z pro na ult

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 7 ...
Užívateľov profilový obrázok
mohamed
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3756
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava

z pro na ult

Príspevok od užívateľa mohamed » Po 21. Júl, 2014, 12:34

Zdravim. Da sa upgradovat z pro na ult, bez toho aby som to musel preinstalovat ? Prote, ze zmenit produkt key a po restarte to bude ult a nie pro. Dakujem

zaujimave je, ze to zlyhalo ale po restarte ho upgradlo na ultimate a kluc z krabicovky to nechce zobrat wtf (error 0xC004C008).

//spojene posty. - newmi
Spoiler: ukázať

CPU i5 8600k@4.8GHz 1.232V delid + Noctua NH-D14 [2x Noctua NF-F12 PWM] MB MSI Z370 TOMAHAWK GPU MSI GTX 1660Ti GAMING X RAM 2x8GB Crucial Ballistix Elite@3066 CL16 SSD1 Corsair MP510 480GB SSD2 Crucial MX500 500GB m.2 SOUND Sound BlasterX G5 PSU COUGAR GX600 CASE Fractal Design Define C TG [top - Noctua NF-A14 PWM, back - Noctua NF-S12A PWM, front - 2x Noctua NF-A14 ULN]

GEAR SPC GK530 RGB brown, Logitech g703 hero, xtrfy XGP1-L4, benq BL2410PT @ 78Hz - no pwm, steelseries Arctis 3, DXRACER OH/FD01/NR

nb: thinkpad e440 - i3 4000m, 2x4gb ddr3 1600, ssd crucial mx500 250gb

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7503
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: z pro na ult

Príspevok od užívateľa shiro » Po 21. Júl, 2014, 14:01

potrebujes vobec nejaku funkciu z ultimate? pochybujem ze len tak vyhodis viac ako 100e za ultimatku :-)
Na upgrade su tusim special kluce, niesom si moc isty, ci to funguje tak, ze kupis krabicu a len zadas z nej kluc.
CPU: Ryzen 7 3700X, CPU fan: SilentiumPC Fera 3, MB: Asrock X570M Pro4, RAM: Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, SSD OS: Samsung 970evo plus 250GB NVMe, SSD Data + zalohy: 2x Corsair MP510 1TB NVMe, SSD Games: Crucial MX300 525GB SATA, GPU: Gainward GTX1060 6GB, PSU: Corsair RM550x, Monitor: 24" BenQ GW2470H, Case fans: 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, Xiaomi Mi 9 Lite 64GB

Užívateľov profilový obrázok
mohamed
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3756
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava

Re: z pro na ult

Príspevok od užívateľa mohamed » Po 21. Júl, 2014, 14:05

tu krabicovku ultimate uz mam, asi bude treba format c a nanovo nainstalovat ze ?
Spoiler: ukázať

CPU i5 8600k@4.8GHz 1.232V delid + Noctua NH-D14 [2x Noctua NF-F12 PWM] MB MSI Z370 TOMAHAWK GPU MSI GTX 1660Ti GAMING X RAM 2x8GB Crucial Ballistix Elite@3066 CL16 SSD1 Corsair MP510 480GB SSD2 Crucial MX500 500GB m.2 SOUND Sound BlasterX G5 PSU COUGAR GX600 CASE Fractal Design Define C TG [top - Noctua NF-A14 PWM, back - Noctua NF-S12A PWM, front - 2x Noctua NF-A14 ULN]

GEAR SPC GK530 RGB brown, Logitech g703 hero, xtrfy XGP1-L4, benq BL2410PT @ 78Hz - no pwm, steelseries Arctis 3, DXRACER OH/FD01/NR

nb: thinkpad e440 - i3 4000m, 2x4gb ddr3 1600, ssd crucial mx500 250gb

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 9129
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: z pro na ult

Príspevok od užívateľa HellAngel » Po 21. Júl, 2014, 14:09

ale isto potrebujes ULT? ci to chces len koli tomu ze mas kod? Ak mas len kod z krabice tak skus este zavolat na mrkvosoft linku ci ti nedaju kod na upgrade. Inac ti ostava len reinstal
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
mohamed
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3756
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava

Re: z pro na ult

Príspevok od užívateľa mohamed » Po 21. Júl, 2014, 14:10

nie kluc z krabice, aj krabicu. Normalne celu krabicovu verziu.
Spoiler: ukázať

CPU i5 8600k@4.8GHz 1.232V delid + Noctua NH-D14 [2x Noctua NF-F12 PWM] MB MSI Z370 TOMAHAWK GPU MSI GTX 1660Ti GAMING X RAM 2x8GB Crucial Ballistix Elite@3066 CL16 SSD1 Corsair MP510 480GB SSD2 Crucial MX500 500GB m.2 SOUND Sound BlasterX G5 PSU COUGAR GX600 CASE Fractal Design Define C TG [top - Noctua NF-A14 PWM, back - Noctua NF-S12A PWM, front - 2x Noctua NF-A14 ULN]

GEAR SPC GK530 RGB brown, Logitech g703 hero, xtrfy XGP1-L4, benq BL2410PT @ 78Hz - no pwm, steelseries Arctis 3, DXRACER OH/FD01/NR

nb: thinkpad e440 - i3 4000m, 2x4gb ddr3 1600, ssd crucial mx500 250gb

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 14169
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: z pro na ult

Príspevok od užívateľa Snake » Ut 22. Júl, 2014, 16:12

aj kluc z krabice pojde. A ta chyba co je, je ze si to uz mal inde nainstalovane, alebo tu odrbavas a kluc si odniekial opisal.





.

Užívateľov profilový obrázok
mohamed
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3756
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava

Re: z pro na ult

Príspevok od užívateľa mohamed » Ut 22. Júl, 2014, 17:49

Na nb som to mal, a preco by som mal odrbavat ? Uz je to vyriesene.
Spoiler: ukázať

CPU i5 8600k@4.8GHz 1.232V delid + Noctua NH-D14 [2x Noctua NF-F12 PWM] MB MSI Z370 TOMAHAWK GPU MSI GTX 1660Ti GAMING X RAM 2x8GB Crucial Ballistix Elite@3066 CL16 SSD1 Corsair MP510 480GB SSD2 Crucial MX500 500GB m.2 SOUND Sound BlasterX G5 PSU COUGAR GX600 CASE Fractal Design Define C TG [top - Noctua NF-A14 PWM, back - Noctua NF-S12A PWM, front - 2x Noctua NF-A14 ULN]

GEAR SPC GK530 RGB brown, Logitech g703 hero, xtrfy XGP1-L4, benq BL2410PT @ 78Hz - no pwm, steelseries Arctis 3, DXRACER OH/FD01/NR

nb: thinkpad e440 - i3 4000m, 2x4gb ddr3 1600, ssd crucial mx500 250gb

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 7"