napatie a 300W

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
---Diablo---
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1032
Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava (22)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ---Diablo--- » Št 30. Nov, 2006, 19:42

tak asi pockam na zdroj nechem mat doma poziarne cvycenie
jadro mam clawhammer
a pamate mi slapu v pohode

Attilka
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2248
Dátum registrácie: Ut 21. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Komárno

Príspevok od užívateľa Attilka » Št 30. Nov, 2006, 21:31

O casovani a frekvencii RAMiek vobec nix nepises,dovod ?
podla mna aj to treba riesit pri taktovani,ale jedna vec mi nejde do hlavy ako moze byt jedna doska taka "shitna" ze nemoze sa HTT prestavit na inu frekvenciu ?
to ma pevnu HTT ?
sak 4x je 800 pre sock.754.alebo sa mylim ?
NB_1 OMEN by HP 17-an111nc Shadow Black
NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN
MT Samsung Galaxy S9+

Užívateľov profilový obrázok
thimy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1383
Dátum registrácie: So 17. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: BA / ZM / Brno [27]
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa thimy » Št 30. Nov, 2006, 21:37

Attilka napísal:................
Samozrejme sa da delicka pre HTT na nej nastavit, akurat sa to vola LTD Bus Frequency :roll:
CPU: Intel i5 3570K + ZALMAN FX70, MB: ASUS P8Z77-V LE PLUS, RAM: 16GB (2x4GB + 2x4GB) DDR3 1600Mhz, VGA: MSI GTX770 2GB + Gigabyte GTX660 OC 2GB (GV-N660OC-2GD), SSD: Samsung 840 PRO 256GB + 128GB Crucial C400 , HDD: 2x 2TB WD20EARX, DVD-RW: ASUS DRW-24B1LT, CASE: CHIEFTEC WH-02B-B-OP, PSU: Enermax MODU87+ 500W, MONITOR: LCD HP LP2275w + 2x LG Flatron L2000CP, SOUND: Logitech Z-5500, KEYBOARD: Logitech Illuminated Keyboard, MOUSE: Roccat KONE; (Odkaz)

Attilka
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2248
Dátum registrácie: Ut 21. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Komárno

Príspevok od užívateľa Attilka » Št 30. Nov, 2006, 22:07

Akurat som si stiahol manual ku tej doske,ale pise aj o 1GHz FSB :8O: ,takze tych 919 nemalo byt az tak moc,ale moznoze RAMky nenastavil na 333/166 co moze byt pri 400 max RAMiek co dokazu utiahnut
NB_1 OMEN by HP 17-an111nc Shadow Black
NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN
MT Samsung Galaxy S9+

Užívateľov profilový obrázok
---Diablo---
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1032
Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava (22)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ---Diablo--- » Pi 01. Dec, 2006, 09:37

ja som si hlavne chcel pretaktovat dobre procesor ramky mam na 190MHz a HT som si chcel dat na 3 aby som dosiahol meniu frquenciu FSB a tym som chcel dosiahnut lepsiu stabilitu lebo uz na 2400MHz mi system nenaskocil

Užívateľov profilový obrázok
---Diablo---
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1032
Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava (22)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ---Diablo--- » Pi 01. Dec, 2006, 09:43

a mozem menit medzi 4-10 potom je uz len auto

Užívateľov profilový obrázok
Tomasjerry
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2918
Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Rohoznik (work) Velke Levare (home)

Príspevok od užívateľa Tomasjerry » Pi 01. Dec, 2006, 12:21

Ked tam nadstavis 5 tak co ti potom ukaze ?? Samozrejme CPU daj na AUTO
Intel Core i7 5820k, 4x 8GB ram Kingston HiperX 2400, GIGABYTE X99-Gaming 5P, Sapphire Fury Niro +, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Soundblaster X-Fi Fatal1ty, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"