problem s old zostavou...

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
Petoooo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 674
Dátum registrácie: So 30. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice-Sídlisko
Kontaktovať užívateľa:

problem s old zostavou...

Príspevok od užívateľa Petoooo » Po 27. Nov, 2006, 18:33

Tkaze zostava :amd k6 II 350 MHz, mb:Gigabyte 5AA rev 2.2 (ma nejaky chipset ALi, podporuje 100 mhz FSB 8) ), nevem aka ram :D , nejaka zvukovka do isa slotu, grafika voodoo 5000 a nvm aky zdroj
problem>snazil som sa ho spojazdnit....zatial len tak ze som moj monitor napojil do grafy a kabel do zdroja...ale ked to pc zapnem tak pipne niekolko krat a nic sa nedeje (teda monitor nereaguje ale blika akokeby bol vypnuty pc)...v com moze byt problem?
pc pipa takto (1 pip =1) :11medzera dlhsia 1 1 1 1 1 1 1 1medzeradlha 1 1medzera1 a nic viac tak co s tym? :?
Cedar Mill in progress, for short period of time

Užívateľov profilový obrázok
MaYo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 149
Dátum registrácie: So 26. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Malá ida (21)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MaYo » Po 27. Nov, 2006, 19:20

MB Epox 8KDA3I V3.x|CPU AMD Sempron64 2500+ 1400MHz@2100MHz (300x7) 1.4V| RAM Kingston 1024MB 400MHz |HDD Hitachi Deskstar P7K500 320GB P-ATA| VGA Point of view GeForce 6600GT 128MB + Zalman VF700-Cu| OPT. DVD-RW NEC 4570a; CD-ROM LG 52x| Display LG Flatron W2242T-PF| PSU Fortron FSP350-60THN-P 350W| Printer HP PSC 1410| Key and Mouse Logitech MK300|Repro Logitech X540

Užívateľov profilový obrázok
Matl0_w1C
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 873
Dátum registrácie: Po 23. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Matl0_w1C » Po 27. Nov, 2006, 19:26

blba otazka, ale klavku si mal zapojenu? :?
Brm brm wrrrrrrrrrrr.. gotcha!..

Užívateľov profilový obrázok
Petoooo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 674
Dátum registrácie: So 30. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice-Sídlisko
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Petoooo » Po 27. Nov, 2006, 19:39

Matl0_w1C napísal:blba otazka, ale klavku si mal zapojenu? :?
jo ale minule (asi pred 2mesiacmi) som ju nemal ale normalne sa nastartoval komp ale pre startom win napisalo daco jak keyboard error :lol: takze kvoli tomu to asi neni...a na tych strankach hore to neni pretoze ten pc pipa viac krat :cry:
a btw ten pc este pre 2 mesiacmi slapal....a ziadne kable som nevypajal len som vybral setky karty (vga, cpu, sound card)...a teraz to nejde :E
Cedar Mill in progress, for short period of time

Užívateľov profilový obrázok
Matl0_w1C
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 873
Dátum registrácie: Po 23. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Matl0_w1C » Po 27. Nov, 2006, 19:54

no slaba baterka na doske , napuchnute kondiky, zly, zlomeny ata kabel , je veela moznosti. . .

este tie beep codes:

http://www.pchell.com/hardware/beepcodes.shtml

http://www.hi-tech.net/zones/help-beep.html


postupne skusaj komponenty na inom kompe a rucim ti za to ze zavadu velmi rychlo najdes :wink:
Brm brm wrrrrrrrrrrr.. gotcha!..

Užívateľov profilový obrázok
Petoooo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 674
Dátum registrácie: So 30. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice-Sídlisko
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Petoooo » Ut 28. Nov, 2006, 14:27

nvm...mne to pipa viac krat nez je na vsektych linkoch,,, :cry:
co sa stane ak by som napriklad vybral graf kartu...a zapol comp?
alebo napr keby som to zapol bez cpu? :?
Cedar Mill in progress, for short period of time

Užívateľov profilový obrázok
Petoooo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 674
Dátum registrácie: So 30. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice-Sídlisko
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Petoooo » St 29. Nov, 2006, 10:04

takze pc som rozobral...zlozil s5 a vsetko ide...len klavku mi akosi nece zobrat...do akeho portu sa to na tom pc zapaja? :?
Cedar Mill in progress, for short period of time

Užívateľov profilový obrázok
Petoooo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 674
Dátum registrácie: So 30. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice-Sídlisko
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Petoooo » Št 30. Nov, 2006, 16:45

este posledna otazocka....ako viete na tom pc je grafika voodoo 5...ale mam od kamosa zadara GF2 MX 200 ...oplati sa vymenit??
Ete nvm ci to vobec na tom bude fachat... :lol:
Cedar Mill in progress, for short period of time

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"