladace od vyrobcu daneho zariadenia.

Preinstalovavat OS a ani nevediet ze existuje daco ako ovladac a nevediet z kade ho stiahnut je minimalne...emh...zabavne...
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 7"