Strana 2 z 2

Napísané: St 29. Nov, 2006, 10:13
od užívateľa AjsTi
Mohol by si dopisat este aku mas zostavu. Skus ho zapojit ako CS a po starte win odobrat vsetky ide zariadenia resp. ovladace na radic a restartnut a najlepsie odpojit aj mechaniky a skusit tak.

Napísané: St 29. Nov, 2006, 17:06
od užívateľa iwo1222
AjsTi napísal:Mohol by si dopisat este aku mas zostavu. Skus ho zapojit ako CS a po starte win odobrat vsetky ide zariadenia resp. ovladace na radic a restartnut a najlepsie odpojit aj mechaniky a skusit tak.
skusil som vsetko co si poradil ale vobe ale vobec to nejde asi ho budem musiet vyhodit abo rozoberem na suciastky..

Napísané: St 29. Nov, 2006, 19:55
od užívateľa AjsTi
Skus ho este v inom pc.

Napísané: St 29. Nov, 2006, 20:11
od užívateľa iwo1222
AjsTi napísal:Skus ho este v inom pc.
skusal som ho asi v 3 inych pc nikde nejde[/quote]

Napísané: St 29. Nov, 2006, 23:08
od užívateľa scarinko
ja tiez este v jednom starom kde je len ata lebo som pocul ze by sa mohli na nforce4 byt sata a ata ale ani na tom druhom PC kde je len ata tak nejde

Napísané: Št 30. Nov, 2006, 14:56
od užívateľa iwo1222
ok vyriesil som to takl ze som ho rozobral :P

mozete lock