problem so zvukovkou

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
tweete
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 99
Dátum registrácie: Po 06. Feb, 2006, 02:00

problem so zvukovkou

Príspevok od užívateľa tweete » Ne 02. Apr, 2006, 16:46

cavte tak ete raz mam problemik bo som pretaktoval moje PC
CPU:intel celeron 2GHz northwood-128 478pin upga
doska:MSI 845PE MAX-L
ram:DDR 200MHz 256 mb
grafika GeForce 4 MX440
HDD: Maxtor 6L160PO 160GB

aa nesla mi zvukova karta aa ani mi ju vobec nenaslo
aj ked som zvysil FSB len o 5MHZ tak uz nesla ale ked som to vratil naspet do default tak isla ako nic tak prosim vas o radu :(

Užívateľov profilový obrázok
Axisko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 39
Dátum registrácie: Ut 24. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Nové Mesto nad Váhom
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Axisko » Ne 02. Apr, 2006, 16:52

Riesenie je :
1.) Netaktovat
2.) Kupit dosku s AGP/PCI lockom
:wink:

Užívateľov profilový obrázok
tweete
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 99
Dátum registrácie: Po 06. Feb, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa tweete » Ne 02. Apr, 2006, 16:52

heh diky za radu ale nejsu lova aa neni naozaj ziadne ine riesenie??

Užívateľov profilový obrázok
Metiu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1547
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Prešov (17)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Metiu » Ne 02. Apr, 2006, 17:17

HoD FSB hneD o 33Mhz vyssie :wink: . Mala by sa ti prepnut delicka a malo by to ist ...
NB : Fujitsu-Siemens D9500 C2D T5250 3GB 120GB X3100 15.4" @ Xubuntu
Other :
LG KU990 Viewty , Sandisk SANSA CLIP@Porta pro
Sien † slavy : 462 - Duron 800@1100@2v (spitfire) ; Athlon 1200@1864@2.3v (thunderbird) ; #1 Abit NF-7 rev. 2.0 CPU Vmod ~2.4v
Now : 462 - Duron 750@967@2.25v (spitfire) ; Duron 950@1457@2.33v (spitfire) ; Duron 1100@1470@2.21v (morgan) ; A1333 (thunderbird) ; A XP 1500+ 1333@1488@1.8v (palomino) ; EPOX 8K3A CPU Vmod ~2.33v ; #2 Abit NF7 rev.2.0 Vmod ~2.4v

Užívateľov profilový obrázok
tweete
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 99
Dátum registrácie: Po 06. Feb, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa tweete » Ne 02. Apr, 2006, 17:30

mno skusil som to ale nic aj tak nejde aa nemate ete nejaky napad?? :?

Užívateľov profilový obrázok
tweete
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 99
Dátum registrácie: Po 06. Feb, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa tweete » Ne 02. Apr, 2006, 18:25

aa nepomohlo by mi kebyze kupim new zvukovku??

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11603
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Ne 02. Apr, 2006, 18:27

nie .... :roll:
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
tweete
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 99
Dátum registrácie: Po 06. Feb, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa tweete » Ne 02. Apr, 2006, 18:32

tak teda nikto newe co s tym... :(

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 21157
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa dexterav » Ne 02. Apr, 2006, 18:36

s tym nejde nic urobit ak nema doska PCI lock, alebo zvysit fsb tak aby zase zapracovala delicka
Spoiler: ukázať
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Topping D50s + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38WK95C, Dell G5 7590 + 2060RTX + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC ,ITX 8700k + 2060s
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
tweete
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 99
Dátum registrácie: Po 06. Feb, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa tweete » Ne 02. Apr, 2006, 18:48

aa sorry ze sa pitam aa ze som lama aale ako zistim ci mam ten PCI lock?

Užívateľov profilový obrázok
tweete
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 99
Dátum registrácie: Po 06. Feb, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa tweete » Ne 02. Apr, 2006, 18:49

aa neda sa ta delicka nastavit aj manualne cez bios?

Užívateľov profilový obrázok
BlueAce
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 194
Dátum registrácie: Št 25. Mar, 2004, 14:00
Bydlisko: Brezno/Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa BlueAce » Ne 02. Apr, 2006, 19:09

tweete napísal:aa sorry ze sa pitam aa ze som lama aale ako zistim ci mam ten PCI lock?
V manuale by si to mohol najst, alebo skus pohladat na stranke vyrobcu.

Užívateľov profilový obrázok
tweete
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 99
Dátum registrácie: Po 06. Feb, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa tweete » Ne 02. Apr, 2006, 19:49

uz som si to nastavil sam aa ide to dikes za vsetko

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"