Strana 1 z 1

problem s old zostavou...

Napísané: Po 27. Nov, 2006, 18:33
od užívateľa Petoooo
Tkaze zostava :amd k6 II 350 MHz, mb:Gigabyte 5AA rev 2.2 (ma nejaky chipset ALi, podporuje 100 mhz FSB 8) ), nevem aka ram :D , nejaka zvukovka do isa slotu, grafika voodoo 5000 a nvm aky zdroj
problem>snazil som sa ho spojazdnit....zatial len tak ze som moj monitor napojil do grafy a kabel do zdroja...ale ked to pc zapnem tak pipne niekolko krat a nic sa nedeje (teda monitor nereaguje ale blika akokeby bol vypnuty pc)...v com moze byt problem?
pc pipa takto (1 pip =1) :11medzera dlhsia 1 1 1 1 1 1 1 1medzeradlha 1 1medzera1 a nic viac tak co s tym? :?

Napísané: Po 27. Nov, 2006, 19:20
od užívateľa MaYo

Napísané: Po 27. Nov, 2006, 19:26
od užívateľa Matl0_w1C
blba otazka, ale klavku si mal zapojenu? :?

Napísané: Po 27. Nov, 2006, 19:39
od užívateľa Petoooo
Matl0_w1C napísal:blba otazka, ale klavku si mal zapojenu? :?
jo ale minule (asi pred 2mesiacmi) som ju nemal ale normalne sa nastartoval komp ale pre startom win napisalo daco jak keyboard error :lol: takze kvoli tomu to asi neni...a na tych strankach hore to neni pretoze ten pc pipa viac krat :cry:
a btw ten pc este pre 2 mesiacmi slapal....a ziadne kable som nevypajal len som vybral setky karty (vga, cpu, sound card)...a teraz to nejde :E

Napísané: Po 27. Nov, 2006, 19:54
od užívateľa Matl0_w1C
no slaba baterka na doske , napuchnute kondiky, zly, zlomeny ata kabel , je veela moznosti. . .

este tie beep codes:

http://www.pchell.com/hardware/beepcodes.shtml

http://www.hi-tech.net/zones/help-beep.html


postupne skusaj komponenty na inom kompe a rucim ti za to ze zavadu velmi rychlo najdes :wink:

Napísané: Ut 28. Nov, 2006, 14:27
od užívateľa Petoooo
nvm...mne to pipa viac krat nez je na vsektych linkoch,,, :cry:
co sa stane ak by som napriklad vybral graf kartu...a zapol comp?
alebo napr keby som to zapol bez cpu? :?

Napísané: St 29. Nov, 2006, 10:04
od užívateľa Petoooo
takze pc som rozobral...zlozil s5 a vsetko ide...len klavku mi akosi nece zobrat...do akeho portu sa to na tom pc zapaja? :?

Napísané: Št 30. Nov, 2006, 16:45
od užívateľa Petoooo
este posledna otazocka....ako viete na tom pc je grafika voodoo 5...ale mam od kamosa zadara GF2 MX 200 ...oplati sa vymenit??
Ete nvm ci to vobec na tom bude fachat... :lol: