Strana 1 z 1

KazeMaster pípa...

Napísané: Pi 25. Dec, 2009, 17:43
od užívateľa KingTommy
Zdravím, asi tak pred mesiacom som si kúpil KazeMaster a zapojil ho, všetko bolo v pohode až do takého utorka, tohto. Od vtedy mi pípa v priemere takmer každú polhodinku niekedy aj štyri-päť krát za sebou. Viem, že sa to dá vypnúť, ale radšej by som chcel dôvod prečo mu tak drblo. :) Pípa mi prvý kanál kde mám zapojené 2x Noiseblocker BlackSilent XL1 Rev. 3.00 na 12V. Pochopím keby to pípalo keď to mám zregulované na menej V, ok, výchylky a niekedy by to spadlo, ale prečo to začalo pípať až niečo vyše troch týždňov po zapojení. Rozmýšľal som aj nad tým, že si ich pichnem pekne do dosky a mám to u prdele, na 12V sú pre mňa pekne tiché, regulovať mi ich aj tak moc netreba je to intake. Nemôže byť veľký odber na Kazeho keď ich tam mám dve cez rozdvojku? Nemôže byť celkovo veľký odber na Kazeho keď mám obsadené všetky 4-kanály a v dvoch z nich mám fany cez rozdvojku, čiže x2!? Dík za rady. :)

Re: KazeMaster pípa...

Napísané: Pi 25. Dec, 2009, 20:14
od užívateľa faugusztin
Mas ich zapojene na Y kabel, ktory ma zapojene vsetky 3 kable u oboch ventilatorov ? Problem moze byt prave preto, kedze obe signalizuju otacku a mozu sa nejakym sposobom vynulovat. Skus pouzit Y kable, kde nie su zapojene vsetky 3 vodice (tusim zlty je ten signalizacny?).

Re: KazeMaster pípa...

Napísané: Pi 25. Dec, 2009, 22:35
od užívateľa patro16
tusis spravne

Re: KazeMaster pípa...

Napísané: Pi 25. Dec, 2009, 23:38
od užívateľa KingTommy
Áno, mám to takto. No skúsiť to môžem, aj tak ten tretí káblik mi je na :shit:. ALE, zapojené to mám takto dvakrát a pípa len prvý kanál, na treťom kanáli kde mám dve 14-tky, (viď. podpis), sa to nestalo ešte ani raz a zapojené to mám presne tak isto. :)

Inak ten káblik stačí iba preštiknúť?

A ešte, práve dnes som sa na Kazeho len tak díval.. :-D a všimol som si, že otáčky mi tam prudko kolísajú behajú mi medzi 1050RPM cez 720RPM až po 530RPM samozrejme +-, takže to bude asi fakt v tom kábliku.. Pretože neverím, že by sa trápil s týmito dvomi 12-tkami a 14-ky by mu vôbec nerobili problém..

Re: KazeMaster pípa...

Napísané: Pi 25. Dec, 2009, 23:47
od užívateľa STENLY
neštikaj... stačí ihlou zatlačiť jemne pliešok a vytiahnuť káblik

Re: KazeMaster pípa...

Napísané: So 26. Dec, 2009, 12:51
od užívateľa KingTommy
Od kedy som to tu postol, od vtedy ani raz nepípol.. Asi počul čo chcem spraviť... :-D

Re: KazeMaster pípa...

Napísané: So 26. Dec, 2009, 14:53
od užívateľa stanomx
:D asi pocul... to stikanie podla gusta... ak to budes potrebovat... ak nie... ale davaj pozor nech tym kablom nevyskratujes dosku napr. abo HDD... pozor na to

Re: KazeMaster pípa...

Napísané: So 26. Dec, 2009, 17:08
od užívateľa KingTommy
Tak zatiaľ s tým nebudem robiť nič. Fakt to od vtedy nezapípalo. Ale keď to raz pípne, tak skusím to s tým káblikom. :)