Strana 1 z 1

bude stacit?????

Napísané: St 04. Jan, 2006, 22:41
od užívateľa Eleanor_GT
bude stacit 300W zdroj pre amd athlon 64 bit 3000+

Napísané: St 04. Jan, 2006, 22:51
od užívateľa sweet
zalezi od toho ci je znackovy a co vsetko tam mas.ale mal by si kupit nieco silnejsi.aspon 400W a nie noname.

Napísané: St 04. Jan, 2006, 22:53
od užívateľa Eleanor_GT
je to zdroj pre P4 a mam jeden disk jednu romku a flopy ale to asi zrusim

Napísané: St 04. Jan, 2006, 22:54
od užívateľa sm_oOx^
...je to risk.

Napísané: St 04. Jan, 2006, 22:55
od užívateľa Eleanor_GT
a znacka hmmm akurat nejake EMKO tu je

Napísané: St 04. Jan, 2006, 23:11
od užívateľa velijura
Pozri, na tom 300W ti to poslape, ale je tam risk, ze ten zdroj, hlavne keD je neznackovy nevydrzi a nieco so sebou zobere...
...kup si radsj nejaky znackovy a minimalne 350W...alebo neznackovy, ale aspon 400W...

Napísané: Št 05. Jan, 2006, 00:25
od užívateľa Napster050
Ten 300W Emko som mal aj ja - ceska vyroba, no nestacil a kedze bol este v zaruke tak som ho vymenil za Q-Tec 650W. Doplatil som este 500Sk.

Napísané: Pi 06. Jan, 2006, 11:13
od užívateľa Eleanor_GT
ale zatial na chod bez pretaktovania by mal stacit

Napísané: Pi 06. Jan, 2006, 14:24
od užívateľa Rusty
Zalezi podla toho, co okrem toho cpu tam budes mat. Kamarat si kupil 3200+ a x800 GTO a s 300W no name sa ani do biosu nedostal :lol: