reproduktory genius 5.1

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
vaaana
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 53
Dátum registrácie: Ne 27. Máj, 2007, 08:00

reproduktory genius 5.1

Príspevok od užívateľa vaaana » Po 10. Dec, 2007, 21:23

caute...vedeli by ste mi poradit preco mi idu iba predne repraky na 5.1ke??neviem uz jak to mam zapojit,som uz z toho na vetvy...dosku mam MSI 975X PowerUp edition a mam na nej zvuk 7.1,to by mi 5.1 malo ist v poho,nie??zapojil som to podla navodu a nejde to..ja to nechapem...co mam este skusit??mate s tym niekto nejake skusenosti??

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7114
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa shiro » Ut 11. Dec, 2007, 20:18

No ak si pustas mp3 alebo pozeras divx filmy s dvojkanalovym mp3 zvukom, tak sa nemas comu divit. Stereo bude vzdy len stereo.
Problem bude, az si pustis dvdcko s 5.1 dolby digital a tam ti to nepojde.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
peterle
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 214
Dátum registrácie: Po 27. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Prešov@Košice(Intrak)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa peterle » Ut 11. Dec, 2007, 21:29

Nastavil si to aj vo windowse aj v ovladaci na zvukovu na 5.1 ?
CPU AMD Sempron64 2800+ Palermo E6 1600MHz@2834MHz, MB Abit NV8, RAM Corsair 1 GB DDR400, VGA nVidia Geforce Asus 7600GT 256MB, HDD WD2500YD 16MB cache, DVD-RW LG GSA-4120B, OS Windows XP Pro

Užívateľov profilový obrázok
mackousko007
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 8
Dátum registrácie: So 15. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od užívateľa mackousko007 » Ne 16. Dec, 2007, 11:47

Tak sa mi zda ze mozes pocuvat aj mp3ku na vsetkych reprakov ale mosel by si to zapojit na dvojkanalovy vstup do subwooferu z pocitaca ( zosilovac v subwooferi sa postara o to aby to hralo na vsetkych reprakov). Druha moznost (pomocou 5.1 kanaloveho vstupu) je ta ze si to nastavis na 6 kanalovy zvuk v programe od zvukovky a windows media player by ti mal prehrat aj mp3ku tak aby si to pocul na vsetkych reprakoch. Ja to mam zapojene tou druhou moznostou mp3ka hraje na vsetkych reprakov a repraky mam tie GENIUSI v dreve neviem ake mas ty.

Užívateľov profilový obrázok
vaaana
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 53
Dátum registrácie: Ne 27. Máj, 2007, 08:00

Príspevok od užívateľa vaaana » Ut 29. Jan, 2008, 15:49

aj ja mam geniusi 5.1 asi to iste ze mas ty...skusal som vo windovse a co ja viem kde este nastavit a furt mi nejde zvuk pri pocuvani(MP3) na vsetkych reprakoch.ked kukam film dvd tak ide vsetko v poho,len toto ma sere...chvilu mi to slo v poho cez program srs audio sandbox ale to bol len shareware a teraz uz ked nie je tak to zas nejde...nie je nejaky iny program s ktorym by to slo???

Užívateľov profilový obrázok
peterle
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 214
Dátum registrácie: Po 27. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Prešov@Košice(Intrak)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa peterle » Ut 29. Jan, 2008, 16:18

Skus to nastavit priamo v tom programe cez ktory to pocuvas, napr. Windows Media Player, VLC...
CPU AMD Sempron64 2800+ Palermo E6 1600MHz@2834MHz, MB Abit NV8, RAM Corsair 1 GB DDR400, VGA nVidia Geforce Asus 7600GT 256MB, HDD WD2500YD 16MB cache, DVD-RW LG GSA-4120B, OS Windows XP Pro

Užívateľov profilový obrázok
NETcafeLV
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 432
Dátum registrácie: Št 18. Okt, 2007, 08:00
Bydlisko: Levice

