hdd sa mi nezobrazi

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » St 29. Nov, 2006, 10:13

Mohol by si dopisat este aku mas zostavu. Skus ho zapojit ako CS a po starte win odobrat vsetky ide zariadenia resp. ovladace na radic a restartnut a najlepsie odpojit aj mechaniky a skusit tak.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
iwo1222
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 349
Dátum registrácie: Št 02. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Kvacalova 12, 82108 Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa iwo1222 » St 29. Nov, 2006, 17:06

AjsTi napísal:Mohol by si dopisat este aku mas zostavu. Skus ho zapojit ako CS a po starte win odobrat vsetky ide zariadenia resp. ovladace na radic a restartnut a najlepsie odpojit aj mechaniky a skusit tak.
skusil som vsetko co si poradil ale vobe ale vobec to nejde asi ho budem musiet vyhodit abo rozoberem na suciastky..

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » St 29. Nov, 2006, 19:55

Skus ho este v inom pc.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
iwo1222
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 349
Dátum registrácie: Št 02. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Kvacalova 12, 82108 Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa iwo1222 » St 29. Nov, 2006, 20:11

AjsTi napísal:Skus ho este v inom pc.
skusal som ho asi v 3 inych pc nikde nejde[/quote]

Užívateľov profilový obrázok
scarinko
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3250
Dátum registrácie: Po 08. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa scarinko » St 29. Nov, 2006, 23:08

ja tiez este v jednom starom kde je len ata lebo som pocul ze by sa mohli na nforce4 byt sata a ata ale ani na tom druhom PC kde je len ata tak nejde

Užívateľov profilový obrázok
iwo1222
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 349
Dátum registrácie: Št 02. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Kvacalova 12, 82108 Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa iwo1222 » Št 30. Nov, 2006, 14:56

ok vyriesil som to takl ze som ho rozobral :P

mozete lock

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"