Pc si robi co chce

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
Milkino77
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 491
Dátum registrácie: Po 27. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Prievidza
Kontaktovať užívateľa:

Pc si robi co chce

Príspevok od užívateľa Milkino77 » St 28. Okt, 2009, 14:45

Zdravim.Takze mam problem a vobec ho neviem vyriesit.Fungoval som asi rok na winXp a vsetko slapalo ako malo.Potom ked vysla oficialna beta verzia Win 7 tak reku ju skusim,tak som si ju nainstaloval,na nej sa mi nezdal zvuk,tak som ho pre istotu skusil na Viste,tam to malo podobny problem stale sa mi stlmil ked isla hlasnejsia pasaz piesne,co mi v Xp nerobilo,tak som sa chcel vratit naspat k Xp a to uz bol problem,najskor mi vybehol pri instalacii BSOD ale na druhy pokus uz instalacia prebehla v poriadku.Lenze na druhy den asi po desiatich minutach pocitac zmrzol,skusal som restart,reinstal,menil komponenty ramky atd ale stale cca po tych desiatich minutach zmrzol.Tak reku naformatujem cely disk a skusim Xp tak,no a potom to uz nemrzlo ale zacalo mi pri pozerani videa na nete hadzat zas BSOD,dokonca mi vypadavala sietovka a graficka karta mi hlasila ze nema dost stavy.No a teraz to podstatne,Vista a 7-cka idu v pohode,len nechapem to lebo predtym isiel aj XP,skusal som aj bios davat starsi ale nepomaha,stale ma trapi to BSOD.Neviem ho ani identifikovat,lebo sa zjavi na sekundu a hned restart :smutny: Ja netusim co sa mohlo stat ale budem vdacny za kazdu radu,dopredu Vam dakujem.
CPU-i5-760+Noctua NH-U9F;MB-Asus P7P55D-E;RAM-4x2Gb 1600 mhz Kingstone XMP (dual);GPU - Gigabyte GTX 1060 6GB OC ;HDD 1 - Crucial MX 100;HDD2 - Samsung F3 1TB 7200 rpm 32mb SATA II;Zdroj-Seasonic X-650;Zvuk-Cretive SB X-FI Titanium;Logitech Z-2300;LG-GH22NS40;Monitor-Samsung P2450;OS-Win 10 64 Ultimate;Cooled by Arctic Cooling:)

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 6944
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pc si robi co chce

Príspevok od užívateľa gammaray » St 28. Okt, 2009, 23:09

Skus pre zaciatiok nabootovat memtest. CPU je pretaktovany ? Robil si nejaky zasah do PC ci islo len o instalaciu windowsov ?
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i3-3225 3,3 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S223L, GPU: MSI 580 GTX TWIN FROZR II/OC, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: 24" LCD SAMSUNG P2470HD, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Logitech X-230, Myš: Logitech G400, OS: Windows 10 Pro 64bit

Užívateľov profilový obrázok
Milkino77
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 491
Dátum registrácie: Po 27. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Prievidza
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pc si robi co chce

Príspevok od užívateľa Milkino77 » St 28. Okt, 2009, 23:55

Takze cely test prebehol bez chyb.Nic nie je taktovane...
CPU-i5-760+Noctua NH-U9F;MB-Asus P7P55D-E;RAM-4x2Gb 1600 mhz Kingstone XMP (dual);GPU - Gigabyte GTX 1060 6GB OC ;HDD 1 - Crucial MX 100;HDD2 - Samsung F3 1TB 7200 rpm 32mb SATA II;Zdroj-Seasonic X-650;Zvuk-Cretive SB X-FI Titanium;Logitech Z-2300;LG-GH22NS40;Monitor-Samsung P2450;OS-Win 10 64 Ultimate;Cooled by Arctic Cooling:)

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 6944
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pc si robi co chce

Príspevok od užívateľa gammaray » So 31. Okt, 2009, 15:56

Skus teda toto. Vypni si "automaticky restartovat", podla obrazkov najdes kde to je a ked ti opat hodi BSOD tak si odpis kod chyby, bude to nejake 0x0000 atd....
Obrázok
Obrázok
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i3-3225 3,3 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S223L, GPU: MSI 580 GTX TWIN FROZR II/OC, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: 24" LCD SAMSUNG P2470HD, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Logitech X-230, Myš: Logitech G400, OS: Windows 10 Pro 64bit

Užívateľov profilový obrázok
Milkino77
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 491
Dátum registrácie: Po 27. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Prievidza
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pc si robi co chce

