z pro na ult

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 7 ...
Užívateľov profilový obrázok
mohamed
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3673
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava

z pro na ult

Príspevok od užívateľa mohamed » Po 21. Júl, 2014, 12:34

Zdravim. Da sa upgradovat z pro na ult, bez toho aby som to musel preinstalovat ? Prote, ze zmenit produkt key a po restarte to bude ult a nie pro. Dakujem

zaujimave je, ze to zlyhalo ale po restarte ho upgradlo na ultimate a kluc z krabicovky to nechce zobrat wtf (error 0xC004C008).

//spojene posty. - newmi
Spoiler: ukázať

CPU i5 8600k@4.8GHz 1.232V delid + Noctua NH-D14 [Noctua NF-F12 PWM, Noctua NF-P14r PWM] MB MSI Z370 TOMAHAWK GPU MSI GTX 1660Ti GAMING X RAM 2x8GB Crucial Ballistix Elite@3066 CL16 SSD1 Corsair MP510 480GB SSD2 Crucial MX500 500GB m.2 + icybox heatsink SOUND Sound BlasterX G5 PSU COUGAR GX600 CASE Fractal Design Define C TG [top - 2x Noctua NF-A14 PWM, back - Noctua NF-S12A PWM, front - 2x Noctua NF-S12-800]

GEAR SPC GK530 RGB brown/steelseries apex M500 red, ss rival 310 + zowie camade, xtrfy XGP1-L4, benq BL2410PT @ 78Hz - no pwm, steelseries Arctis 3, DXRACER OH/FD01/NR

nb: thinkpad e440 - i3 4000m, 2x4gb ddr3 1600, ssd crucial mx500 250gb

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7033
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: z pro na ult

Príspevok od užívateľa shiro » Po 21. Júl, 2014, 14:01

potrebujes vobec nejaku funkciu z ultimate? pochybujem ze len tak vyhodis viac ako 100e za ultimatku :-)
Na upgrade su tusim special kluce, niesom si moc isty, ci to funguje tak, ze kupis krabicu a len zadas z nej kluc.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
mohamed
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3673
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava

Re: z pro na ult

Príspevok od užívateľa mohamed » Po 21. Júl, 2014, 14:05

tu krabicovku ultimate uz mam, asi bude treba format c a nanovo nainstalovat ze ?
Spoiler: ukázať

CPU i5 8600k@4.8GHz 1.232V delid + Noctua NH-D14 [Noctua NF-F12 PWM, Noctua NF-P14r PWM] MB MSI Z370 TOMAHAWK GPU MSI GTX 1660Ti GAMING X RAM 2x8GB Crucial Ballistix Elite@3066 CL16 SSD1 Corsair MP510 480GB SSD2 Crucial MX500 500GB m.2 + icybox heatsink SOUND Sound BlasterX G5 PSU COUGAR GX600 CASE Fractal Design Define C TG [top - 2x Noctua NF-A14 PWM, back - Noctua NF-S12A PWM, front - 2x Noctua NF-S12-800]

GEAR SPC GK530 RGB brown/steelseries apex M500 red, ss rival 310 + zowie camade, xtrfy XGP1-L4, benq BL2410PT @ 78Hz - no pwm, steelseries Arctis 3, DXRACER OH/FD01/NR

nb: thinkpad e440 - i3 4000m, 2x4gb ddr3 1600, ssd crucial mx500 250gb

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8571
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: z pro na ult

Príspevok od užívateľa HellAngel » Po 21. Júl, 2014, 14:09

ale isto potrebujes ULT? ci to chces len koli tomu ze mas kod? Ak mas len kod z krabice tak skus este zavolat na mrkvosoft linku ci ti nedaju kod na upgrade. Inac ti ostava len reinstal
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
mohamed
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3673
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava

Re: z pro na ult

Príspevok od užívateľa mohamed » Po 21. Júl, 2014, 14:10

nie kluc z krabice, aj krabicu. Normalne celu krabicovu verziu.
Spoiler: ukázať

CPU i5 8600k@4.8GHz 1.232V delid + Noctua NH-D14 [Noctua NF-F12 PWM, Noctua NF-P14r PWM] MB MSI Z370 TOMAHAWK GPU MSI GTX 1660Ti GAMING X RAM 2x8GB Crucial Ballistix Elite@3066 CL16 SSD1 Corsair MP510 480GB SSD2 Crucial MX500 500GB m.2 + icybox heatsink SOUND Sound BlasterX G5 PSU COUGAR GX600 CASE Fractal Design Define C TG [top - 2x Noctua NF-A14 PWM, back - Noctua NF-S12A PWM, front - 2x Noctua NF-S12-800]

GEAR SPC GK530 RGB brown/steelseries apex M500 red, ss rival 310 + zowie camade, xtrfy XGP1-L4, benq BL2410PT @ 78Hz - no pwm, steelseries Arctis 3, DXRACER OH/FD01/NR

nb: thinkpad e440 - i3 4000m, 2x4gb ddr3 1600, ssd crucial mx500 250gb

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13659
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: z pro na ult

Príspevok od užívateľa Snake » Ut 22. Júl, 2014, 16:12

aj kluc z krabice pojde. A ta chyba co je, je ze si to uz mal inde nainstalovane, alebo tu odrbavas a kluc si odniekial opisal.
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
mohamed
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3673
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava

Re: z pro na ult

Príspevok od užívateľa mohamed » Ut 22. Júl, 2014, 17:49

Na nb som to mal, a preco by som mal odrbavat ? Uz je to vyriesene.
Spoiler: ukázať

CPU i5 8600k@4.8GHz 1.232V delid + Noctua NH-D14 [Noctua NF-F12 PWM, Noctua NF-P14r PWM] MB MSI Z370 TOMAHAWK GPU MSI GTX 1660Ti GAMING X RAM 2x8GB Crucial Ballistix Elite@3066 CL16 SSD1 Corsair MP510 480GB SSD2 Crucial MX500 500GB m.2 + icybox heatsink SOUND Sound BlasterX G5 PSU COUGAR GX600 CASE Fractal Design Define C TG [top - 2x Noctua NF-A14 PWM, back - Noctua NF-S12A PWM, front - 2x Noctua NF-S12-800]

GEAR SPC GK530 RGB brown/steelseries apex M500 red, ss rival 310 + zowie camade, xtrfy XGP1-L4, benq BL2410PT @ 78Hz - no pwm, steelseries Arctis 3, DXRACER OH/FD01/NR

nb: thinkpad e440 - i3 4000m, 2x4gb ddr3 1600, ssd crucial mx500 250gb

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 7"