Príspevok od užívateľa NETcafeLV » Ut 29. Jan, 2008, 22:39

SRS Audio Sandbox mam uz plnu verziu, nie shareware :)
Stacilo stiahnut piratsky seriovy kluc na aktivaciu :roll: :roll: :roll:
MB: ASUS Z170 Pro Gaming CPU: Intel Core i7-6700K + NZXT Kraken X61 RAM: Kingston 2x16GB DDR4 2133MHz VGA: nVIDIA GeForce GTX980 SDD: Kingston SSDNow V300 240GB HDD: 3x2TB WD Green + 1x3TB WD Green PSU: Corsair HX1000W CASE: FRACTAL Define XL R2 Black Pearl

Užívateľov profilový obrázok
_Mato_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2278
Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Beckov

Príspevok od užívateľa _Mato_ » Ut 29. Jan, 2008, 23:07

NETcafeLV napísal:Stacilo stiahnut piratsky seriovy kluc na aktivaciu :roll: :roll: :roll:
A chces zato zlatu medailu? Inak potom nechapem, naco to sem pises. Tu sa warez neprebera.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.

Užívateľov profilový obrázok
NETcafeLV
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 432
Dátum registrácie: Št 18. Okt, 2007, 08:00
Bydlisko: Levice

Príspevok od užívateľa NETcafeLV » St 30. Jan, 2008, 00:51

Som vedel ze niekomu sa to nebude pacit, to napisal len zo srandy.
Ten program sa da stiahnut uz aj v plnej verzii.
MB: ASUS Z170 Pro Gaming CPU: Intel Core i7-6700K + NZXT Kraken X61 RAM: Kingston 2x16GB DDR4 2133MHz VGA: nVIDIA GeForce GTX980 SDD: Kingston SSDNow V300 240GB HDD: 3x2TB WD Green + 1x3TB WD Green PSU: Corsair HX1000W CASE: FRACTAL Define XL R2 Black Pearl

Užívateľov profilový obrázok
Bikermotyl
VIP
VIP
Príspevky: 4992
Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Brezová pod Bradlom
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bikermotyl » St 30. Jan, 2008, 01:33

Tak to si pis, ze sa to niekomu pacit nebude!
...a nebude sa to pacit vacsine. Ani ak to bolo myslene len zo srandy.

...naviac, ak to sranda vobec nebola, keDze plna verzia SRS Audio Sandboxu je stale platena zalezitost, vsak ano.
Totola tam nie len pre srandu : Obrázok

Free, cize Obrázok je len na 14 denny trial.

S takymi zalezitostami sa tu nesranduje. Skus este raz podobnu zabavku a pozabavame sa potom my na tvoj ucet :x

Užívateľov profilový obrázok
vaaana
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 53
Dátum registrácie: Ne 27. Máj, 2007, 08:00

Príspevok od užívateľa vaaana » Ne 03. Feb, 2008, 19:47

nejde to ani ked to nastavim v programe...jedine s ktorym programom to slo bol srs audio sandbox...skoda...

Užívateľov profilový obrázok
Monster
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1102
Dátum registrácie: So 22. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: PD

Príspevok od užívateľa Monster » Po 04. Feb, 2008, 08:32

aky mas OS?lebo viem ze vo Viste s tym malo viacej ludi problemy.
Razer Blade i7-6700HQ, GTX1060, QHD+, 1Tb ssd.

Užívateľov profilový obrázok
KocuR
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1105
Dátum registrácie: Ne 16. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa KocuR » Po 04. Feb, 2008, 15:40

Toto by sa malo dat nastavit v ovladacoch alebo napr. taky foobar dokaze konvertovat stereo na 4 kanaly, takze by ti isli aj zadne. A foobar sa da stiahnut zadarmo :-)

Užívateľov profilový obrázok
vaaana
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 53
Dátum registrácie: Ne 27. Máj, 2007, 08:00

Príspevok od užívateľa vaaana » Ut 19. Feb, 2008, 15:09

no mne idu styri repraky ale subaac mi nejde...iba ked kukam dvd,ale ked pocuvam mp3 tak ne...ja viem ze klasicky mp3 by tak nemala ist ale sak hadam sa to da nejak nastavit abo spravit aby to slo...poradte kto ste nahodou mal take problemy a vyriesil ste to...diky moc

Užívateľov profilový obrázok
The_Devil
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 135
Dátum registrácie: St 03. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa The_Devil » St 20. Feb, 2008, 20:08

Mas zapnute CMSS 3D?

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"