Strana 1 z 1

Problem so startom PC

Napísané: Ut 16. Jún, 2009, 11:20
od užívateľa citronik44
Zdravim Pani,
Mam taky zaujimavy problem. Mam cca rocne komponenty v zlozeni: gigabyte 965 ds3 rev.2, cpu e2180 2x2 apacer gold 800 mhz fortron 450w saga zdroj, grafika 2900 pro disk samsung 320 GB-321kj. Nemam taktovane nic, vsetko ide na default hodnotach. PC bezi povecme tyzden v pohode a potom ked ho zapnem nejde, fany sa tocia, disk sa zabzuci ako ked sa do neho dostane prud, ale dvd romka sa ako keby stale restartuje, myslel som ze to je dvd romkou ale som ju vytiahol z bedni a stale pc nesiel po starte. Jedine co mi v tomto vzdy pomoze je resetovanie cmosu. Neviete kde moze byt problem? Len pre info nenabehne mi nic, ani bios, proste nic. PC ani ziadny zvuk nevydava ze by bolo nieco chybne. Dakujem

Re: V com je problem?

Napísané: Št 18. Jún, 2009, 15:41
od užívateľa bad_messiah
to vyzera na zdroj alebo boarda,, vyskusaj iny zdroj... alebo ked ti to urobi odpoj vsetky nepotrebne komponentny co to spravi...
ak nemas druhy zdroj tak si odmeraj jednotlive vetvy ci davaju dost stavy... popripade mrkni na kondiky...

Re: V com je problem?

Napísané: Št 18. Jún, 2009, 15:46
od užívateľa Toman
zhrnutie: tada ak je pocitac dlhodobo zapnuty tak funguje, ak ho vypnes a hnet zapnes tak sa nezapne?

To vyzera na MB = reklamacia

Re: Problem so startom PC

Napísané: Po 22. Jún, 2009, 07:17
od užívateľa citronik44
Ano, ked pocitac ide tak sa mi nevypne. Ked ho vypnem na noc a zapnem na druhy den tak nie vzdy nabehne. Musim vzdy resetnut bios(vytihanut baterku) a potom mi nabehne.

Re: Problem so startom PC

Napísané: Ut 30. Jún, 2009, 17:20
od užívateľa diZZy
mne toto iste robieva ... vzdy ho cely rozoberiem potom pozapajam všetko a zrazu ide ... ale asi to fakt bude zdrojom .. nekedy aj 10 x vytiahnem a znovu zapojim kabel z elektriky do zdroju a az neviem na kolky krat to znovu nabehene ...

Re: Problem so startom PC

Napísané: Pi 14. Aug, 2009, 15:31
od užívateľa andrewlcc
mne robi nieco podobne...mam sice PC taktovany ale robi mi nieco taketo: ked PC vypnem a necham ho v zasuvku cize zdroj je v pohotovostnom rezime tak ide vsetko ok ale ked vypnem zdroj vzadu vypinacom a nasledne ho zapnem tak nastartuje tak na 3-4 pokus alebo nastartuje hned sa vypne a potom sa znovu sam zapne a uz bezi...ale toto robi len pri odpojeni zdroja od MB pomocu prepinaca na zdroji...teraz len neviem kde moze byt problem...ci v doske alebo v zdroji...taktiez vsetko ide svieti ale nic nenabieha