Partition Magic na WIN 7 nikdy

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Washbear
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 61
Dátum registrácie: Ne 13. Júl, 2008, 00:17
Bydlisko: Bratislava

Partition Magic na WIN 7 nikdy

Príspevok od užívateľa Washbear » Ut 15. Máj, 2012, 00:29

Čaute nainštaloval som si Partition Magic na windows 7 32bit už viem že to bola somarina... zmizla mi partícia... dáta s nej som už zachránil ale teraz mam nasledujúci problém keď som nej chcel zmeniť písmenko v disk managmente tak mi napísalo toto OBRAZOK1 to by ma nesralo lenže keď som ju chcel dať sformátovať tak to nešlo OBRAZOK2 a to ma už fakt nasralo.. niekto nápad ako poslať tu partíciu do prdele?

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7114
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Partition Magic na WIN 7 nikdy

Príspevok od užívateľa shiro » Ut 15. Máj, 2012, 09:42

a spravil si co ti v tych hlaseniach pise? ak nezaberie, skus to cez boot cd gparted alebo acronis disk commander.

inac je vtipne ako vzdy kopa ludi pouziva niekolko rokov neupdatovany soft bez podpory novych OS. je vseobecne zname, ze PM je absolutne nevhodny na hocico novsie ako winxp...ked uz veselo pouzivas PM tak sa ocakava, ze si o tomto informovany a vidis do problematiky.
Ryzen 7 3700X, 16GB DDR4-3600, Asrock X570M Pro4, Samsung 970evo plus 250GB NVMe, 2x Corsair MP510 1TB NVMe, Crucial MX300 525GB SATA, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
SLAFi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 944
Dátum registrácie: Ne 30. Okt, 2011, 21:29
Bydlisko: Trstená
Kontaktovať užívateľa:

Re: Partition Magic na WIN 7 nikdy

Príspevok od užívateľa SLAFi » Ut 15. Máj, 2012, 11:58

poznám ten postatý HW , pamätám keď som mal 500 GB na disku C zaplnených skoro všetko doležité veci , a potreboval som vytvoriť disk D , čo sa nestalo ? Pri vykonávaní rozdelenia disku program zamzol (čakal som 2 hodiny) a všetko mi zmazalo .... ostal som max. nasratý :E
Spoiler: ukázať
AMD POWER !!!
CPU : AMD FX- 8350 + Zalman Reserator XT MOTHERBOARD : Gigabyte GA-990FXA-UD5 , GRAPHIC CARD : EVGA NVidia GTX 970 , RAM : Kingston HyperX blu 2x4 GB 1600 Mhz - CL9-9-9-27 , HDD : Seagate Barracuda 500 GB 3,5 SATA III 7200ot./min , CASE : Thermaltake V3 black edition modified by SLAFi MODECOM 120mmx25mm 1200ot./min (blue), Thermaltake Thunderblade 120mmx25 1200ot./min (blue) , Revoltec 120mmx25mm 1200ot/min (blue) , Scythe Ultra Thin Slim 120mmx12mm 1200ot./min, regulátor otáčok Scythe 4-kanálový
+
ASUS A9RP (Intel T2060 , dualcore 1.6 Ghz RAM : 3 GB Corsair 400 Mhz
GRAPHIC CARD : 120 MB Intel X200, HDD : 60 GB Seagate

energyxtc
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 83
Dátum registrácie: So 16. Máj, 2009, 11:45
Bydlisko: Lučenec

Re: Partition Magic na WIN 7 nikdy

Príspevok od užívateľa energyxtc » Ut 15. Máj, 2012, 12:27

mne sa stalo to iste, na win 7. spoliehal som sa ze to bude jednoduche ako mi to kazdy vravel, no narazil som az sa to skoro nevyriesilo. dako som nakoniec zachranil data. (myslim ze som to pripojil na pocitac s win xp a naslo mi to. uz si zial celkom nepamatam)

Užívateľov profilový obrázok
AmOK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1505
Dátum registrácie: Ut 25. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Partition Magic na WIN 7 nikdy

Príspevok od užívateľa AmOK » Ut 15. Máj, 2012, 15:17

Na W7 Acronis Disk Director. Od 2011-tky vyssi.
Partition Magic a Drive Image boli na svoju dobu super softy, zial nie na novy HW ani na W7, kedze sa uz par rokov nevyvijaju.

Užívateľov profilový obrázok
SLAFi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 944
Dátum registrácie: Ne 30. Okt, 2011, 21:29
Bydlisko: Trstená
Kontaktovať užívateľa:

Re: Partition Magic na WIN 7 nikdy

Príspevok od užívateľa SLAFi » Ut 15. Máj, 2012, 22:08

AmOK napísal:Na W7 Acronis Disk Director. Od 2011-tky vyssi.
Partition Magic a Drive Image boli na svoju dobu super softy, zial nie na novy HW ani na W7, kedze sa uz par rokov nevyvijaju.
Tak tak odporúčam Acronis Disk Director super softik , jednoduchý
Spoiler: ukázať
AMD POWER !!!
CPU : AMD FX- 8350 + Zalman Reserator XT MOTHERBOARD : Gigabyte GA-990FXA-UD5 , GRAPHIC CARD : EVGA NVidia GTX 970 , RAM : Kingston HyperX blu 2x4 GB 1600 Mhz - CL9-9-9-27 , HDD : Seagate Barracuda 500 GB 3,5 SATA III 7200ot./min , CASE : Thermaltake V3 black edition modified by SLAFi MODECOM 120mmx25mm 1200ot./min (blue), Thermaltake Thunderblade 120mmx25 1200ot./min (blue) , Revoltec 120mmx25mm 1200ot/min (blue) , Scythe Ultra Thin Slim 120mmx12mm 1200ot./min, regulátor otáčok Scythe 4-kanálový
+
ASUS A9RP (Intel T2060 , dualcore 1.6 Ghz RAM : 3 GB Corsair 400 Mhz
GRAPHIC CARD : 120 MB Intel X200, HDD : 60 GB Seagate

Washbear
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 61
Dátum registrácie: Ne 13. Júl, 2008, 00:17
Bydlisko: Bratislava

Re: Partition Magic na WIN 7 nikdy

Príspevok od užívateľa Washbear » St 16. Máj, 2012, 12:25

No ja som si data obnovil cez easus recovery wizard... no a ja mam na disku win7 aj win XP a stacilo ist len na xpcko a tam mi normalne v pohode naslo tu particiu tak som si to mohol odtial skopcit na disk ale tak nevadi aspon mam super program do buducna... no a na xpcku som si tu particiu sformatoval aj vymazal a na win7 som ju uz len vytvoril.... no zlate xpcko :)

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"