bude stacit?????

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
Eleanor_GT
Ban
Ban
Príspevky: 153
Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Martin (ZA)
Kontaktovať užívateľa:

bude stacit?????

Príspevok od užívateľa Eleanor_GT » St 04. Jan, 2006, 22:41

bude stacit 300W zdroj pre amd athlon 64 bit 3000+
CPU::Athlon 64 3000+ AC Freezer 64 Pro MB::DFI LP UT NF4 Ultra-D RAM::OCZ Platinum PC4200 2x512 VGA::ati rage 3D PCI HDD::WD 120 gb 7200 ot 8 Mb Cache PSU:: EC450-jsp

Užívateľov profilový obrázok
sweet
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 619
Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa sweet » St 04. Jan, 2006, 22:51

zalezi od toho ci je znackovy a co vsetko tam mas.ale mal by si kupit nieco silnejsi.aspon 400W a nie noname.
CPU: Intel C2D E8200 2,66@3GHz Cooling: Intel Box MB: ASUS P5G41T-M LX V2 HDD: WD 160GB 7200ot SATA RAM: Kingston HyperX Blue 4GB DDR3 VGA: ASUS GTX 280 1GB DVDRAM: Toshiba-Samsung SH-S202 SOUND: 5.1 LCD: Benq FP91G+ PSU: Fortron BS II 500W

Užívateľov profilový obrázok
Eleanor_GT
Ban
Ban
Príspevky: 153
Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Martin (ZA)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Eleanor_GT » St 04. Jan, 2006, 22:53

je to zdroj pre P4 a mam jeden disk jednu romku a flopy ale to asi zrusim
CPU::Athlon 64 3000+ AC Freezer 64 Pro MB::DFI LP UT NF4 Ultra-D RAM::OCZ Platinum PC4200 2x512 VGA::ati rage 3D PCI HDD::WD 120 gb 7200 ot 8 Mb Cache PSU:: EC450-jsp

Užívateľov profilový obrázok
sm_oOx^
king of the hill
king of the hill
Príspevky: 4523
Dátum registrácie: Ut 24. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: nitra
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa sm_oOx^ » St 04. Jan, 2006, 22:54

...je to risk.
testujem: Razer Wolverine TE

Užívateľov profilový obrázok
Eleanor_GT
Ban
Ban
Príspevky: 153
Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Martin (ZA)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Eleanor_GT » St 04. Jan, 2006, 22:55

a znacka hmmm akurat nejake EMKO tu je
CPU::Athlon 64 3000+ AC Freezer 64 Pro MB::DFI LP UT NF4 Ultra-D RAM::OCZ Platinum PC4200 2x512 VGA::ati rage 3D PCI HDD::WD 120 gb 7200 ot 8 Mb Cache PSU:: EC450-jsp

Užívateľov profilový obrázok
velijura
Príspevky: 1600
Dátum registrácie: Po 26. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: BA (XXVIII)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa velijura » St 04. Jan, 2006, 23:11

Pozri, na tom 300W ti to poslape, ale je tam risk, ze ten zdroj, hlavne keD je neznackovy nevydrzi a nieco so sebou zobere...
...kup si radsj nejaky znackovy a minimalne 350W...alebo neznackovy, ale aspon 400W...
CPU Intel P4 | MB Abit SD7-533 | RAM 1GB PC400 Apacer | VGA MSI GF FX 5900XT | HDD Hitachi 7k250 160GB | DVD LG GSA-4160B & Toshiba SD-R1312 | SOUND SB Audigy2 ZS | PSU Chill 510W | CONTROL MS Natural Multimedia Keyboard + MS IntelliMouse Explorer 4.0 + Steelpad QcK + MS Sidewinder 3D Pro | CASE Chenbro Gaming Bomb | COOLING Ertyho WB & IceRex S12 & SELTZ L20 | FANS 3x AC Arctic Fan Pro2L & 1x AC Arctic Fan3 & 1x TT SilentWheel + TT Hardcano12 | SCREEN Benq FP783 | PRINTER Canon PIXMA iP4200
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R

Užívateľov profilový obrázok
Napster050
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 162
Dátum registrácie: So 16. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Home:Turèianske Teplice School:Martin (17)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Napster050 » Št 05. Jan, 2006, 00:25

Ten 300W Emko som mal aj ja - ceska vyroba, no nestacil a kedze bol este v zaruke tak som ho vymenil za Q-Tec 650W. Doplatil som este 500Sk.
MB Foxconn 915P7AD-8Ks CPU Intel Pentium 4 2.8GHz @ 3005MHzRAM 768MB VGA MSI NX6600 Diamond @ 500/1000 DVD-RW LG GSA 4160B HDD 320GB Seagate & 80GB Western Digital & 40GB Seagate PSU Q-tec 650W Sound Card Realtek 7.1 CH HP color LaserJet 2550L HP deskjet 3420 HP scanjet 3530c Steelpad QcK mini Modded Case
IBM ThinkPad T22
Qtek 8500

Užívateľov profilový obrázok
Eleanor_GT
Ban
Ban
Príspevky: 153
Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Martin (ZA)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Eleanor_GT » Pi 06. Jan, 2006, 11:13

ale zatial na chod bez pretaktovania by mal stacit
CPU::Athlon 64 3000+ AC Freezer 64 Pro MB::DFI LP UT NF4 Ultra-D RAM::OCZ Platinum PC4200 2x512 VGA::ati rage 3D PCI HDD::WD 120 gb 7200 ot 8 Mb Cache PSU:: EC450-jsp

Užívateľov profilový obrázok
Rusty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 970
Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00
Bydlisko: Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Rusty » Pi 06. Jan, 2006, 14:24

Zalezi podla toho, co okrem toho cpu tam budes mat. Kamarat si kupil 3200+ a x800 GTO a s 300W no name sa ani do biosu nedostal :lol:

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"