Strana 1 z 1

Napatie na 12V vetve je 8,34V

Napísané: St 09. Apr, 2008, 15:58
od užívateľa janyno
Je mozne, ze v biose mi ukazuje normal - teda okolo 12,1 V a vo Windowse mi ukazuje speed fan 8,34V? Skusal som to na viacerych PC, no vzdy tam bol zdroj Eurocase 400W. Je mozne, ze je to kvoli nemu alebo len speed fan ukazuje zle? Dik za rady. :) Mimochodom, tieto PC maju problemy - bud mrznu alebo sa po case restartuju... Je v nich Vista... Vsetky zatazove testy bezia v pohode aj dva dni v kuse...

Napísané: St 09. Apr, 2008, 16:42
od užívateľa PatrikL
speedfan to ukazuje zle, mne to napr. ukazuje dobre len v biose a programe Everest...

Napísané: St 09. Apr, 2008, 20:12
od užívateľa numlock
- jo, dobre ukazuje bios - mna sa Speedfan snazi nahovorit, ze nemam 12 Voltovu vetvu, ale 16 V :o . a kopec dalsich blbosti...

Napísané: St 09. Apr, 2008, 20:51
od užívateľa miseno
keby si mal na 12Vvetve 8,6V tak minimalne disk uz mas v nebicku, nehovoriac o doske.
Jednoznacne je to blbost.

Napísané: St 09. Apr, 2008, 21:51
od užívateľa Jerry
Je to bug programu ... Ja mam napriklad teplotu chipsetu 2 °C :o Z toto si nic nerob, ked to chces presnejsie zistit, pouzi bios.

Napísané: St 09. Apr, 2008, 23:13
od užívateľa Bikermotyl
Jerry napísal:J...ked to chces presnejsie zistit, pouzi bios.
skor by som povedal, aby si na presnejsie zistenie pouzil multimeter
...najma zistit rozdiely na vetve pri zatazi a pri necinnosti. Toto v BIOSe nezistis.

Napísané: Št 10. Apr, 2008, 00:33
od užívateľa janyno
dik moc vsetkym. :))) Pouzil som Everest od PatrikL a tam to ukazuje OK. :)

Napísané: Št 10. Apr, 2008, 08:50
od užívateľa Tomasjerry
A anku ze tam mas zozstavu na tom zdroji ?

Napísané: Št 10. Apr, 2008, 09:42
od užívateľa janyno
Tomasjerry napísal:A anku ze tam mas zozstavu na tom zdroji ?
AMD 4000+, 1GB/667, WD320GB, 2600PRO. Takze nic zvlastne...

Napísané: Št 10. Apr, 2008, 13:48
od užívateľa Memnon
mne ukazuje speedfan kazde napatie uplne ine cize vobec by som sa ty nestrachoval a asi najlepsie by bolo zmerat to tym multimetrom jak uz niekto spominal...az si si vazne neni isty a hapruje ti PC