Strana 1 z 1

Box nejde dole s CPU

Napísané: Ut 28. Nov, 2006, 16:13
od užívateľa bad_messiah
Hosi ako trapas na hovado :o ,, rychlo HILFE
nevem dat dole zo Sempron64 dole chladic... vyberal som chladic z dosky a na moje prekvapenie ked som sa pozrel tak som spolu snim vytiahol aj CPU :8O: ,, a teraz sa ho snazim dat dole len nevem jak a nasilim to riesit moc nechcem,, pomohol by fen? (akurvat ale nemam ziadny po ruke), plz fakt ako rychlo HELP bo ho musim dat cloveku...

Napísané: Ut 28. Nov, 2006, 16:20
od užívateľa crux2005
hej pomohlo by to CPU zahriat ...

ak by si ho vedel dat spat - pustit PRIME 95, hneD vypnut a vytiahnut CPU ...

Napísané: Ut 28. Nov, 2006, 16:20
od užívateľa Marek
No ale chladic sa na CPU nelepi sekundakom!!!
Ale k veci: Skus zobrat ziletku a opatrne s nou chod medzi chladic a procak a mozno sa t podari ho odrezat. Alebo skus s tym cpuckom otacat na tom chladici. Ved ked tam mas ten heatspredaer (ci jak sa to pise) tak by sa tomu nic stat nemalo.

Napísané: Ut 28. Nov, 2006, 16:21
od užívateľa AjsTi
Co skusit nejaku kreditku , nemal by poskodit ani cpu ani chladic. Aj mne sa to podarilo , nastastie mi cpu slo dole v pohode z chladica.

Napísané: Ut 28. Nov, 2006, 16:23
od užívateľa bad_messiah
no spat ho uz nedam bo by som asi netrafil paticu... ako to sa mi nepodari dat ho tam spat,ako ja som ho zatazil pred tym nez som ho vypol ale 5min stal fck,, inak ten fen by mu neublizil?

Napísané: Ut 28. Nov, 2006, 16:27
od užívateľa AjsTi
Pisem skus nejaku kreditku , aj tlf. kartu a skus dat dole cpu z chladica , nie opacne.

Napísané: Ut 28. Nov, 2006, 16:31
od užívateľa bad_messiah
AjsTi napísal:Pisem skus nejaku kreditku , aj tlf. kartu a skus dat dole cpu z chladica , nie opacne.
no to som skusal ale nie je tam taka medzera aby sa tam zmestila to je ten problem...

Napísané: Ut 28. Nov, 2006, 16:32
od užívateľa miseno
uplne jednoducho,
ak mas doma aceton alebo cistz lieh, polej nim plochu chladica a procesorom pootoc, nesnaz sa ho dat dole tak ze ich budes davat priamo od seba, ale tak ze jednou rukou si chyt chladic a druhou pootoc cpu a ono to povoli, stalo sa mi to iste. Aceton a ani lieh procesoru neskodi.

Napísané: Ut 28. Nov, 2006, 16:33
od užívateľa Toman
- skus krutit
- zahriate pomaha, by som zohrial fenon chladic.

T. :8O:

Napísané: Ut 28. Nov, 2006, 16:34
od užívateľa bad_messiah
heh tak nakoniec povolil :D ked som mu zacal dohovarat fenom :wink:
,, diky moc za pohotovu pomoc :bravo:

Napísané: Ut 28. Nov, 2006, 16:36
od užívateľa bad_messiah
bad_messiah napísal:heh tak nakoniec povolil :D ked som mu zacal dohovarat fenom :wink:
,, diky moc za pohotovu pomoc :bravo:
btw- to je inak haluz bo som daval tych chladicov tj. boxov(aj z A64) vela krat dole a vzdy sa dalo snimi hybat a celkom lahko povolili zato tento bol daaky tvrdohlavy

Napísané: Ut 28. Nov, 2006, 18:02
od užívateľa crux2005
ok / vyriesene - LOCK