Príspevok od užívateľa Milkino77 » So 31. Okt, 2009, 16:47

Takze spravil som co si mi kazalJe tam nieco taketo;

BAD_POOL_CALLER potom nejaka omacka o hardwari a ovladacoch este som si tam vsimol aj rady zakazania moznosti pamate systemu BIOS napriklad ukladanie do medzipamate alebo tienove zariadenie ale celkovy vypis chyby je:

0X000000C2 (0X00000007,0X00000CD4,0X02460046,0X89BCA988
CPU-i5-760+Noctua NH-U9F;MB-Asus P7P55D-E;RAM-4x2Gb 1600 mhz Kingstone XMP (dual);GPU - Gigabyte GTX 1060 6GB OC ;HDD 1 - Crucial MX 100;HDD2 - Samsung F3 1TB 7200 rpm 32mb SATA II;Zdroj-Seasonic X-650;Zvuk-Cretive SB X-FI Titanium;Logitech Z-2300;LG-GH22NS40;Monitor-Samsung P2450;OS-Win 10 64 Ultimate;Cooled by Arctic Cooling:)

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 6944
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pc si robi co chce

Príspevok od užívateľa gammaray » So 31. Okt, 2009, 23:42

Heh, taka srandovna stranka - http://0x000000c2.ru/" onclick="window.open(this.href);return false; pise o nekompatibilite nejakeho ovladaca so systemom + pise sa vsade aj na inych strankach o to istom. Skus si stiahnut najnovsie ovladace pre vsetky zariadenia co mas a preinstalovat ich.
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i3-3225 3,3 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S223L, GPU: MSI 580 GTX TWIN FROZR II/OC, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: 24" LCD SAMSUNG P2470HD, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Logitech X-230, Myš: Logitech G400, OS: Windows 10 Pro 64bit

Užívateľov profilový obrázok
Milkino77
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 491
Dátum registrácie: Po 27. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Prievidza
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pc si robi co chce

Príspevok od užívateľa Milkino77 » Ne 01. Nov, 2009, 08:44

Ok skusim,zatial dakujem a dam vediet ci to pomohlo :)
CPU-i5-760+Noctua NH-U9F;MB-Asus P7P55D-E;RAM-4x2Gb 1600 mhz Kingstone XMP (dual);GPU - Gigabyte GTX 1060 6GB OC ;HDD 1 - Crucial MX 100;HDD2 - Samsung F3 1TB 7200 rpm 32mb SATA II;Zdroj-Seasonic X-650;Zvuk-Cretive SB X-FI Titanium;Logitech Z-2300;LG-GH22NS40;Monitor-Samsung P2450;OS-Win 10 64 Ultimate;Cooled by Arctic Cooling:)

Užívateľov profilový obrázok
DesRe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 288
Dátum registrácie: St 29. Mar, 2017, 19:43
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Pc si robi co chce

Príspevok od užívateľa DesRe » St 07. Jún, 2017, 01:42

hm od 2009 mrtvo
mam rovnaký problém BSOD - BAD_POOL_CALLER Bugcheck code: 0xC2...bla bla začalo to ako som kábel pichol do killera...
driver sieťovky (starší aj najnovší) Killer E2500 a antivírus ESS spôsobovali BSOD a len pri prehliadači mozilla všetko ostatné fungovalo správne ,riešení je viac ,teraz používam intel sieťovku ktorá ma driver v "poriadku" nakoľko mi ta E2500 nepríde v ničom lepšia a ESS sa mi občas aj zíde mozilla je mozilla
možno by pomohlo pridať driver E2500 do firewallu ako nejaké pravidlo bo nastaviť zónu...
Spoiler: ukázať
MB: GIGABYTE AORUS X470 Gaming 7 WIFI CPU: AMD Ryzen 7 1700 #4,015,5Mhz #1.425V RAM: Kingston KHX3200C16D4/8GX GPU: MSI GTX 1080 SEA HAWK EK X SSD: Crucial MX300 275GB PSU: EVGA SuperNOVA 650 P2 CASE: Be quiet! DARK BASE 900 black Monitor: AOC AG271QG Keyboard: K95 RGB Platinum MX Speed Mouse: ROG Spatha Mouse pad: ROG Whetstone

RAD: Alphacool NexXxoS XT45 Full Copper X-Flow 420 Pumpa: EKWB EK-XRES 140 Revo D5 Glass CPU: HEATKILLER® IV PRO COPPER NI GPU: FC1080 GTX TF5 FAN: 3x be quiet! SilentWings 3 140mm PWM 1000rpm 3x Noctua NF-P14s redux - 1200 PWM

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"