2x zvukovka

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
Joshua
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 56
Dátum registrácie: Ne 09. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Moravsky Sv. Jan

2x zvukovka

Príspevok od užívateľa Joshua » St 10. Máj, 2006, 23:48

Da sa rozbehat na MB QDI 10T s integrovanov zvukovkov aj druha PCI zvukovka. Tak aby fungovali obidve sucastne.

Užívateľov profilový obrázok
VodnikIN
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 581
Dátum registrácie: Št 03. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Blawa ne
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa VodnikIN » St 10. Máj, 2006, 23:56

Mne osobne na (Abit NF7) rozbehat 2 zvukovky naraz nejdu a myslim ze je to aj proti mysli, preco to preboha chces spravit??
CPU AMD Barton XP 1833MHz@2200MHz (1.7V) -> Watercooled | MB Abit NF7-SL rev.2.0, NB -> Watercooled | RAM A-Data Vitesta 2x256MB | VGA Saphire Radeon 9600XT -> Watercooled | SOUND SB Audigy 2 | HDD Hitachi 7K250 160GB + Hitachi T7K250 160GB | DVD LG 4120B DVD-RW | CASE Avance B031 + AC Fan 3| PSU Chill Inovation 400W rev.2 | MONITOR Fujitsu-Siemens P19-2
Clen Obcianskeho Zdruzenia blava.net

Užívateľov profilový obrázok
_skrat_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 826
Dátum registrácie: St 08. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Piešťany
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _skrat_ » Št 11. Máj, 2006, 00:28

ja som to na svojej MB spravil, ale len so zvedavosti...kamos ma takto 4 zvukovky koli audio nahravkam...ale potom ta integrovana asi nema vyznam
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2

Užívateľov profilový obrázok
LoPiO
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2025
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Brno

Príspevok od užívateľa LoPiO » Št 11. Máj, 2006, 08:32

VodnikIN napísal:Mne osobne na (Abit NF7) rozbehat 2 zvukovky naraz nejdu a myslim ze je to aj proti mysli, preco to preboha chces spravit??
Napriklad ked chces mixovat ;) A nemas viac kanalovu zvukovku :)
Kamos to rozbehal na doska s celerom 700MHZ a fakalo mu to v pohode.

Užívateľov profilový obrázok
bmw_case
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1034
Dátum registrácie: Po 09. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava 5trzalca

Príspevok od užívateľa bmw_case » Ne 04. Jún, 2006, 10:14

chystam sa investovat do zvukovky.Troch mam strach ze stratim predne vystupy na sluchatka a mikrofon bo tie idu z dosky.... :? Ako spojazdnit aj on board zvuka a pci zvuk sucasne?! cel by som to aj koli mixovaniu cez ATOMIX GTO ten podporuje az 6(!) zvukoviek.. :red: dik.
PC1: TOSHIBA QOSMIO F50 10M (8400,4gbDDR2,9600GT 512MB DDR3,500GB,15,4",1440x900)
PC2:CPU: Core2Duo E6750 / Gemini II+2*120mm fan / MB: Gigabyte P35 DS4 / RAM: 2x1024MB Geil Ultra 800Mhz CL4 / GPU:NVIDIA QUADRO FX1500 /
HDD: WD 500GB AAKS / Mechanika: LG GSA-H30N,SATA / Audio: GEMINi sound woofer 7.1 / Case: Gigabyte Aurora3D / Zdroj: Enermax Infinity 720W

Repro:Logitech Z-5500 digital / Logitech MX Revolution / Logitech MOMO racing / Logitech Alto / Logitech LX7

Užívateľov profilový obrázok
bmw_case
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1034
Dátum registrácie: Po 09. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava 5trzalca

Príspevok od užívateľa bmw_case » Ne 04. Jún, 2006, 17:56

nikto neporadi?!!! :(
PC1: TOSHIBA QOSMIO F50 10M (8400,4gbDDR2,9600GT 512MB DDR3,500GB,15,4",1440x900)
PC2:CPU: Core2Duo E6750 / Gemini II+2*120mm fan / MB: Gigabyte P35 DS4 / RAM: 2x1024MB Geil Ultra 800Mhz CL4 / GPU:NVIDIA QUADRO FX1500 /
HDD: WD 500GB AAKS / Mechanika: LG GSA-H30N,SATA / Audio: GEMINi sound woofer 7.1 / Case: Gigabyte Aurora3D / Zdroj: Enermax Infinity 720W

Repro:Logitech Z-5500 digital / Logitech MX Revolution / Logitech MOMO racing / Logitech Alto / Logitech LX7

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"