napojenie externého audia k LCD TV

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
insomniac
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1094
Dátum registrácie: Ne 17. Júl, 2011, 22:45
Bydlisko: Košice

napojenie externého audia k LCD TV

Príspevok od užívateľa insomniac » So 03. Nov, 2012, 23:41

mám doma nejaké zvyšné Logitech reproduktory ktoré hrajú celkom luxusne. rád by som ich vyskúšal pripojiť k TV.
len je tu jeden problém. okrem headphones výstupu tam nie sú iné audio výstupy. vstupov (aj RCA) je tam ale neúrekom.

pripojil som to do 3,5 mm pre slúchadlá, no ide to strašne potichu. aj keď dám 100%-nú hlasitosť na TV aj repro, tak to
ledva počuť. ako sa normálne pripájajú repro k TV? aké výstupy sa používajú? či len H/P + zosilňovač? vďaka

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7457
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: napojenie externého audia k LCD TV

Príspevok od užívateľa shiro » Ne 04. Nov, 2012, 00:38

ked mas len vystup na sluchatka, alebo linkovy, potrebujes zosik. inac s tym nic nespravis.
CPU: Ryzen 7 3700X, CPU fan: SilentiumPC Fera 3, MB: Asrock X570M Pro4, RAM: Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, SSD OS: Samsung 970evo plus 250GB NVMe, SSD Data + zalohy: 2x Corsair MP510 1TB NVMe, SSD Games: Crucial MX300 525GB SATA, GPU: Gainward GTX1060 6GB, PSU: Corsair RM550x, Monitor: 24" BenQ GW2470H, Case fans: 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

insomniac
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1094
Dátum registrácie: Ne 17. Júl, 2011, 22:45
Bydlisko: Košice

Re: napojenie externého audia k LCD TV

Príspevok od užívateľa insomniac » Ne 04. Nov, 2012, 01:03

ja len nerozumiem, prečo to má toľko rôznych audio vstup a ani jeden poriadny audio výstup

Užívateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6209
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: napojenie externého audia k LCD TV

Príspevok od užívateľa M1ch4l » Ne 04. Nov, 2012, 02:44

linkovy vystup by ti mal stacit, ak su reproduktory aktivne. Logitech pravdepodobne aktivne budu :)
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 850 Evo 250GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Roccat ARVO, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7457
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: napojenie externého audia k LCD TV

Príspevok od užívateľa shiro » Ne 04. Nov, 2012, 17:31

na veci preco to vyrobca spravil tak a nie inac, sa pytaj jeho, pouzi hlavu.
mas co si si kupil a s tym gazduj.
CPU: Ryzen 7 3700X, CPU fan: SilentiumPC Fera 3, MB: Asrock X570M Pro4, RAM: Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, SSD OS: Samsung 970evo plus 250GB NVMe, SSD Data + zalohy: 2x Corsair MP510 1TB NVMe, SSD Games: Crucial MX300 525GB SATA, GPU: Gainward GTX1060 6GB, PSU: Corsair RM550x, Monitor: 24" BenQ GW2470H, Case fans: 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

insomniac
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1094
Dátum registrácie: Ne 17. Júl, 2011, 22:45
Bydlisko: Košice

Re: napojenie externého audia k LCD TV

Príspevok od užívateľa insomniac » Po 05. Nov, 2012, 11:36

linkový výstup tam nie je. teda je tam pok...kot linkových vstupov a vlastne všetko len IN, okrem VGA a headphones tie sú OUT

Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7596
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Re: napojenie externého audia k LCD TV

Príspevok od užívateľa newmi » Ut 06. Nov, 2012, 10:42

v nastaveni TV si nastav hlasitost sluchadiel ;)
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone Xiaomi Mi A2 myStation Playstation 3 myHeadphones: JBL 450

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"