Chill 450A2 - ziadna auto regulacia, stale 1125 ot/min.....

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
subz3ro
Príspevky: 349
Dátum registrácie: Št 28. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa subz3ro » Pi 12. Máj, 2006, 19:12

VodnikIN Nechaj to tak, to sa proste neda vysvetlit... zial, niekomu holt uz ten sluch az tak dobre nesluzi. Ale uprimne im tu sladku nevedomost resp. "hluchotu" zavidim, ty nie?
:lol:
There are 10 types of people in the world. Those who know binary and those who don't.

Užívateľov profilový obrázok
VodnikIN
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 581
Dátum registrácie: Št 03. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Blawa ne
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa VodnikIN » Pi 12. Máj, 2006, 19:30

subz3ro napísal: uprimne im tu sladku nevedomost resp. "hluchotu" zavidim, ty nie?
:lol:
JJ, ako im je dobre, nemusia sa trapit ako my kde co za co vymenit, zapojit, zaizolovat... aby sme nic nepoculi, A pritom by si mozno stacilo nechat rachnut petardu vedla ucha no nie? ;-)
CPU AMD Barton XP 1833MHz@2200MHz (1.7V) -> Watercooled | MB Abit NF7-SL rev.2.0, NB -> Watercooled | RAM A-Data Vitesta 2x256MB | VGA Saphire Radeon 9600XT -> Watercooled | SOUND SB Audigy 2 | HDD Hitachi 7K250 160GB + Hitachi T7K250 160GB | DVD LG 4120B DVD-RW | CASE Avance B031 + AC Fan 3| PSU Chill Inovation 400W rev.2 | MONITOR Fujitsu-Siemens P19-2
Clen Obcianskeho Zdruzenia blava.net

Užívateľov profilový obrázok
LoPiO
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2025
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Brno

Príspevok od užívateľa LoPiO » Pi 12. Máj, 2006, 23:00

Viete mne sa najviac paci ako sa to tu rozvinulo uplne inym smerom ako je nazov vlakna :)
Vsak mne neva, ale chcel som vediet ci sa to stalo aj niekomu inemu a ci je to dovod k reklamacii, co uz teraz iem, ze je :)

Takze ked bude po skole pojde sa reklamovat.

Užívateľov profilový obrázok
VodnikIN
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 581
Dátum registrácie: Št 03. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Blawa ne
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa VodnikIN » Pi 12. Máj, 2006, 23:33

Ako by som mohol docielit ze mi doska zdetekuej take nizke otacky? Ja takto ani netusim ako sa mi toci a ci vobec sa mi toci :?
CPU AMD Barton XP 1833MHz@2200MHz (1.7V) -> Watercooled | MB Abit NF7-SL rev.2.0, NB -> Watercooled | RAM A-Data Vitesta 2x256MB | VGA Saphire Radeon 9600XT -> Watercooled | SOUND SB Audigy 2 | HDD Hitachi 7K250 160GB + Hitachi T7K250 160GB | DVD LG 4120B DVD-RW | CASE Avance B031 + AC Fan 3| PSU Chill Inovation 400W rev.2 | MONITOR Fujitsu-Siemens P19-2
Clen Obcianskeho Zdruzenia blava.net

erik
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 1442
Dátum registrácie: Po 07. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa erik » So 03. Jún, 2006, 10:33

vyriesil uz niekto tie otacky? bo moj chill je tiez mierne pocut, a chcem eliminovat vsetko, co vydava najmensi pazvuk :)

Užívateľov profilový obrázok
Jefry
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 207
Dátum registrácie: St 16. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Slovakia - sweet home. Koš

Príspevok od užívateľa Jefry » Ne 04. Jún, 2006, 01:56

Chyba zdrojov chill dalsi pruser po tom ako jeden znicili na svethardware. Reklamacia :roll:
Komp

erik
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 1442
Dátum registrácie: Po 07. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa erik » Ne 04. Jún, 2006, 08:46

co? to je na reklamacku???

Užívateľov profilový obrázok
GABO
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 10997
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa GABO » Ne 04. Jún, 2006, 23:00

To zial nie je na reklamacku nakolko po skusani ten vetrak zacne tocit od 800 a nabera na otackach aj ked rychlesie...ale reguluje co je podstatne.

Podobni "borci" uz boli u mna s tymto problemom a nazorne som ukazal, ze to ich presvedcive "IDE MI TO HNED NA 1150 otacok" je trochu mimo reality.

2Jefry: zacni uz pisat tie posty tak aby mali hlavu a petu, lebo si pripadam ako u debilov.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555

Užívateľov profilový obrázok
Jefry
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 207
Dátum registrácie: St 16. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Slovakia - sweet home. Koš

Príspevok od užívateľa Jefry » Ne 04. Jún, 2006, 23:15

Prepac :red:
Komp

erik
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 1442
Dátum registrácie: Po 07. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa erik » Po 05. Jún, 2006, 09:47

ok, a moze mi teda niekto poradit ako znizim otacky bez toho aby som otvaral zdroj a tym padom stratil zaruku?

Užívateľov profilový obrázok
KocuR
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1104
Dátum registrácie: Ne 16. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa KocuR » Po 05. Jún, 2006, 14:54

asi nijak, softwarovo to neovplyvnis a hardwarovo tiez nie keDze to nechces otvarat. Vyskusaj tam drzat prst a tak regulovat ... inak neviem...

erik
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 1442
Dátum registrácie: Po 07. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa erik » Po 05. Jún, 2006, 15:14

co :?

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"